Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kam naj priklopim slušalke? 22.8.2006 22:53:33
|
|
|
|
Anonimen
|
sem si hotla namontirat messengerja in skypa za klepetat,sem dobila slušalke z mikrofonom in zdej jih ne znem priklopit. slušalke imajo 2 priključka ali kako se temu reče-enega za slušalke,enega za mikrofon.en je roza,en zelen. zadaj na kišti je en kup lukenj,vse so druge barve... ok,mikrofon sem našla,kam se ga priklopi,ma ne vem kam z drugim priključkom.slušalke mi nemreč delajo samo,če jih vklopim v isti vhod,kjer so priklopljeni zvočniki. se pravi da imam priklopljene ali zvočnike ali slušalke?! ma najbrž bi moral obstajati drug način,za vse to sklopit skupaj?! prosim za pomoč,če ne je vse brezveze,da imam vse to doma,ko pa sama ne znam priklopit! p.s. punce,kdo pa vam štima te reči?obvladate kar same,al prosite koga za pomoč,tako kot jaz vedno...?
|
|
|
|
RE: kam naj priklopim slušalke? 22.8.2006 22:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz nimam pojma.Ampak so slušalke naše priklopljene,samo ti ne vem razložit kam .Na kišti čist spodajj na levi strani so naše priklopljene,če ti to kaj pomaga
|
|
|
|
RE: kam naj priklopim slušalke? 22.8.2006 23:00:21
|
|
|
|
GATA
|
Nikki, sej si že ugotovila . Če hočeš imeti slušalke z mikrofonom moraš zvočnike izklopiti. To se pravi da eno bananco daš tja kjer so bili zvočniki drugo pa v mikrofon.
|
|
|
|
RE: kam naj priklopim slušalke? 22.8.2006 23:04:06
|
|
|
|
GATA
|
Aja pa še to, ko sprašuješ če moraš imeti ali ali. Nekateri računalniki imajo spredaj tudi vhode prav tako tudi zadaj. Ne vem kako je pri vas. Če imaš dovolj kabla da slušalke vštekaš zadaj in če hočeš imeti tudi zvočnike (samo takrat ko se boš pogovarjala jih izklopi - gumb, ker drugače boš še tam slišala sogovornika) lahko kupiš razdelilec.
|
|
|
|
RE: kam naj priklopim slušalke? 22.8.2006 23:06:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ne vem,če je to lih tko... a morem potem vsakič jemat kišto ven in preklapljat? ma moja sestra ima tudi prklopljene slušalke z mikrofonom in zvočnike hkrati,se pravi,da ji oboje hkrati dela.samo ne ve,kako je to naštimano,ker ji je to en drug delal. še kak drug predlog?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2006 23:08:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kam naj priklopim slušalke? 22.8.2006 23:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam delajo in zvočniki in tele slušalke.jaz itak nimam blage veze,to ve fant,samo on že smrči.a ti slikam in pošljem sliko ,da vidiš kje so mi slušalke priključene
|
|
|
|
RE: kam naj priklopim slušalke? 22.8.2006 23:21:13
|
|
|
|
GATA
|
Odvisno kakšno plato imaš, odvisno če imaš zvočno kartico.... Kaj pa vem kaj imaš , dej mal napiš. A maš spredaj na računalniku kakšne vhode/izhode, no nekatere plate oz. računalniki to imajo pa seveda je odvisno od ohišja. Ponavadi je poleg tudi USB. Zadaj imajo plate tudi integrirano to in če imate slučajno še zvočno kartico potem ni problema eno stvar daš v zvočno, drugo v integrirane vhode/izhode. Če pa imaš spredaj na računalniku kaj potem pa daš spredaj.
|
|
|
|
RE: kam naj priklopim slušalke? 22.8.2006 23:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ja,mam zvočno kartico. spredaj sta 2 USB vhoda. zadaj je tudi ful vhodov,ma samo en je za zvočnike oz.slušalke. ne vem a bi morala mogoče imet zvočnike z drugačnim priključkom,da bi potem lahko bile vklopljene slušalke z mikrofonom? no,tisto z razdelilcem se mi zdi še najbolj primerna rešitev.bomo probali jutri...
|
|
|
|
RE: kam naj priklopim slušalke? 22.8.2006 23:55:05
|
|
|
|
GATA
|
IZVIRNO SPOROČILO: NIKKI ja,mam zvočno kartico. spredaj sta 2 USB vhoda. zadaj je tudi ful vhodov,ma samo en je za zvočnike oz.slušalke. ne vem a bi morala mogoče imet zvočnike z drugačnim priključkom,da bi potem lahko bile vklopljene slušalke z mikrofonom? no,tisto z razdelilcem se mi zdi še najbolj primerna rešitev.bomo probali jutri... No tko je če imaš zvočno kartico ki jo imaš vodoravno - tam ti pride ena stvar (odločitev je tvoja kaj). Na plati pa vhode/izhode vidiš navpično (tam kjer je ponavadi miš pa tipkovnica). Če imaš spredaj samo USB in nič poleg potem pač nimaš spredaj te opcije, napisala sem ker nekateri imajo. No kukr kol zadaj malo bolje poglej ker je vedno poleg vhodov/izhodov tudi narisano. Ne nebi rabla met zvočnike z drugačnim priključkom.
|
|
|
|
RE: kam naj priklopim slušalke? 23.8.2006 12:15:42
|
|
|
|
Nixxon
|
Zelo je odvisno kako zvočno kartico imaš. V osnovi bi, pri veliiiki večini morali biti VSAJ 3je vhodi: line-in, mic, ter slušalke. Tako da edina varjanta da bi imel tako zvočnike kot slušalke priklopljene je, da kupiš razdelilec, samo je malo glupo, ker boš itak slišala zadeve tako preko slušalk kot zvočnika. A na zvočnikih pa nimaš vhoda za slušalke?
|
|
|
|
RE: kam naj priklopim slušalke? 23.8.2006 14:11:36
|
|
|
|
GATA
|
Nixxon, sam ona ne rabi samo izključno slušalk ampak tudi mikrofon...
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.