|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kao zmanjšati prsi
12.10.2008 23:22:31   
Anonimen
Mislim da mojem fantu niso všeč moje prsi , kaj bi jaz naredila da bi imela manjše ... user posted image user posted image user posted image user posted image
Res je da sem 7 mesecov nazaj rodila in 4 meseca dojila ....Tko se slabo počutim sama ,ko jih zagledam user posted image user posted image
A je mogoče kakšna SUPER kremca ki bi mi pogala user posted image

Hvala vam za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kao zmanjšati prsi
12.10.2008 23:44:25   
Anonimen
Maj ,ja ,seveda super kremic je koliko hošeč-Od tega d animaš strij,celulita,aken user posted image user posted image

Ti kar lepo pusti svoje prsi,če pa tvojemu niso všeč,pa kaj,mu reci da ima pa on premajhnega user posted image

Pa sta kvit

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2008 7:41:06   
ELMA
user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2008 7:54:18   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Maj ,ja ,seveda super kremic je koliko hošeč-Od tega d animaš strij,celulita,aken user posted image user posted image

Ti kar lepo pusti svoje prsi,če pa tvojemu niso všeč,pa kaj, user posted image

Pa sta kvit

user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2008 8:20:03   
Felicita
če bi kremce pomagale, plastični kirurgi ne bi več obstajal. pa jih je vedno več, ergo...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2008 8:37:48   
puncica
Po moje je varianta samo al shujšaš al greš pod nož al pa fanta direkt vprašaš kaj ga moti pri tvojih joškah, za kremce pa ne zapravljat denarja.user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2008 9:28:41   
malecka24
Po prvem porodu sem imela kar evlike prsi po dojenju pa so se povesile,ampak po enem letu so se same popravile brez kake kremce in vseh teh bedarij.Tudi sedaj po drugem porodu so mi se malo povesile,ampak se ne sekiram ker vem da se bo vse popravilo samo od sebe.Pa ne sekiraj se zaradi tvojega.Trenutno gledaj sam sebe in user posted image .LP

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.10.2008 10:07:46   
veseli trebušček
Morem rečt,da se velikokrat prav pošteno nasmejim vašim in našim odgovorom, sicer ko prebereš je res smešno vendar tudi resnično, sploh pa tisto,naj mu reče,da ima on majhnega....user posted image user posted image   user posted image

Glede kremic se poplonoma srinjam,sama reklama.....user posted image

veseli trebušček

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.10.2008 12:50:19   
ronja
Za začetek si omisli modrček minimizer, če imaš tudi sicer kaj, kar bi rada spravila stran, pa lahko začneš s kakim športom in mogoče malo popaziš na prehrano. Ne vem, kaj točno moti tvojega lubija - na splošno so velike prsi namreč +...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.10.2008 12:56:43   
Anonimen

Ti kar lepo pusti svoje prsi,če pa tvojemu niso všeč,pa kaj,mu reci da ima pa on premajhnega user posted image

Pa sta kvit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...da ima on premajhnega...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.10.2008 21:14:31   
poli*

Mislim da mojem fantu niso všeč moje prsi , kaj bi jaz naredila da bi imela manjše ... user posted image user posted image user posted image user posted image
Res je da sem 7 mesecov nazaj rodila in 4 meseca dojila ....Tko se slabo počutim sama ,ko jih zagledam user posted image user posted image

Hvala vam za odgovore

Misliš ali veš? Ti je to reku?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.10.2008 21:21:58   
Anonimen

Hvala vam za odgovore

Ko odkriješ recept, ga prosim sporoči še meni ... drugače dam od svojih E košar takoj kako košaro ali dve v dobrodelne namene ... če katero zanima user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.10.2008 21:35:42   
amaya
dej jih meni user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.10.2008 21:36:46   
Anonimen
Ni problema ... samo povej kje in kdaj bo primo-predaja user posted image .

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.10.2008 22:37:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Hvala vam za odgovore

Misliš ali veš? Ti je to reku?

Kaj neznaš brati....

(odgovor članu poli*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.10.2008 22:39:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Hvala vam za odgovore

Ko odkriješ recept, ga prosim sporoči še meni ... drugače dam od svojih E košar takoj kako košaro ali dve v dobrodelne namene ... če katero zanima user posted image .

Jaz tudi podarim user posted image user posted image user posted image user posted image   A rabi kera suhica ????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?