norge
|
Mi smo že skoraj prečesali (večkrat) kampe v Severni in Zahodni Avstriji (iz tvojega maila se mi zdi, da gre za ta del Aut, ne samo tirolska).. kaj pa vem, men je bilo zelo veliko kampov všeč, povsod imaš velik za hodit (sprehajalne poti.., igrišča, kakšne parke..) Če imate radi, da se malo več dogaja potem morda kakšno bolj turistično jezero - Zell am See - jezero je poleti dovolj toplo za kopat, lušten je tudi Lienz (imajo v kampu, kjer smo bili mi manjši bazen), je pa tudi en kamp višje na hribu (malo nad mestom), kjer imajo tudi večji bazen (samo je bila takrat gužva in nismo dobili placa - je pa kar lušten kamp s full igrali...je pa bolj sončen, kar sicer v kakšni pred/po sezoni prav pride), glej malo okoli večjih jezer, pa boš našla tudi kakšne info o bazenih, ki jih imajo v kampu.. MI smo sicer bolj navdušeni nad malimi kampi z ne-toliko ponudbe. Tako, da smo mi spali enkrat v Fusch-u, to je malo ven iz Zell am See-ja proti Grossglocknerju, ena mala vasica, v bližini slap, malo višje po cesti krasen park z živalmi in ogromnoooo igrali - smo res dva dni uživali... Lepo je tudi pri Achensee (na obeh straneh..) nevem, nam je Avstrija super, maš velik kampov in vsepovsod veliko za hodit, kolesarit, ogledovat slapove, soteske (teh imajo veliko) in se jih splača pogledat. Aha, pa še to - mi smo bili lani junija na dopustu v Obertauernu in so spoda v dolini pri Radstadt-u gradili en velik kopališki kompleks - mislim, da naj bi ga odprli novembra 2010- če boste kaj v bližini in bi se šli kopat, malo poglejte tam okrog. Saj je res veliko tega..če te še kaj zanima, vprašaj... Lp.
|