Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kasete za miniDV kamere 7.1.2007 21:27:10
|
|
|
|
triša
|
Jaz vzamem zmeraj novo kaseto. Katero kamero pa imate?
|
|
|
|
RE: kasete za miniDV kamere 7.1.2007 23:18:02
|
|
|
|
andrejaz
|
Mi vzamemo zmeraj novo kaseto. Se nam je pa zadnjič zgodilo (pojma nimam kako ), da smo presneli ene stare posnetke. So bili tudi ti čez posneti enako kvalitetni kot prvotni
|
|
RE: kasete za miniDV kamere 7.1.2007 23:19:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo eno kasteo presneli ja in ni videti kake slabse kvalitete .. imamo pa Sony kaj pa vem katero ..
|
|
|
|
RE: kasete za miniDV kamere 8.1.2007 10:30:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ribica z kakšnim programom nalagaš iz kamere posnetke?ker ta cd,ki je bil zraven nič ne razumem?jaz bi mela nekaj enostavnega.a se dobi kakšen drugi progam za presnemavanje?
|
|
|
|
RE: kasete za miniDV kamere 8.1.2007 11:58:22
|
|
|
|
Nixxon
|
IZVIRNO SPOROČILO: eya A se lahko večkrat presnamejo? Mi imamo zdaj ravno prvo kaseto polno, je moj dragi posneto zapekel na CD, zdaj pa ga zanima, kako je s kvaliteto posnetkov, če bi kar presnel nove pripetije čez stare? Koliko minutne so kasete? Če je okol 1 ure pa gre vse na 1 CD, potem neka huda kvaliteta že ne more biti. Navsezadnje, če kako uro posnetkov daš nestisnjenih na disk, zasede kar ohoho GB, CD pa podpira tam okoli 700MB.
|
|
|
|
RE: kasete za miniDV kamere 8.1.2007 12:32:47
|
|
|
|
eya
|
Jaz se na tole kamero čisto nič ne spoznam-ima moj kamero čez, jaz pa digitalca Je pa Sony DCR-HC44E, kasete so pa Sony MiniDV 60, LP:90. Se mi pa zdi, da je posneto spravil na 2 CDja, ker na enega ni šlo... Pa ne vem, ali je kaj stisnil te posnetke, ali ne Torej imate večinoma posnetke samo na kasetah? Kako pa si jih kasneje ogledate, če to hočete?
|
|
RE: kasete za miniDV kamere 9.1.2007 23:58:17
|
|
|
|
andrejaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: eya Torej imate večinoma posnetke samo na kasetah? Kako pa si jih kasneje ogledate, če to hočete? Kamera ima tudi funkcijo Play - pa zraven dobiš tudi kable, ki jih priključiš na TV
|
|
RE: kasete za miniDV kamere 10.1.2007 10:47:42
|
|
|
|
Nixxon
|
Če je dal 60 minutni video na 2 CDja, potem se za kvaliteto slike nimaš za bati. Bi pa jaz na tvojem mestu počasi namesto na CDje zadevo pekel na DVDje, bo vsaj film v enem kosu. Edino slabo je da so DVDji še bolj dovzetni za napake zaradi prask kot CDji. Edina ziher varjanta je disk. Idealno bi bil dodaten zunanji prenosni disk na računalniku.
|
|
|
| Stran: [1] |
zanositevxtinchyV kolikšnem času ste prvič, ko ste se odločili, zanosili?v 3 mesecih (
65%)
čez pol leta (
11%)
čez 9 mesecev (
4%)
čez 12 mesecev (
3%)
več kot 12 mesecev (
11%)
s partnerjem ne moreva imeti otrok po naravni poti (
6%)
Število vseh glasov: 410Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!