|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kapica po kopanju
7.6.2006 20:19:31   
cmokec
S Pio (7,5 mesecev) sva ravno iz banje. In je bil seveda spet jok, ko sem ji dajala gor bombažno kapico. Ker je kopalnica kar segreta, se seveda kar pozna razlika med temperaturo zraka tam in v dnevni ali spalnici. Notri imamo 21,5 stopinj.

Zanima me, do kdaj kapica po kopanju? Ali ste gledale na starost otroka ali po temperaturi zraka v prostoru?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kapica po kopanju
7.6.2006 20:23:02   
lutka
jaz mojima (2leti) še vedno po kopanju zavijem pleničko okoli glavice. Pustim jo pa tako dolgo da se jima laski posušijo.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2006 20:25:31   
hubi
Naš je rojen sept. in je imel kapico gor prva 2 mesece. Lase mu perem 1x na teden oz. po potrebi. Je pa ful čupavi. Fino mu jih zbrišem z brisačo in razčešem na petardo. user posted image
Drugače nič ekstra ne kurimo, zdaj ko je bolj hladno, samo okno v kopalnici zaprem ene 2 uri pred kopanjem.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2006 20:29:41   
Anonimen
Pozdravljena,
Tud mi imamo šestmesečnega korenjaka.
Mi mu ne dajemo bombažne kapice na glavo že tri mesece. Lepo mu posušimo lase in pazimo, da mu res obrisemo ušeska.
Pa je stvar koncana in sladko spi.
Cav bav in mirno noc

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2006 20:33:37   
mml
Naša user posted image  je rojena decembra in smo ji po kopanju dajali kapico kakšen mesec in pol, potem pa ne več. Res je, da nima ravno veliko las. Skratka po kopanju ji obrišem laske in to je to...kopamo se v kopalnici, dokončno brisanje in oblačenje je pa v sobi, do tja pa zavita v brisačo tudi čez glavo. Zaenkrat ni nobenih problemov in upam, da tako tudi ostane

< Sporočilo je popravil mml -- 7.6.2006 20:38:22 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2006 20:34:10   
soncek&luna
jaz pa mojemu skratu se vedno dam kapico gor... na sreco se nic ne pritozuje

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2006 20:35:50   
Anonimen
js sem ji pri tej starosti že fenala tiste par kocin na glav. pri dveh letih mi pa še na misu ne pride več kape na glavo dajat

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2006 20:36:48   
Anonimen
Kapica po kopanjuuser posted image  NIkoli mu je nisem dajala gor. Je novemberček pa je tudi precejšnja razlika v temperaturi. Zdaj imamo v stanovanju 19-20 stopinj. Ko ga nesem iz kopalnice v sobo, ga imam zavitega v brisačo (tudi glavo), ga takoj oblečem, zdrgnem lase do suhega, s palčkami očistim ušesa, pa greva takoj v dnevno jest. Glavo pa peremo vsak dan (sicer z milom samo 2x na teden, ostalo z vodo)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2006 20:47:53   
tincci
Jaz ji nikol nisem dajala kapce gor, pa je novembrka. Do konca se zrihtava in oblečeva v kopalnici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.6.2006 20:57:02   
cmokec
Drugače pa dolgo kapice nima gor, cca. 15 min, da se ohladi. Pa tudi ušeska ji s palčko obrišem, laske pa posušim s fenom. No fino, potem jo bomo pa pri nas tudi počasi ukinili. 

Punce, hvala user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.6.2006 20:58:31   
Anonimen
Nikoli nisem dajala kapice na glavo po kopanju. Je imela eno noč kapico na glavi ko sem jo prinesla iz bolnišnice pri dveh mesecih in 2,2 kg in to je bilo to. Drugače imamo v stanovanju 23 stopinj, spat je pa šla na precej hladno (pod 20).

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 7.6.2006 20:59:13 >

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.6.2006 21:00:24   
tinkamiška
Iza je decemberka, pa sem ji dajala kapico gor kakšen mesec in pol. Potem sva začela pa uvajat fen, ker se samo tako ni drla, ko sva jo dala iz vode. Po kopanju jo torej celo pofenava, tudi laske, ki jih imakar precej. Je pa res, da se kopamo v dnevni sobi in takrat s kaloriferjem še dodatno zagrejeva prostor, tam se potem tudi podojiva, ko rata zaspana jo pa odnesem v spalnico in zaspi.

