Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kam na fitness ali aerobiko? 17.9.2010 9:13:33
|
|
|
|
zvezdan
|
Tudi sama razmišljam da bi šla v Sokol. Sem že bila in mi je fajn. Na tvojem mestu se ne bi ozirala na druge. Je pa res, da je v vseh fitnesih sedaj že ta program les mills, ki pa je res kar naporen. Meni sicer odgovarja. Sicer se pa ne obremenjuj pojdi in delaj v svojem tempu.
|
|
RE: kam na fitness ali aerobiko? 17.9.2010 9:26:49
|
|
|
|
felicia
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan program les mills, ki pa je res kar naporen. kaj je pa zdaj to za en program?
|
|
|
|
RE: kam na fitness ali aerobiko? 17.9.2010 9:33:37
|
|
|
|
zvezdan
|
ta program imajo že skoraj vsi fitnesi. Gre za koreografijo ki se menja nekje na tri mesece (se mi zdi) in je več možnih variant (step, body attack...) Meni je všeč in ni se ti treba vsakič sproti loviti s koreografijo ker je ista od prej. So pa res kar intenzivne vadbe...no pač kolikor delaš.
|
|
RE: kam na fitness ali aerobiko? 17.9.2010 10:51:35
|
|
|
|
arabela*
|
odvisno s katerega konca si... jaz hodim v Pristan in je super
|
|
RE: kam na fitness ali aerobiko? 17.9.2010 11:09:56
|
|
|
|
felicia
|
rabim viški konec ljubljane
|
|
|
|
RE: kam na fitness ali aerobiko? 17.9.2010 11:18:19
|
|
|
|
zvezdan
|
ja sej pol ti je pa tale Sokol najboljš. Tudi jaz sem bolj iz tistega konca. na fitnes se mi res ne da čez celo Lj vozit. Nekaj časa sem bila tudi v konexu samo se mi zdijo kar dragi.
|
|
RE: kam na fitness ali aerobiko? 17.9.2010 11:47:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia rabim viški konec ljubljane aja
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?