Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2 ne ne moja kolegica je iz MB...taka suha rjavolasa velika.....mislim da je bila na začetku julija...imela je zlatega prinašalca in samo eno punčko. Sta bili sami. Ampak sej to je kriza klele na jadranu....k ni nikjer konec julija mal bl frej. A se spomneš kakšna je bila cena? Kam pa greste v Grčijo...boste kampirali...a računaš na manj gužve? Ne, z zlatim prinašalcem ni bilo pa nobene, to se ti je pa zmislila. Ne, ampak res, nas je bilo tako malo, da res čudno, da je ne bi opazila. Cena je bila ... ene 22 evrov na dan za 2 odrasla, 1 otrok (6 let), šotor, avto, elektrika. Drugače je pa še en kamp tam blizu, un je blizu Trpanja, samo sem pozabila, kako se že reče. Tisti je sicer malo sumljiv, da se pa sploh vsi iz apartmajev v Trpanju (tam pristane trajekt) tam ne kopajo. Pa na živce mi je šlo, ker je bila med šotori in krasno plažo makadamska cesta in se mi zdi, da se to ful praši, ker so bile že takrat, ko skoraj žive duše ni bilo nikjer, oljke in ostalo grmovje nekam bele, zaprašene so bile videti. Tam je bilo še ceneje. Ja, v Grčiji bomo kampirali, ampak pojma še nimam, kje. Najprej smo mislili na Peloponez, zdaj pa malo kampe okoli Soluna gledam, samo se mi zdijo precej skomercializirani. Cene pa tudi sploh niso navite, malo čez 20 evrov pride za nas. O.K., v enih kampih tudi čez 40, samo tam nas ne bo. Gremo pa mi vedno takoj na začetku julija (bi šli že konec junija, ampak imajo študentke, ki mene nadomeščajo v službi, takrat še izpite), takrat pa še ni gužve. A ti pa ne moreš, da ne bi šli že prej? Ker je res ogromna razlika.
|