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.6.2006 21:09:06   
šnucika
kapico smo dajali prva dva meseca.Sedaj ne več,ker ima tako malo lask,da se med samim oblačenjema posušijo,seveda jo prej dobro celo obrišem in soba je ogreta.user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.6.2006 21:10:26   
Anonimen
Dokler je ni vlekla z glave, smo ji oblačili kapico.

Zdaj pa posušimo s fenom. Pa še fajn se zabava pri tem user posted image  user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.6.2006 21:12:23   
NinaŠ
Ne Tina in ne Anže nista imela nikdar kapice na glavi po kopanju (pa je temperaturna razlika med kopalnico in ostalimi prostori tudi očitna). Prinesem ju v brisačo zavita (no Anže sedaj itak da že šmekira s haljo) v dnevno, laske zbrišem z brisačo  in oblečem.

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 7.6.2006 21:14:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.6.2006 21:14:52   
NRMM
Naša je decemberka in sem ji dajala kapico gor samo en mesec potem pa nič več. Laske ji obrišem do suhega, uhice z pleničko in je to to. Kopamo se v sobici, kjer je vedno za cca 3-4st topleje kot drugje, potem pa papcamo v dnevni in zaenkrat ni bilo nobenih problemov.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
7.6.2006 21:27:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
7.6.2006 21:32:20   
tinkatonka
Moj sin je star 4 mesece. Prav tako je vedno temperaturna razlika, ko pridemo iz kopalnice, ki je pri kopanju zelo zelo topla, ven na hodnik, vendar mu do zdaj še nikoli nisem nataknila kapice. Mi je patronažna rekla, da bolj kot bom šparala njegova ušesc,a večkrat bo imel vnetja. Sicer mu vedno dobro osušim glavo in ga ne dam ravno na prepih, ampak kapice pa res nikoli nima.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.6.2006 21:45:37   
rija
Mi smo imeli kapico po kopanju samo prvi in drugi mesec: januar in februar, ko je bilo v kopalnici 23 v spalnici pa 18 stopinj. Potem pa smo jo ukinili. Mu je zdaj že brez kapice prevroče. Pri sedem in pol mesecih pa tudi dvomim, da mu bom pozimi kapico gor dajala.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.6.2006 21:47:53   
natalia
brez kape.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.6.2006 22:03:09   
lelaval
Moja je junijska, pa je vsega skupaj imela 2x kapico po kopanju. Tistih par laskov ji obrišem in ta čas, ko se oblečeva, so že 5x popolnoma suhi.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.6.2006 22:04:56   
Naty_ka
Moj šest mesečnik bi verjetno skočil iz kože če bi mu sedaj nataknila kapico user posted image
Nikoli mu je nisem davala na glavo. Pa se sedaj kopa v kopalnici in tam se tudi porihtava. Na hodniku je pa občutno nižja temp. Laskov ima bolj malo, tako da mu jh samo obrišem in je to to.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.6.2006 22:41:58   
Barči78
Jaz ji še vedno dam kapico na glavo, kadar umijeva lase. Sem bolj za naravno sušenje las, brez fena.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.6.2006 0:44:33   
Bonnie_RR
Jaz mojemu user posted image že kakšen mesec ne dajem gor kapice po kopanju. Ga samo z brisačo dobro obrišem, namažem in oblečem v pižamo. Laski se mu čez par minutk tako sami  posušijo.

Tudi posebej ne ogrevamo več kopalnice, kot smo to počeli na začetku. Pazim samo, da niso vsa vrata na stežaj odprta.

Se mi zdi, da tako stari dojenčki res ne potrebujejo več kapice po kopanju...

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.6.2006 9:41:23   
Aja32
Mi nismo nikoli dajali kapice na glavo... V kopalnici pošteno sfrotiramo glavo, se tudi do konca oblečemo v pidžamo... Vrata od kopalnice pa malo odpremo, da pride nekoliko hladnejši zrak počasi notri. Potem gremo pa kar direkt v dnevno, pa na "papico".

LP A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 8.6.2006 9:43:56 >

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Branje knjig
Marogica

Kako pogosto berete knjige?

vsak dan (23%)

včasih (29%)

zelo redko (34%)

ne berem knjig (14%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!