|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam na slo obalo za 1 dan
10.7.2008 18:04:58   
ursi
Pozdravljene!

Sem malo iskala za nazaj, pa nisem našla, se mi zdi, da je bilo o približnem že govora. Kam mi priporočate na kopanje na slo obalo za 1 dan? Rada bi, da bi bila senca po možnosti in pa kakšna igrala zraven za otroke, pa še bazen, če se nebi kopali v morju... Ali sem preveč zahtevna???? Prosim poznavalke pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kam na slo obalo za 1 dan
10.7.2008 18:44:40   
Blueberry
Mogoče v Portorož?

< Sporočilo je popravil T_89 -- 10.7.2008 18:46:56 >

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2008 18:55:57   
citrončica
Simonov zaliv in Izola pri svetilniku.....

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2008 19:57:09   
Anonimen
Strunjan, definitivno ... tam pri hotelu Salinjera ... za naše razmere zelo lepa plaža, borov gozdiček, igrala, zunanji bazen za odrasle in otroke, ...

(odgovor članu citrončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2008 23:10:42   
glen
Bernardin.
Imaš senco,sonce,travo,beton,morje,bazen,igrala,trampolin,bife,peskovnik,odbojkarsko igrišče,....
Meni je ful fajin hodimo tam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2008 7:46:18   
kristinaj
pa ja ne boš v tej gužvi rinila na obalo... zapelji se raje do umaga..... ali pa h kakšni slo reki...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2008 8:24:48   
honey
Mi smo bili zadnjič v Strunjanu, mislim da pri hotelu Salinera. In mi je bilo sicer kar všeč, ampak naslednjič se bomo sigurno zapeljali do Umaga (Katoro). Tam mi je boljše. Sicer hodimo tja tudi vedno na dopust, ampak nekako mi je vse bolj všeč, ker ni tako nagužvano. Tukaj v Strunjanu je bolj majhno vse skupaj in posledično potem tudi gužva na plaži, v vodi, v bazenih ...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2008 8:29:41   
maja1488
Mi pa gremo v ankaran. Če je ful ful vroče gremo na notranji bazen in smo sami v celem kompleksu user posted image .
Lani mi je blo ful fanj, ker je tamala divjala okoli, pa mi je ni blo treba okrog brisač lovit kot na plaži. Pa dovolili so nam vlečt čolniček noter, ker itak ni blo nobenega.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2008 11:39:00   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Strunjan, definitivno ... tam pri hotelu Salinjera ... za naše razmere zelo lepa plaža, borov gozdiček, igrala, zunanji bazen za odrasle in otroke, ...

tudi jaz ga priporočamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2008 12:30:08   
tanja75
Se pridružujem Urši. Bodi zgodnja, ker se pod drevesi hitro napolne. Avto parkiraj na parking od hotela. Rajši plačaj parking kot kazen zaradi nepravilnega parkiranja (pločnik ob glavni cesti).

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.7.2008 10:06:09   
blustar
A ni na obali čez poletje preveč gužve?

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.7.2008 12:23:28   
Nika v službi
Kadar gremo na SLO obalo, pride pri nas v poštev Strunjan (ne pri Salineri, ampak pri h. Svoboda, Krka Zdravilišča), Portorož ali Izola.

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.7.2008 10:05:15   
kozolc
simonov zaliv je krasen za en dan. maš morje pa še tobogane pa odbojko na mivki...skratka ni dolgčas ;)

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.7.2008 11:58:36   
ursi
No,na koncu smo odšli kar v Ankaran in nam ni bilo žal - gužva ni bila prehuda, tudi na avtocesti ni blo gužve, nekaj igral za tamale, pa mivka za igrati, senca, sonce, bazen,... vsega dost za en dan.
No, da vam še povem, zakaj v tej gužvi na morje - zato ker ob reki že živimo in rabimo mal spremembe vsake toliko. In če sem cel dan frej, me niti gužva ne moti, saj imam cajta na pretek in se pač glede tega ne sekiram. Hvala vsem za informacije.

(odgovor članu kozolc)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?