Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kam pa oblačila starejših? 6.10.2005 13:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jih šenkam. Dam vse moji mami na vas, ona pregleda, če je še kaj uporabnega ali za njih ali za kakšnega od sosedov in raztala. Kar ostane, gre pa v romsko naselje.
|
|
|
|
RE: kam pa oblačila starejših? 6.10.2005 13:09:38
|
|
|
|
Tashaia
|
Nimam pojma, kam zginejo ...same od sebe.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2005 13:17:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kam pa oblačila starejših? 6.10.2005 13:18:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ponavadi jih komu dam(svakinji, mamici, tašči...)
|
|
|
|
RE: kam pa oblačila starejših? 6.10.2005 13:27:12
|
|
|
|
nejcko
|
Svoje dni, vem, da je obstajala v Ljubljani ena trgovina second hand z oblačili za odrasle. Mislim, da v BTC-ju, ne vem pa, če še zmeraj obstaja. Pa tudi nisem prepričana, če je odkupovala pri nas rabljena oblačila - mislim, da jih je uvažala iz tujine. Drugače imaš pa še veliko možnosti - lahko daš oglas v Salamonca, na mon-u tudi nenehno prodajajo ženske svoje cunje, Bolha ... Lahko pa jih daš na Karitas, RK, v kakšno romsko naselje, zveš za kakšno revno družino preko revij, kot so Jana itd. Skratka, možnosti je še pa še ...
|
|
|
|
RE: kam pa oblačila starejših? 6.10.2005 13:30:02
|
|
|
|
Jančika_
|
Oba z možem sva majhna in najina oblačila vedno podariva internatu šole za otroke s posebnimi potrebami. Mož je tam pred leti civilno služil vojsko in gre 2-3x na leto malo pozdravit in počvekat, pa takrat nese s sabo še obleke in čevlje.
|
|
|
|
RE: kam pa oblačila starejših? 6.10.2005 13:41:59
|
|
|
|
anitaz
|
Vsaj 2-krat na leto nardim čisto v omari,in vse cunje dam mami,ki jih potem ona odnese njihovi čistilki (za hčerko) pa še eni družini,ki imajo sami premalo denarja...Je pa nekje second hand,se mi zdi da blizu RTV-ja v Lj.
|
|
|
|
RE: kam pa oblačila starejših? 6.10.2005 13:46:17
|
|
|
|
JANAG
|
ja na rr ni nikjer proda oblačila, pa še manj podari Res mam ena dva res lepa kostimčka vsaj probala prodat, pa oblekco, ki mi jo je teta sešila k sem jo nosila na maturi "ja kaj vse spravlamo". Kake stvari pa bi res podarila kaki (očitno) ženski, ki jo res rabi... Ok, očitno bom mogla še poslikat al kaj?
|
|
|
|
RE: kam pa oblačila starejših? 6.10.2005 13:50:59
|
|
|
|
soncece24
|
če je kaj res fajnega, potem podarim kolegici al pa njeni sestri, če pa ni več ravno moderno, al pa strgano... pa nastavimo zraven smeti, pa vedno odpeljejo, mama je rekla, da se ji je enkrat prišu en zahvalit, ker je celo familijo oblekel mi pa smo veseli, da je komu prav prišlo. pa še vedno nam vse smeti odpeljejo, tudi če ni v vrečah od snage
|
|
RE: kam pa oblačila starejših? 6.10.2005 13:56:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vse nesem v Humanine kontejnerje. Pa zaradi mene če jih tudi potem njhove tajnice nosijo, še zmerom bolje, kot da jih nihče.
|
|
|
|
RE: kam pa oblačila starejših? 6.10.2005 19:28:50
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Jaz vse nesem v Humanine kontejnerje. Pa zaradi mene če jih tudi potem njhove tajnice nosijo, še zmerom bolje, kot da jih nihče. Jaz naredim isto.
|
|
RE: kam pa oblačila starejših? 6.10.2005 23:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Second hand imas v Mali ulici pri Prometeju (vsaj bila je .. ceprav se mi zdi, da so oglasevali na stari RR kot trg. Utrinek al neki takega) in v BTCju pod Citroenom. V LJ afkors :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2014 15:28:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?