|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kapljice sab simplex
25.4.2007 13:58:10   
Brbs
na navodilih nič ne piše, kako pogosto se jih lahko da (čeprav se mi itak zdi, da ne pomagajo), piše le, da se jih dozira "pred dojenjem"

a ve katera, ali jih lahko dam pred vsakim dojenjem? mali je star dobra dva tedna, dojim na 2-3 ure.

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kapljice sab simplex
25.4.2007 13:59:19   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem mu dala 3x na dan po 15kapljic.

meni je sicer rekla v lekarni pred vsakim dojenjem, ampak men se je zdelo to preveč.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2007 14:10:16   
Brbs
pa so ti pomagale???

naš se še potem vedno kake pol ure do ene ure zvija, potem pa se počasi umiri in zaspi. ampak tako se je tudi danes, ko mu nisem dala kapljic.

ne vem, ali bi naj te kapljice in podobna zdravila učinkovala takoj in popolnoma ali je značilno, da le omilijo zadevo in morda torej delujejo, ker bi drugače bilo še hujše?

našega zvija celo noč in skoraj cel dan, že 3 dni, vmes malo zaspi, pa ga krči že spet zgrabijo in zbudijo....se mi zdi, da je čisto nenaspan, midva pa tudi...ne vem, ali bo vsaj takšnih hudih krčev kmalu konec ali naj pričakujem takšne dneve in noči še nekaj časa (par mesecev???)?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2007 14:11:58   
Strawberrie Cherrie
nam je sab simplex pomagal 20%. Tolk da se je fajn sprdel, pa je bilo potem OK za nekaj časa.
Drugače pa najbolj pomaga čas...nekje malo pred 3meseci je povsem nehalo ga zvijat, pa smo sporbali vsa čuda.
Edinole z windsalbe sem ga vsak večer fajn zmasirala, pa je bilo ponoči ok...

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2007 14:19:43   
Brbs
kaj pa je to windsalbe? kje lahko to kupiš?
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2007 14:20:46   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem jo kupila v avstrijsi lekarni v pliberku.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2007 19:20:10   
happy mam
OJ! Jaz sem jih dajala pred vsakim obrokom 7! Nam je pomagalo, upam da bo tudi vam!

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2007 20:52:54   
Anonimen
Nam Sab Simplex žal niso pomagale...so nam pa vetrovne kapljice pomagale in italijanske Milicon...sem mu pa dala S.S ene dvakrat in sicer po 10 kapljic pred obrokom...pa nič boljše...

Upam, da bodo vam pomagale...

LP

(odgovor članu happy mam)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2007 21:16:24   
lelaval
Pri mojih pa je največji učinek  imel kuminov sirup. Sem kar dudo namočila v flaško in so vsi vlekli, ker je sladek. In sploh nisem štela kolikokat, pred jedjo, po jedi sem dala, ko sem dala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.4.2007 2:07:05   
frufru
Nam je sab simplex nucal samo tist moment ko jih je dobil, pol smo pa kupil koroške kapljice (podobne so Gas bimbi). So bol natur, kot sab simplex . Pa trebuščka grel in masiral pa je bilo boljš. Samo obvezno masirat v smeri uringa kazalca, drugače je še slabše. Ti pa ne jej stvari ki napenjajo. Če ma krčke zaradi AD3 ali D3, pa kupi Oleovit D3. Majo ga v Škofji Loki ali v Avstriji. Je dnevna doza manjša, pa drugačna osnova je in je boljš, vsaj pri nas je bilo.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.4.2007 10:39:52   
Anonimen
Lahko še nekaj naredite,in to,da eno dozo kaplic same zaužijete,bo bolj pomagalo,bo z dojenjem tudi v detece prešlo.

(odgovor članu frufru)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.4.2007 14:25:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Lahko še nekaj naredite,in to,da eno dozo kaplic same zaužijete,bo bolj pomagalo,bo z dojenjem tudi v detece prešlo.

user posted image  neva6...to sem jaz razmišljala, da bi naredila, ampak nisem nikoli...bom pa pri drugem (ko bo...upam, da ne bo krčev)...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.4.2007 19:21:38   
mtina
tako majhnemu jih ne smeš dajat, saj piše da so za dojenčke ... tvoj je še NOVOROJENČEK.

našega so zaprle. ful so mu pomagale koroške kapljice.

Sonce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.4.2007 19:25:14   
Brbs
no ja, dvomim, da na navodilih za zdravila ločujejo med novorojenčkom in dojenčkom...tak da če piše za dojenčke, so verjetno mišljeni tudi novorojenčki. pa mislim, da če bi bilo to res, kar si napisala, bi se že katera druga oglasila.

sicer pa ga zapre ne, saj kaka cel čas, pravzaprav mislim, da malo pomagajo, ali pa se najhujše že umirja. dobimo pa kmalu koroške kapljice in ko jih bom imela, bom poskusila samo z njimi.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?