|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kapa
19.4.2006 14:17:11   
Alina_alin
 Do kdaj se nosijo kape - midva z možem se zmeraj, ko je malo topleje (18 st.) "lovima". On pravi, ne; jaz vztrajam pri kapi oz. traku. Seveda, če je veter,  itak kapa. Kaj pa sicer, ko je brez vetra, še nosite kape?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kapa
19.4.2006 14:34:28   
total
Pri teh pomladnim varljivih temp.,definitifno kapo tanjšo,če je bolj topleje in veter pa trak,poleti pa itak nič razen klobučka če je na soncu.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2006 14:39:38   
tina104
Po mojem je veliko odvisno od starosti otroka, pa če je veter. En, ki hodi v srednjo medicinsko, pa ima tudi že svojega otroka mi je zadnjič rekel, da nekje pri 18 stopinjah ne bi rabil več kape. Ne vem. Jaz sicer svojemu 8mesečniku zadnje dni dajem gor tako šilt kapo, ki sega preko uhic.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2006 14:41:28   
Anonimen
Ne, če ne piha, pri 18 stopinjah ni treba kape.

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2006 18:16:17   
StBarbara
Mi redko uporabljamo kapo v teh dneh. No razen, če močno piha.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2006 18:55:33   
srki
Aljaž bo star dve leti, kapo mu še vedno dajem, saj ni nobene toplote, sploh če piha. Kapica je bolj tanka, pozno spomladi ima trak, poleti klobuček, več ali manj pazim, da so ušeska pokrita, ker je imel že ničkolikokrat vneta. Če pa je ful ful vroče, je pa brez kape.

Sicer mi vsi pravijo, da vzrok za vneta ušesa ni v tem, ali ima kapo ali ne, samo jaz sem že tok fertik s temi ušesi, da mu jo kar dam. Sem bolj mirna, če slučajno do česa pride, nimam slabe vesti.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2006 19:10:21   
SaaS
Jaz mojemu 17 mesečniku na 18°C in brez vetra ne dajem kape ali traku. Če pa piha je pa drugo.
Sva bila ravnokar pri zdravniku, ker ima malo vneta ušeska. Sem točno to spraševala zdravnico. Je to od tega, ker ob takem toplem dnevu (teh 18°C brez vetra) nima kape. Je zatrdila, da ne. Da se mu je vnelo od prehlada, iz noska se bakterija razširi na ušeska. Tudi, če bi imel kapo, bi prišlo do ušesk. Pomaga predvsem spiranje noska s fizološko.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2006 20:38:33   
lelaval
Moja 10 mesečnica si jo kar dol vleče in vrže stran. Ko pa je bolj hladno, pa jo pusti lepo pri miru.user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
19.4.2006 22:22:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?