Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kam k kozmetičarki na nego v MB?? 21.9.2005 9:11:12
|
|
|
|
Tina&Dean
|
Poznam eno full fajn kozmetičarko. Salon se imenuje Laguna, je pa na Cafovi ul.Ti jo zelo priporočam. Cene pa ima nekje tak povprečne, najbolje pa je da jo pokličeš(na privat ti lahko dam tel.št.)in jo vprašaš.
Lp,
|
|
|
|
kam k kozmetičarki na nego v MB?? 21.9.2005 9:21:09
|
|
|
|
MarijaPo
|
Sicer se ne tice teme, pa vseeno.
Napise se h kozmeticarki, ker se k in g vezeta s h. torej h kovacu, h kameli, h kamnoseku in h gospe, h gozdu... To zato, ker se k kameli tezko izgovori, zaradi dveh zaporednih k-jev.
Hvala, vem da sem tecna s temi slovnicnimi stvarmi.
Sicer pa je mene vedno najbolj ocaral Habakukov kozmeticni salon.
Pa srecno!
|
|
|
|
kam k kozmetičarki na nego v MB?? 21.9.2005 13:31:15
|
|
|
|
Klarissa
|
sem pogledala za cene v Habakuku in me pride osnovna nega 9900, ativna pa 11.500.
a ni to malo dosti?
|
|
|
|
kam k kozmetičarki na nego v MB?? 21.9.2005 13:32:58
|
|
|
|
MarijaPo
|
Ja, je dosti, se strinjam. Jaz na svoji faci ne sparam, res pa je, da grem na nego 1x na leto. Ker zivim v LJ, so nege se dosti drazje, tako da placujem 14 k SIT.
|
|
|
|
kam k kozmetičarki na nego v MB?? 21.9.2005 13:44:04
|
|
|
|
Klarissa
|
saj jaz tudi ne grem pogosteje. in zdaj res nisem bila dolgo in bi rada šla. kako zgleda v habakuku in kakšno si si izbrala ti osnovno ali aktivno.
meni bi namreč morala nujno pore ščistit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?