|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam na krajši izlet iz MB?
24.6.2007 9:38:01   
rainbow
kam hodite mariborčani na krajše izlete z malimi otroki? rabim ideje.
Seveda nekam, kjer so kaka igrala.
Bazeni so izključeni.

hvala user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kam na krajši izlet iz MB?
24.6.2007 9:40:46   
Marogica
Mi smo šlo včasih(sedaj trenutno ni časa) h Staremu Kovaču. To je v Selnici oz. zaviješ desno za Urbana. Imajo fajn hrano, dosti igral, jelene in predvsem nobene nevarnosti, da bi se otroku kaj zgodilo, ker ni prometa. Lepa izletniška točka, pa še predaleč ni.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2007 9:47:40   
Vrtnica79
Pa na Ribičiji na Meljskem hribu je tudi lepo! Imajo igrala in živali. Je pa res, da je blizu voda( jezero) .

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2007 13:29:21   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Mi smo šlo včasih(sedaj trenutno ni časa) h Staremu Kovaču. To je v Selnici oz. zaviješ desno za Urbana. Imajo fajn hrano, dosti igral, jelene in predvsem nobene nevarnosti, da bi se otroku kaj zgodilo, ker ni prometa. Lepa izletniška točka, pa še predaleč ni.

Super stvar za otroke in še temperature so za cca 4 st nižje kot v dolini user posted image user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2007 16:10:45   
Arabela
Z gondolo na Pohorje, na bellvueju so igrala, temp. so nižje... 

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2007 16:12:28   
Arabela
Pa še pizzerija Črni baron v Malečniku ima kar precej igral, pa še ovčke zunaj... 

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2007 19:26:11   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Samo tukaj lahko greš le med vikendom, pa še za takrat mi je rekla, da imajo hrano samo za zaključene družbe, ki to prej naročijo. Sicer pa ti lahko pripravijo kak narezek. Mi smo bili v petek dopoldan, žive duše nikjer, le od lastnika punčka se je prišla igrat z našim malim. Malo smo poslikali koze in šli. Sem bila kar žalostna, ker nismo imeli nič od tega.

Punce, dajte še idej, ker nam se tudi več ne sanja, kam naj še gremo.user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.6.2007 20:58:32   
rainbow
ej, pa sem mislila, da sem edina brez idejuser posted image

torej, mi danes nismo šli na izlet, pač pa sem bila s puncama v parku, kjer imajo zdaj delavnice za otroke in je prav luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image ; vsaj nekaj med tem Lentom in še super so se spomnili na park, kje je malo senčke.

Ribičijo poznamo, smo bili prejšnji teden z vrtcem; nisem navdušena, predvsem je tisti tobogan ultra hiter in lahko otrok grdo prileti dol na tla, če ne bremza. peskovnik je sicer fajn, upam pa, da je mivka/pesek ok (glede na preventivne ukrepe v zvezi z peskom v peskovnikih)

Pohorje bo dobra varianta, ko bosta malo večji, pa peš mahnemo gor do koder bomo pač prišli;

drugače pa smo bili enkrat v Celju, kjer smo se fajn sprehodili čez stari center in prišli do igral pri neki reki (ne me zdaj vbit, če je kdo iz CE), pa na Ptuj po moje je tudi fajn, sicer ne vem, kje so tam kaka igrala. Ali pa kake Konjice, pa saj je veliko tega.

V MB pa je zdaj tudi prenovljen kafič in igrala na kamniškem hipodromu, če še kdo slučajno ne ve, in je tudi s kolesi fajn tja it.
Pa oni center po Pohorjem, pozabila ime, ima igrala, kafič, pa neke športne zadeve.

Jutri pa gremo v Minimundus v Celovec, če nam bo uspelo.

Lep praznični dan!

aja, pa hvala za vse predloge, pa če imate še kake ideje posebej za Štajersko ali pač tu okoli MB (tudi malo dalje), na dan z njimi, da raziščemo malo našo okolicouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?