Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kam na popoldanski nedeljski izlet?? 26.6.2010 15:55:34
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Blizu je tudi Kranjska gora, Bled, Kamnik, Velika planina, Cerkniško jezero, Zbilje, če ste za hribe pa je otrokom zanimiva tudi Mengeška koča, ker imajo na vrhu koze, pa Rožnik, Šmarna gora.
|
|
|
|
RE: kam na popoldanski nedeljski izlet?? 26.6.2010 23:34:32
|
|
|
|
strand
|
iz Kranja se lahko zapeljete čez Ljubelj, blizu borovelj je nekaj na novo , kot hiša eksperimentov in imajo dvojezično razložene. ali pa blizu Viktringa pred Celovcem je Zauberwald po gozdu so pravljične hiše, na koncu ko se pride iz gozda so igrala...živali.. www.expi.at http://www.familienparadies-reichenhauser.at/ lepo popoldne
|
|
|
|
RE: kam na popoldanski nedeljski izlet?? 27.6.2010 11:20:11
|
|
|
|
Tadejac
|
Strand hvala. Preverila tvojo idejo na internetu in je enkratna . Tako da danes takoj po službi šibamo v Celovec v pravljično deželo. Hvala za super idejo in se priporočam še za kakšno.
|
|
RE: kam na popoldanski nedeljski izlet?? 28.6.2010 9:51:58
|
|
|
|
Nika v službi
|
Letališče Lesce, sprehod po čudovitem parku Brdo. To smo mi včeraj realizirali in je bilo super luštno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?