Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kampiranje z 16 mesečnikom 17.4.2007 13:13:39
|
|
|
|
blazka
|
Mi smo bili prvič z našim v kampu, ko je bil star 2,5 meseca, pa je bil tako priden, kot da ga ni. Samo jedel je in spal. Zgleda, da mu je ful pasal morski zrak. Drugič smo šli z njim v šotor, ko je bil star eno leto. Notri smo mu dali zložljivo posteljico, pa je bilo prav fino. Edino dež nam je malo nagajal, ko moraš otroka notri v šotoru zabavat, ker je zunaj mokro. Skratka, kampiranje je prav zabavno za starše in otroke!
|
|
|
|
RE: kampiranje z 16 mesečnikom 17.4.2007 13:29:08
|
|
|
|
kalbo
|
Skratka, kampiranje je prav zabavno za starše in otroke! Sam brez piva ne gre
|
|
|
|
RE: kampiranje z 16 mesečnikom 17.4.2007 14:14:03
|
|
|
|
beti 1
|
Ob solidnem vremenu ni panike, je prav zabavno, tako star lahko tudi že v spalki spi. Če bodo v Istri pa tudi slabo vreme ne bo problem, kak dan že preživiš v šotoru ali na kakem izletu, restavraciji, če bo pa dalj časa bodo pa domov prišli. Pa v hudi vročini zna bit problem počitek čez dan, če je šotor fejst pregret. Mi smo bli, ko je imel Žiga 7 mesecev, pa potem pri 19 mesecih, pa ni blo nobene panike. Edino v drugo smo kakce pobiral za njim po celem kampu, ker je seveda bil povečini brez pleničke.
|
|
|
|
RE: kampiranje z 16 mesečnikom 17.4.2007 14:27:12
|
|
|
|
lex
|
Najprej sva kapirala z 6 mesečnikom, pa je bilo grozno. Ne zaradi njega, ampak zaradi vremena. Smo bili v Rovinju 8 dni in smo pobegnili domov, ker smo se samo 1 dan kopali. lani pa smo bili na Rabu in je bilo fenomenalno. Žal letos ne bomo mogli v kamp, ker dobimo konec maja novega družinskega člana, drugače pa ne grem več kam drugam kot v kamp z otroki. Se mi zdi, da je najbolj svoboden. Še pri kolegih, ki so bili v apartmaju sem mogla skoz pazit, ker so bili avtomobili in stopnice povsod. Aja drugače ima Rovinj lepo plažo.
|
|
RE: kampiranje z 16 mesečnikom 17.4.2007 17:14:42
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Jaz sicer ne vidim problema v tem, me pa vseeno zanimajo vaše izkušnje kampiranja z majhnim otrokom. Lp Tina Naš najboljši družinski dopust do zdaj je bil z šotorom . Smo bili, ko je bila hčerka nekje toliko stara - 15 mesecev. Edina slabost je, da dežuje, zato je potrebno imeti dovolj velik šotor, če je potrebno en dan preživeti v njem. Jaz sem absolutno zadovoljna; narava, družba, ponavadi zelo blizu morja, igrala za otroke.... Gremo letos spet.
|
|
RE: kampiranje z 16 mesečnikom 21.4.2007 22:49:23
|
|
|
|
lumpy
|
Kaj pa dostinacije dobrih kampov za kampiranje z malčki ?????????? Da je dovolj sence, da je snažno...
|
|
RE: kampiranje z 16 mesečnikom 21.4.2007 23:23:42
|
|
|
|
Gina
|
Jaz hodim že vse življenje v kampe. Vmes smo poskusili z apartmaji, pa mi nekako ne potegne. Vse tri otroke smo ravno tako s seboj jemali od rojstva. Eden je bil star 1 mesec in pol, ko smo šli prvič, drugi pol leta, in tretji 3 mesece in pol. Z nobenim ni bilo problema. Edini dopust, od katerega nisem imela nič, ampak popolnoma nič je bil tisti, ko je bila hči, ki je bila brezkompromisno pogumna, radovedna in se ni učila na napakah, pa je pobegnila kamorkoli vsako sekundo in ki ni bila pri miru niti pol sekunde, poskusila je pa vse neumnosti tega sveta, je bil tisti, ko je bila stara dve leti. Fanta sta bila vedno prilagodljive sorte. Tako da če mene vprašaš, ej vse odvisno od konkretnega otroka, ker leta oz. meseci (16 si rekla) so res kar precej neugodna za dopust imet v pravem pomenu besede. Otrok se ima v bistvu vedno fajn, le starši se nimajo. Ampak če ti ne greš zraven, pač babi ne bo imela nič od dopusta, morda, ali pa tudi ne, če je otrok prilagodljiv in nenaporen.
|
|
|
|
RE: kampiranje z 16 mesečnikom 22.4.2007 23:48:53
|
|
|
|
viv_
|
Še mi Na glavni dopust hodimo izključno s šotorom in je super! Ves dan zunaj, na izi! Letos gremo spet, smo pa zaradi nove družinske članice kupili večji šotor
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?