Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kam s starimi zdravili? 12.8.2007 14:28:15
|
|
|
|
Primoza
|
Odnesete jih lahko v prvo lekarno. Nikar pa jih ne mečite v smeti.
|
|
|
|
RE: kam s starimi zdravili? 12.8.2007 14:43:24
|
|
|
|
Lunca1
|
Če so pa tik pred rokom in veš da jih ne boš več potrebovala, pa jih lahko daš zdravniku, da jih potala med paciente, ki jih takrat potrebujejo in jih bodo še pravočasno porabili.
|
|
|
|
RE: kam s starimi zdravili? 12.8.2007 15:09:04
|
|
|
|
bamby
|
V Lekarnah jih brez problema vzamejo. Oni že vejo kako jih reciklirat, če niso več uporabna.
|
|
|
|
RE: kam s starimi zdravili? 12.8.2007 15:13:38
|
|
|
|
2ursae
|
kul. A kaj veste, a med "zdravila" spadajo tudi kreme za obraz, za telo, kreme za sončenje ... morda tudi šamponi?
|
|
RE: kam s starimi zdravili? 12.8.2007 22:03:23
|
|
|
|
ana b
|
Vsa zdravila, ki jim je potekel rok trajanja, kreme,.. sodijo med posebne odpadke, ki se zbirajo ločeno. Vem, da je na barju poseben kontejner za take odpadke. Poglej na stran od Snage.
|
|
|
|
RE: kam s starimi zdravili? 12.8.2007 22:08:20
|
|
|
|
Jančika_
|
V lekarnah jih pred pol leta sigurno niso jemali. Neka štala z nekimi predpisi - pa ne vem, če so to zdaj že poštimali ali ne. Pred leti ni bilo problema, a kot rečeno pred pol leta v lekarnah preverjeno niso jemali starih zdravil.
|
|
|
|
RE: kam s starimi zdravili? 13.8.2007 8:27:59
|
|
|
|
Jančika_
|
Ravno sem v Delu in dom naletela na tole informacijo: če so zdravila še uporabna, jih z veseljem vzamejo v ambulanti za državljane, ki nimajo urejenega socialnega zavarovanja v LJ na Mislejevi 3 (01 437 20 10). Vzamejo tudi predmete za osebno higieno, plenice, zdravstvene pripomočke, spodnje perilo.
|
|
|
|
RE: kam s starimi zdravili? 13.8.2007 9:01:31
|
|
|
|
cofek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR V lekarnah jih pred pol leta sigurno niso jemali. Neka štala z nekimi predpisi - pa ne vem, če so to zdaj že poštimali ali ne. nič še bilo poštimano v tej smeri - pač en predpis, ki "povozi" drugega...tko kot je ena prej napisala - spadajo v kontejner s posebnimi odpadki...
|
|
|
|
RE: kam s starimi zdravili? 13.8.2007 22:57:46
|
|
|
|
babylove
|
Jaz jih nesem v lekarno, oni jih pa vržejo stran ne glede na to, ali je rok potekel ali ne. Kar je po mojem mnenju prav, saj če zdravilo pri kom doma npr. ni bilo primerno hranjeno, morda ni več enako učinkovito.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?