|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam po videoposnetek pikeca?
18.2.2005 10:46:00   
pravljica
sem iskala že nazaj z iskalnikom, ampak še zdaj ne vem kaj naj :(
naročena sem na UZ s posnetkom na fontani pri dr Japlju, pa sem potem brala same graje o kakovosti in o času, ki ti ga namenijo, stane pa 11.000!
brala pa sem same pohvale o Črnučah (5.700)
ali naj ostanem pri Fontani, ali odjavim in se peljem v Črnuče?
dajte mi napisat kaj svežih informacij, če jih imate...thanks, papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.2.2005 10:59:45   
kepica
Ojla!

Jaz sem bila na UZ v Črnučah in se bila zelo zadovoljna. Sicer je bilo to že malo več kot eno leto nazaj,ampak mislim,da se ni kaj dosti spremenilo.So zelo prijazni,pa še cena je ugodna.Ginekologinja si vzame čas,ti vse pokaže in razloži.Vse skupaj traja okoli pol ure.S seboj vzemi samo VHS kaseto,da ti vse skupaj posnamejo in to je to.

Kamorkoli boš že šla,ti želim veliko veselja ob gledanju tvojega malčka.

lp
Kepica

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2005 11:47:24   
Teja N
Tudi jaz sem bila v nosečnosti dvakrat pri Dr. Miheličevi v Črnučah in sem bila zelo zadovoljna, je zelo prijazna.
Prinesti moraš pa svojo kaseto. Žale se pa posname le slika, ne zvok, tako , da je pametno vzeti s sabo diktafon, če ga imaš, ali pa si, ko prideš domov, malo zapiši, kaj je kaj, ko boš imela še svež spomin.
Res mi ni žal in je lep spomin , zdaj, ko moj nadebudnež že nori okoli:love:

Lp,
Teja:)

P.S. Pozabila sem ti povedat, da nuhalne svetline Dr. Miheličeva ne meri, nima teh aparatur (vsaj takrat jih ni imela, lahko pa vprašaš)in za ta pregled se moraš naročit drugje.

Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2005 11:49:26   
pravljica
hvala vama...ne za NS, kar tako bi rada imela posnetek, je že 21. teden :)

Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2005 12:05:02   
kaja11
Jaz sem tudi šla k dr. Mihelič... fuuul je bilo fino. Če se boš odločila to naredi hitro.... večji kot je pikec manj vidiš. Jaz sem šla v 16t in se je fuuul dobro videlo:bravo::bravo::bravo: Ko ga je malo porukala z UZ se je tako razjezil:)-:)-:)-

LP Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2005 12:09:50   
kepica
Naslov:dr.Klara Mihelič
Stare Črnuče 3
tel:01/561 33 50

Napotke,kako se do tja pride,naj pa katera druga napiše,ki ima boljšo orientacijo.Jest slabo razlagam.Še sama sem se trikrat izgubila,kosem se tja peljala:)

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2005 12:21:41   
pravljica
povejte mi še to, a ste se to naročile za morfologijo ali samo za UZ s posnetkom? pa ti potem vse lepo razloži tudi če ni morfologija? kaj naj rečem, kaj bi rada, ko pokličem?

Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2005 12:23:03   
kepica
Jaz sem rekla samo za posnet,pol ko pa prideš tja,ti pa itak vse pokaže in razloži,pa še vse premeri.

Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2005 12:27:20   
pravljica
aha, sem mislila, da če rečeš samo za posnetek, da se potem ne ukvarja toliko s pikecom na ekranu
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2005 12:27:24   
Špela
Res je krasno, tudi jaz imam iz njene ordinacije posnetek ultrazvoka. Na žalost nima na koncesijo, ampak kar je pa nujnega pa hodim k njej. Reci da si želiš ultrazvok, posnet na video kaseto, in če te lahko naroči. Potem te par osnovnih stvari vpraša, ter poveš ji kako visoko noseča si. Jazs e takrat omenila, da ga želim zaradi določitve spola.

Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2005 12:35:49   
pravljica
aha, sem jo zdaj klicala, pa se ne oglasi, čeprav pravi "tajnica", da se javi v petek od 8h do 14h...a potem ona nazaj pokliče :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 11
18.2.2005 12:39:08   
kepica
Hm:zmeden: pojma nimam. Poskusi kasneje še enkrat poklicat,drugače pa v ponedeljek. Itak boš hitro na vrsti.Jaz sem bila naročena čez tri dni.

Neposredna povezava do sporočila: 12
18.2.2005 12:42:49   
kaja11
Ne, ona ne pokliče nazaj.... probaj malo kasneje... verjetno sestra ni imela časa.

Neposredna povezava do sporočila: 13
18.2.2005 12:53:06   
pravljica
hvala vam

Neposredna povezava do sporočila: 14
18.2.2005 13:04:57   
pravljica
nea...s posnetkom? koliko stane? kako dolgo se ti posveti? dobiš vredu posnetek?

Neposredna povezava do sporočila: 15
18.2.2005 13:10:40   
cmokec
Jaz se tudi navdušujem nad posnetim Uz in bom definitivno šla. Ker sem še na čistem začetku, se mi nikamor ne mudi. Zanima pa me, v katerem tednu je po vaših izkušnjah najbolj vidno, mislim, da se vidi razločno in cel naenkrat?
Za odgovore, najlepša hvala, :rozica::rozica::rozica:

cmokec

Neposredna povezava do sporočila: 16
18.2.2005 14:41:50   
pravljica
nea, zdaj mi pa še pot opiši prosim, če si glih tu ;)
pridem pa iz domžal proti ljubljani (po stari cesti)
hvala ti

Neposredna povezava do sporočila: 17
18.2.2005 14:42:17   
pravljica
eh nea, zdaj sem ga že mimo vsekala...sori :ups:

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?