|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kapljice proti krčem in soor
23.8.2008 12:59:19   
Inigo
imam še eno vprašanje glede soor-a.

no, zdaj vemo, da ga le imamo user posted image dobili smo Daktarin.

zdaj si moram kolobarje tu in tam namazet z gleom in 4x na dan malemu dajat ali na dudo ali na žličko ta gel.

Brin pa ima tudi krče. proti temu uporabljamo sirup iz kumine in koroške kaplice. obojno je zelooooooooo sladko. glivice in sladko pa... saj veste, glivice uživajo v sladkem. torej se ne poklapa.

kaj naj storim? naj mu vseeno dam tu in tam kaj kapljic ali jih naj opustim in pač pustim, da ga mučijo krči?

res ne vem kaj naj... user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
23.8.2008 13:18:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
23.8.2008 13:29:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kapljice proti krčem in soor
23.8.2008 13:40:14   
piamaria
Soor bo hitro minil, gre za bakterije, ki jih vnesemo odrasli, lahko preko dudice ali pa z roko...itd.Daktrin je zelo ok, ampak ponavadi se dobi še Canasten za pekočo ritko, če jo imauser posted image
Jaz ti svetujem, da uporabljaš kar bepanten za bradavice, ker hkrati razkužuje in zdravi ali pa multimam obloge, ki se dobijo v lekarni.
Srečno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2008 13:58:07   
suzana1
KAKO PA SI UPORABLJALA TE KAPLJICEuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2008 15:18:18   
poka1
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria

Soor bo hitro minil, gre za bakterije, ki jih vnesemo odrasli, lahko preko dudice ali pa z roko...itd.

Soor so glivice in niso tako nedolžne. Mi imamo tudi probleme z soorom in se ga ni tako lahko rešit.user posted image user posted image

Mi smo tudi uporabljali koroske kapljice in jih pol nismo vec, ker smo ugotovili da cim smo jih dali se mu je soor ponovu. Tako, da pri nas so sladkane stvari zelo omejene oz. jih skoraj ni. Sem vprasala P, da zakaj se mu to tako pogosto ponavlja pa je rekl, da pač so nekateri dojenčki podvrženi temu in da to traja tam nekje do prvega leta.

Za krče pa sem mu dajala čaj od janeža in kumine.

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2008 16:26:49   
ksenci
midva pa že skoraj mesec dni uporabljama avstrijske kapljice babynose, ki so čist natur in tudi ne vsebujejo sladkorja, tako da tudi še s soorom nimava težav. res da so pa zelo bljaky, tako grenke, ampak se mali privaja. krčov pa tudi skoraj ni več opazitiuser posted image poskusi te kapljice!

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.8.2008 21:05:08   
lida65
hay. naj vam povem nekaj glede krčev. jaz imam 2mesca staro punčko in ima krče od njenega 2tedna. jokala je tudi po osem ur skupaj pa v celem dnevu ni zatisnila oči. od bolečin je izgubljala celo zavestuser posted image user posted image user posted image probali smo vse,od krem za masažo,kapsul,kapljic,sirupov,čajev,... pa ni nič pomagalo. na koncu so naju sprejeli v bolnišnico,saj to več ni bilo podobno ničemur. naredili so razne preiskave in niso ugotovili nič novega. zdravniki in sestre so rekli da ima eno izmed najhujših oblik krčev in da bo to mogla dati skozi. zdaj ko je stara 2mesca je malo boljše,vsak dan ji dajamo sirup za bolečine da lažje zaspi in ene posebne kapljice ki so pred kratkim prišle ven za uravnavanje v črevesju. upamo le da bo to kmalu zginlo. tak da dragi starši držite se in upam da to nebo doletelo nikogar izmed vas!user posted image mejte se fajnuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?