Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kam za 3 dni-Kranjska,Bled.... 22.5.2009 19:29:57
|
|
|
|
Ribica **
|
Meni je bolj vsec v Kranjski Gori - zapravljat greste lahko v Beljak (takoj, ko prides v mesto iz Korenskega sedla, je Atrio, npr., po isti cesti - glavni - naprej je Kika, Toys, Bipa, Pagro ...). Sportne trgovine imas pa tudi v Kranjski Gori. Pa Kik in kitajsko restavracijo Lahko si pa pogledate jezero Jasna, pa greste na Vrsic (gor je se sneg, menda), pa Tamar, planiske skakalnice, Zelence (izvir Save Dolinke) itd. Igrisce je pa pri hotelu blizu smucisca, pa ob jezeru Jasna itd. Je pa kar nekaj apartmajev in hotelov, samo kake so cene, pa ne vem. No, sicer je tudi Bled dobro izhodisce za izlete, samo kot receno, meni je KG lepsa
< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 22.5.2009 19:30:36 >
|
|
|
|
RE: kam za 3 dni-Kranjska,Bled.... 22.5.2009 20:12:19
|
|
|
|
glen
|
Ribica hvala,sej Kranjsko pa Bled dobro poznam ker že nekaj let pozimi smučamo v Kranjski in smo zmeraj v enakem apartmaju in na Bled pa gremo najman 3-4 x na leto in smo zmeraj v enakem penzionu,pa sem mislila da bi kej menjali. Vseeno hvala
|
|
|
|
RE: kam za 3 dni-Kranjska,Bled.... 22.5.2009 20:18:12
|
|
|
|
tintin
|
kaj pa Bohinj ali pa kako Prekmurje (Moravci, Banovci...)?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?