|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kar naenkrat noče v vrtec
11.9.2007 13:56:41   
dana
V vrtec je šel z 1,5 letom. Nič hujšega bolan, rad je šel, čeprav je bil tudi rad doma in ni nikoli spraševal po vrtcu, edino eno vzgojiteljico je velikokrat omenil ker jo ima zelo rad.

No potem pa so prišle počitnice in najin dopust in je bil tako skoraj cel avgust doma. Potem pa kriza in vsak dan zjutraj in zvečer jok da ne bo šel v vrtec (saj ko je prišel v vrtec je šel lepo sam v sobo). Pomagalo ni nobeno prigovarjanje.

In sedaj imamo že 14 dni cirkus ker me vsak ponedeljek kličejo iz vrtca da otrok bruha. Potem je dva dni doma in spet ko pride v vrtec spet klic, da bruha. Doma je pa vse OK.

Otrok se mi smili ker ga (po moje) na silo vlečemo v vrtec, samo mi drugo ne preostane ker nimamo nikogar da bi ga pazil.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
11.9.2007 14:44:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kar naenkrat noče v vrtec
11.9.2007 14:51:23   
pety78
Na silo pa tudi nič ni dober.
Najdite kakšno drugo rešitev. Mogoče poskusite s ponovnim uvajanjem in stopnjujte čas, ki ga preživi tam. Kak dan vzemi ti dopust, kak dan očka, še kakšne babice in dedke vpletite.
Pa prisluhni otroku, ker ima očitno težave. Ima mogoče drugo vzgojiteljico?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2007 9:30:18   
monja
IZVIRNO SPOROČILO: dana

No potem pa so prišle počitnice in najin dopust in je bil tako skoraj cel avgust doma.

Otrok se mi smili ker ga (po moje) na silo vlečemo v vrtec, samo mi drugo ne preostane ker nimamo nikogar da bi ga pazil.

Mi smo na istem, ker je v vrtcu baje žalosten, tudi joka, ko prej, že dolgo nazaj, ni več nič jokal. Mislim, da je res bila predolga pavza....
Ohjoj, nekak se bomo mogli zrihtat, ampak zdaj je že večji- 25 mes. in to drugač dojema kot pred letom dni...user posted image

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2007 11:28:50   
Anonimen
Ima morda otrok drugo vzgojiteljico ali pomočnico?

(odgovor članu monja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2007 11:37:32   
dana
Vzgojiteljice sta iste, se je pa povečalo število otrok v skupini, vendar je še vedno velika večina tistih ki so bili že lani skupaj.

Saj počasi upam, da se bo zopet privadil na ta ritem in se bo stanje umirilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......