Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
A ne bi bila dobra ideja tudi, da bi si pomagale pri nakupih?
Jaz Clark in Sportina kartice ne bom odpirala, ker jo skoraj nikoli ne bom potrebovala, če pa bi imela od kakšne številko kartice, bi ji lahko tiste zneske nakupa naložila in ji tako omogočila višji popust. => ZS.
V BC npr. sem lani zapravila cca 90.000 - le malo je torej manjkalo do popusta. Letos bo očitno enako, saj sem pri cca 75.000 in ne načrtujem več večjih nakupov. Če katera zapravi le kakšen SIT sem in tja, ga ji dovolim naložiti na mojo kartico. Št. vam posredujem po ZS.
Ne vem če glih sodi sem. Olimpijska kartica. Sicer jo je potrebno plačat 8-20 evrov, pol maš pa 10% popust v vseh toplicah, smučiščih in pri nakupih v trgovinah Interšporta
Joj, jst sm kr nora na kartice! Evo jih še nekej: E.LECLERK RUDNIDIS:http://www.e-leclerc.si/default-99002,2.html?PHPSESSID=f898a5a8aff3d6c2b0e356940bd1efca
OBI:http://www.obi.si/si/BBC/1_Ugodnosti.html
ADESSA:www.adessa-plus.com (stran je v nemščini, kartico dobiš v trgovini)
Kaj pa: - Ariel - Vila darila. Pristopnica se dobi v trgovini, kartico pa ti pošljejo na dom. - Mueller (pri vsakem nakupu imaš 3% popusta) - kartico dobiš v trgovini (upam, da še, ker so malo omejili).
Za Mueller se kartice ne da dobiti. Sem jo sama hotela dobiti, ker vsak teden zapravim tam kar veliko denarja (adaptirano mleko, plenice, kozmetika, itd.) in jih ne dajejo več.
Našemu sončku je ime NIK 30.11.2007 Lunici pa Pia 18.8.2009
Jaz sem tudi ljubitelj kartic. Še en več Imam kartico Kino Joker, Merkur, M pika. Sem pa še v klubu Zdravo življenje, M mobil... Me pa zanima za Gorenjko in Poli če dobiš kakšno kartico?