|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   karin-kocke sreče-zanositev
25.6.2009 22:13:51   
Anonimen
Pozdravljene.

Prosim, ne me napadat n pisat, da so to neumosti itd., itd. Želela bi odg. izključno tistih, ki imate takšne ali drugačne izkušnje z vedeževalko Karin v zvezi z zanositvijo, po možnosti povezane s kocko sreče: vam je kocka pomagala, vam je karin prav napovedala? Danes berem v časopisu, da je saški in ihu prav napovedala. tudi sama sem v ta namen kupila kocko, tako da prosim ne me "potlačit" in popljuvat, če se ne strinjate, da ne izgubim še tega upanja, ker se že nekaj časa trudiva. bomo videli kako bo in ko bo ta čas mimo, vam sporočim, kakorkoli se bo izšlo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: karin-kocke sreče-zanositev
25.6.2009 22:20:05   
gita10
Važno je kaj ti verjameš ne kaj mi verjamemo. Verjemi, da boš zanosila in ne izgubi upanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2009 22:50:35   
Anonimen
kakšna kocka sreče? Mi lahko kaj več o tem poveš...koliko stane kako deluje? V nekaj moramo verjet a neuser posted image

(odgovor članu gita10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2009 23:09:44   
Anonimen
Kocke sreče so razl. velikosti in cen, naročiš jih preko nje, so za razlčna področja, poleg tega so tudi kuverte, v katere napišeš željo in daš gor kocko, pa se potem kao uresniči. veliko pozitivnih izkušenj uporabnikov je na njeni spletni strani. jaz sem jo res kupla in imela s seboj na srečanju z mojo simpatjo, ki je takrat prosla za tel. in sva že danes par. lahko je blo naključje, kaj pa vem ... jaz verjamem kocki, ker sem jo s tem namenom kupla in jo imela s seboj. zadnjič sem bila pri njej, kupla novo kocko in kuverte, napovedala mi je, kdaj naj bi zanosila itd. ... ne bom nič o podrobnostih, če pa bo kaj, pa vam z veseljem sporočim. zato sprašujem. če je imela katera tako izkušnjo s kuvertami oz. kocko, predvsem na področju zanositve - glede na to, da sem prej prebrala za saško in miho, pa tudi sicer se mi zdi, če pomislim za nazaj, da je trofla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2009 23:12:14   
Anonimen
A to je podobno kot vilinski simboli?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2009 12:26:34   
Tanchy
S tovrstnimi zadevami nimam izkušenj......kljub temu pa vama želim, da se vama uresniči želja in bosta čim prej pestovala user posted image user posted image user posted image user posted image  pa v karkoli že verjameta!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2009 13:00:32   
Anonimen
Ne vem, če je kot vilinski simboli, ker niti ne vem, kaj je to :) ampak karin občasno gledam po tv (net tv, čet ob 22) in se mi zdi, da ful trofi. ni ena takih, ki govori splošne in brezvezne stvari, ampak na kratko in dejstva in se mi zdi, da zeloooo redko kaj pihne mimo, v smislu, da bi ji kdo kaj oporekal, v glavnem se res strinjajo. me zanima, če mi bo ginekologinja potrdila točno to težavo, ki mi jo je omenla, ker nekaj vem, da je res, ker je mela že mami tako - bomo videli, no. nič ninarobe, če ima človek tudi tovrstno uteho, jaz pa mislim, da ljudje ne bi kupovali kock, če ne bi dejansko kaj pomagalo.

hvala za lepe želje. trenutno čakam m, v upanju, da je ne bo, imam pa malo boleče prsi, kar sicer nisem imela, ampak nič kaj veliko ne upam, ker vem, da je veliko tudi psiha. bom danes ali jutri naredila test, pa bomo videli. tudi jaz želim vsem sotrpinkam, da nam čim prej uspe zagledat plusek in kar je še pomembneje - čez 8 ali 9 mesecev eno zdravo bitjece.

(odgovor članu Tanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2009 14:50:49   
Anonimen
Jest sem pa nad njo zelo razočarana! Sem ji poslala naj mi naredi napoved za ljubezen in sem ji poslala priporočeno denar (okrog 30 evrov) pa mi ni nikoli poslala nazaj napovedi. Sem ji ene štirikrat poslala na njen mail, zakaj nisem prejela napovedi če sem jo plačala (naredila vse tako kot ima navodila na njeni internetni strani), pa mi ni nič odgovorila. Tko da jest se ne grem pri njej več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.6.2009 22:04:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jest sem pa nad njo zelo razočarana! Sem ji poslala naj mi naredi napoved za ljubezen in sem ji poslala priporočeno denar (okrog 30 evrov) pa mi ni nikoli poslala nazaj napovedi. Sem ji ene štirikrat poslala na njen mail, zakaj nisem prejela napovedi če sem jo plačala (naredila vse tako kot ima navodila na njeni internetni strani), pa mi ni nič odgovorila. Tko da jest se ne grem pri njej več.

Prekratka si bila za njen žep.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fak no kaj berem, da se ene spuščate v te zadeve.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.6.2009 22:06:10   
rija

srce, pošlji meni 30 eur. ti spišem 3 strani....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.6.2009 23:00:41   
Anonimen
Ne vem kako si lahko vnaprej poslala denar? ponavadi se take zaddeve plačujejo po povzetju. sicer pa, če je res tako, potem bi jaz na tvojem mestu ššla do nje ko bo na enem od gostovanj in ji rekla!?? pa jo pokliči na tel., sicer je res težko dobit zvezo, ampak ni vrag, da se ti enkrat ne bo oglasla. tolk neumna verjetno ne boš, da boš vrgla dnar stran??

