Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kampiranje na morju za vikend 28.5.2009 6:40:57
|
|
|
|
Splišni
|
Mi gremo v Sirenio v Novigrad za vikennde in to iz istega razliga kot vi. Ker ga poznamo. Bi bilo pa fajk kdaj ob Gardsko jezero it kampirat- To moramo enkrat it za par dni.
|
|
|
|
RE: kampiranje na morju za vikend 28.5.2009 7:43:41
|
|
|
|
Hans
|
Punat ali Baška (super kamp in morje, žal malo sence) na otoku Krk ter kamp v Umagu (se ne spomnim imena, je pa veliko sence in lepa plaža čez cesto) ali pa nekdanji Kamp Ladin Gaj nekaj kilometrov iz Umaga, ob cesti za Poreč - ima bazen, igrala, super za otroke. Letos razmišljamo o kampu v kraju Bibioni v Italiji.
|
|
RE: kampiranje na morju za vikend 28.5.2009 10:00:03
|
|
|
|
witto
|
Mi smo tudi hodili v Valkanelo, tam je res lepo,vedno smo bili zadovoljni
|
|
|
|
RE: kampiranje na morju za vikend 28.5.2009 16:26:00
|
|
|
|
valy1
|
Mi pa v kamp Park Umag, imajo bazen z gusarsko ladjo, veliko igral,otroško igralnico in večerne animacije. S senco je pa bolj tako tako. Drugače je pa tudi Valkanela ok.
|
|
|
|
RE: kampiranje na morju za vikend 28.5.2009 17:12:58
|
|
|
|
Hans
|
Evo, Park umag je bivši Ladin gaj, super je!
|
|
RE: kampiranje na morju za vikend 28.5.2009 17:37:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hans Punat ali Baška (super kamp in morje, žal malo sence) na otoku Krk ter kamp v Umagu (se ne spomnim imena, je pa veliko sence in lepa plaža čez cesto) ali pa nekdanji Kamp Ladin Gaj nekaj kilometrov iz Umaga, ob cesti za Poreč - ima bazen, igrala, super za otroke. Letos razmišljamo o kampu v kraju Bibioni v Italiji. kaj to ste že kdaj bli v italiji? al boste šli prvič tja? tist kamp čez cesto je pa verjetno stella maris al neki takega..... no sme že večkrat gledala, ko smo se mimo peljali..... sicer imam raje kampe čist ob morju:)
|
|
|
|
RE: kampiranje na morju za vikend 28.5.2009 21:07:55
|
|
|
|
brkn83
|
v umagu je super za kampirat, pa tudi za otroke je dosti zanimivo. Al pa tudi Savudrija je blizu in ima kamp dovolj sence in je tudi čist ob morju, ali pa Poreč, kamp v zeleni laguni ima tudi kar dovolj sence in je tud ob morju, al pa seveda vrsar.
|
|
RE: kampiranje na morju za vikend 28.5.2009 22:13:27
|
|
|
|
Katjusa
|
savudrija mi je ful pri srcu sem bla kot otrok tam v koloniji je bla ful fajn plaža in ful mivke v vodi ampak nimam pojma o kakih kapih tam.... kak se pa reče kampu o katerem govoriš?
|
|
|
|
RE: kampiranje na morju za vikend 28.5.2009 23:03:31
|
|
|
|
brkn83
|
en kamp vem da je Veli Jože, pa mislim da bi še mogu biti kak tle maš še link od kampa http://www.nazor.hr/
|
| Stran: [1] |
menite da si vzamete dovolj casa za sebe?cupacupsda (
34%)
ne (
66%)
Število vseh glasov: 199Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!