|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kamni
18.9.2007 15:38:53   
Nea_teja_
Punce povejte če se kateri kej sanja o žolčnih ali ledvičnih kamnih.Mojega dragega je nekaj zvilo v trebušnem delu na levi strani in pravi da ga boli ko samuser posted image  seveda je pameten in noče k zdravniku zato prosim če mi lahko katera kaj pove o teh zadevah.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kamni
18.9.2007 15:57:52   
Anonimen
Leva stran pod trebuhom ne izraža ledvične kamne. Ledvične kamne čutijo moški kot zelo zelo težko, boleče, pekoče uriniranje, ter bolečine v ledvicah.
Žolčni kamni so napad tik pod žličko, kjer je tudi trebušna slinavka.

Po navedbah predvidevam, da je to vranica.

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2007 18:19:56   
Blacky30
Sicer ne vem, kako je pri moških, ampak jaz sem imela pri napadu ledvičnih kamnov in peska ful bolečine v spodnjem delu trebuha, tam, kjer je slepič, vendar lahko imaš na levi ali na desni strani. To pa zato, ker se mi je zamašil odvod od ledvice do mehurja. Če še noče k zdravniku, še to ni to, jaz sem od muk prosila za rešilca, ker sem mislila, da sem na robu smrti. Od bolečin sem padla v nezavest. Pri ledvičnem pesku pa je bilo tudi hudo, samo ne tako zelo, kot pri kamnih.

Ne skrbi, če bo postalo prehudo, se bo že spravil k zdravniku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2007 20:43:38   
MamiBom
Kot so dekleta že opisala ... žolčnik se nahaja na desni strani od žličke, za ledvične se gleda levo stran. Sama sem imela pesek v žolčniku, kar pomeni da so bili kamenčki veliki do 4mm. Ampak to ugotovi zdravnik na ultrazvoku, s tem se ni za igrat. Pri pesku sem si lahko pomagala sama, po malce alternativni metodi. Pri večjih pa to početje odsvetujem user posted image

Naj gre dragi vseeno do zdravnika ... mene je namreč bolelo povsod. Začelo se je s peskom, končna diagnoza pa je bil ezofagealni refluks (bolezen na želodcu).

Pa veliko uspeha user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2007 9:10:04   
LoCa
jaz sem tudi že imela ledvične kamne (za umret me je bolelo, v enem dnevu sem iz normalnega počutja pristala na urgenci ker sem bruhala in umirala od bolečine, sem mela pač take kamnine not, da so ble ful špikaste) in svetujem, da tvoj kr stopi do zdravnika. pri meni so sicer rabili sto let da so ugotovili za kaj gre (no comment), tko da kr vztrajat user posted image . js sem bila pol več kot 1 teden v bolnici.
sicer pa lahko poskusi s pivom, ker pol hodiš ful lulat user posted image . če so ledvični kamni še majhni jih bo lahko kr sam izloču. pa kaj skakat po kšnih stopnicah tut priporočajo dohtarji user posted image . čene pa baje nek posušen kokošji mlinček se pije (nisem poskusla, bljak).

(odgovor članu MamiBom)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?