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.6.2009 23:02:28   
rija
ja, kar na ono 090 jo naj pokliče....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.6.2009 23:44:05   
metka_zone
Ne vem,zakaj se ob tvojih komentarjih vedno smejim rija...user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.6.2009 0:07:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

ja, kar na ono 090 jo naj pokliče....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.6.2009 10:28:54   
Anonimen
ljudje, ki ne zanosimo, smo že itak razočarani in žalostni - prosila sem vas, če se lahko vzdržite drugih komentarjev razen dejanskih izkušenj s kocko v zvezi z zanositijo, ampak vidim, da ste nekatere očitno nerazumljive oz. brez srca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.6.2009 18:48:40   
rija

ljudje, ki ne zanosimo, smo že itak razočarani in žalostni - prosila sem vas, če se lahko vzdržite drugih komentarjev razen dejanskih izkušenj s kocko v zvezi z zanositijo, ampak vidim, da ste nekatere očitno nerazumljive oz. brez srca.

govori zase.

jaz sem bila 10 let čisto dobre volje, nasmejana, odpičena.....saj sem vedala, da bo prej ali slej uspelo. tako ali drugače.

ma ja......karin pa ima zelo širooooooko srce.....ko vas guli na vaši "nesreči" user posted image  bljak.....

< Sporočilo je popravil rija -- 27.6.2009 18:50:12 >

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.6.2009 19:07:49   
Anonimen
Sram naj bo Karin, da daje lažna upanja. Kakšno kocko, lepo vas prosim.user posted image
Pa ne mi reči, da ne vem kako vam je.user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
28.6.2009 18:18:25   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: rija

govori zase.

jaz sem bila 10 let čisto dobre volje, nasmejana, odpičena.....saj sem vedala, da bo prej ali slej uspelo. tako ali drugače.

ma ja......karin pa ima zelo širooooooko srce.....ko vas guli na vaši "nesreči" user posted image  bljak.....

Se kar podpišem pod rijo. Nisem čakala na svojga otroka 10 let kot rija, ampak malenkost manj, pa vseeno nisem nikoli šla v take skrajnosti. Jaz sem upanje iskala drugje, preštudirala ves internet, strokovne članke, knjige, raziskave..... in tu našla ogromno poučnih stvari, katerih sem se držala, katere so mi dale upanje in katere so mi dale otroka, kljub napovedim ginekologov, da ne bom nikoli imela lastnega otroka.
Punce pamet v roke in iščite upanje in vero v stvareh, ki so strokovno dokazane in ne v larifari čarovnicah. Opažam pa, da je itak najbolje in najlažje za vse, da daste noge v luft in čakate da ginekologi in šarlatani vse naredijo namesto vas. Če pa je treba kaj sam naredit, pa odpoveste.
Če sem zaradi teh besed brez srca tudi prav, me ne ganejo več take besede. Vem kaj sem dala skoz, kaj se da naredit in tudi dosegla sem kar sem si želela. Srčno pa upam in ti želim, da niti približno ne greš skozi tak pekel in da ti tale kocka prineseuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 28.6.2009 18:21:21 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.6.2009 13:44:47   
Arual
Hey.
No jaz osebno sem šla k Karin, v en trgovski center, kjer odgovarja brezplačno. Postavla sem ji vprašanja: kako bo z zanositvijo in s faksom? Odgovor: faks boste končali- letos, zanositev: je rekla, da se že dalj časa trudim (pritrdim), nato reče da mam probleme z jajčniki in da bom morala na nek majhen operativni poseg, ki bo še letos zanositev bi pa najm bla proti koncu leta. Ugotovila je saj morem na laparoskopijo, kako bo pa glede časa zanostive,, pa lahko povem konec leta:) No večina nama napoveduje, da bova že drugo leto zibala:)) Koliko to verjet ne vem. Sama se več ne sekiram zaradi tega, niti ne razmišljam o kakšni kockah sreče,vedeževalkah itd. ker to je zame preveč in bi pol še bla pomoje bolj psihično obrmenjena.
Zato sem se zdaj čisto odklopla in sem dosti bolj sproščena in ne razmišljam samo če bo prišla user posted image   al ne ampak živim, še za kaj druga ne samo za  user posted image .

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.6.2009 11:56:57   
ellie
Jaz sicer s Karin nimam izkušenj. Oz. imam...ampak nič kaj dobrega. Eno leto bi naj za roj. dan dobila kao vedeževanje pri njej. In je ob tisti uri, ko smo bili zmenjeni, sploh ni bilo tam. Na tel. se ni oglašala. In sem si pač rekla...da je že moralo tako bituser posted image  pa je bilo prišparanih 70 euruser posted image

Imam pa druge izkušnje s temi zadevami. Ena ženska, ki napoveduje glede na rojsti datum, mi je napovedala, kdaj bi naj zanosila...mesec in leto. In je zadelauser posted image  čeprav sem zanosila neplansko...tako da me je to še bolj šokiralo. Ampak je takrat rekla, da vsaka ženska ima na leto tist en mesec, v katerem bi lahko zanosila...zato se nekateri trudijo dalj časa, nekateri manj. Je pa problem, če se ta mesec ne pokriva s partnerjevim.

Sem si dala delat tud astrološko karto...ko sem bila s prejšnjim partnerjem. In mi je rekla, da z njim nikoli ne bom mogla zanosit, ker sva nekompatibilna (res sva bila celo leto brez zaščite). Da brez umetne oploditve ne bo šlo. In da če bom kdaj s kom drugim, da s tistim pa ne bo težav. In to se je res zgodilo...s takratnim sva šla narazen...s sedanjim sem zanosila neplansko. Sva načrtovala komaj po poletju. Ampak res pa se je to zgodilo tist mesec, ki ga je napovedala tista prva vedeževalkauser posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?