|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam po kavbojke
14.3.2005 22:25:52   
Pinja
Hojla punce, rabim vašo pomoč.
Že kako leto in pol si nisem kupila nobenih kavbojk :(. Pred 10 dnevi so se mi ene strgale, pa sem jih v smeti vrgla, čeprov bi jih lahko popravila, dons so se mi strgale pa še ene :((! Te bom sicer dala popravit, ker so mi šponske, ampak zdej imam samo ene ki so mi prav :bravo: in ene k ležijo v omari in jih niti pod razno ne morem zapet :zmeden:.
Kam nej v Lj. grem po nove, ki ne bojo 20 jurjev :zmeden2: (suša v denarnici)? Prej sem nosila S.Oliver, pa sem jih dons gledala, pa so 17.490,00, mal preveč :((.

Prosim help :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kam po kavbojke
14.3.2005 22:30:23   
total
Made in Italija,zlo poceni.

Lp:rozica:

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kam po kavbojke
14.3.2005 22:36:41   
kofetek2010
ja, bo treba v ITA :)-

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kam po kavbojke
14.3.2005 22:39:43   
Pinja
Joj v Italijo pa še ne morem, Taja nima nobenega dokumenta, jst pa včeri rabim kavbojke :)-! Kej bliži mi svetujte :hudicek:. Aja pa veeelike št. morjo met 42-44 :zmeden:

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kam po kavbojke
14.3.2005 22:44:52   
kofetek2010
H&M ? :zmeden2:

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kam po kavbojke
14.3.2005 22:52:45   
Pinja
Ja bom šla jutri v btc, pa mal pošnofala, si mi pa dobro idejo dala jana73 :bravo:. V H&M se zihr nebi spomnila jit za kavbojke pogledat :zmeden2:

Še kakšen predlog, da ne bom prveč km nardila, prosim :rozica:

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kam po kavbojke
14.3.2005 23:35:52   
polona2
V BTC-ju je Two Way Outlet, ne vem točno kje, poglej na netu, tam jih imajo najbrž malo morje, lp!

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kam po kavbojke
15.3.2005 6:19:25   
žlička
Two Way Outlet je nad tavelikim MASSom v BTC-ju

lp:rozica:

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kam po kavbojke
15.3.2005 6:34:04   
anajmad
Tud I ni več tisto,kar je bilo včasih.Po pravic povedan,grem raje v LJ,če imam pot,ker je tam bolj kvaliteten.Trst je čisti podn,Udine so pa mal daleč in si tam tam s cenami,če greš v LJ.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kam po kavbojke
15.3.2005 7:49:30   
TARA in MAJ
NAJCENEJŠA VRJANTA JE ITALIJA;)

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kam po kavbojke
15.3.2005 7:57:50   
Lenny
Če imaš tako srečo, ti bodo prav otroške S.Oliver. Jaz sem prejšnji teden nabavila št. 176 za 9.000,00. Drugače nosim hlače št. 38 (podaljšan kroj).

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kam po kavbojke
15.3.2005 10:22:14   
Pinja
Lenny :)-:)-:)-! Jst imam našo št. 42-44 :)-! Nebi mela pa nič proti italijanski 44 ;)!

Hvala za nasvete, bom mal :kuza: po btc-ju, bom verjetno kej našla.

papa :sloncek:

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kam po kavbojke
15.3.2005 11:04:23   
Dadi
Kaj pa kakšen Mercator center. Jaz sem jih tam dobila za še ne 7 jurjev.

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kam po kavbojke
15.3.2005 11:24:28   
Alika
v hervisu jih imajo po 5990

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......