Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kam je šla moja samozavest 15.7.2008 9:41:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko si se prvič zaposlila,koliko časa si potrebovala,da si se navadila na delo? Najbrž si se tudi počutila zgubljeno in se lovila.Torej smatraj ta novi začetek,kot tisti dan,ko si prvič prestopila prag službe.daj času čas,da se upelješ,saj bo sigurno krajši,kot prvič.Dan na dan s potrpljenjem pa bo,boš videla.
|
|
|
|
RE: kam je šla moja samozavest 15.7.2008 15:40:21
|
|
|
|
nanč
|
Sma že dve frišne Jaz delam komaj drug teden,rtakoj sem se privadila,tretji dan sem že not padla,zdaj pa že bentim Sama pri sebi razčisti,da si pomembna,tako kot vsi ostali,in z nasmeškom naprej
|
|
RE: kam je šla moja samozavest 15.7.2008 16:16:11
|
|
|
|
HuAnita
|
Hej, meni se to dogaja vsak dan. ful se počitum nesposobno, sploh če se mi že vse poklopi - da ima sodelavec, brez katerega ne morem delati NIČ, čas, pa da je dobre volje, nama bo crknil avto, ujela nevihta... Končni izdelek je pa potem... kr neki.... ampak se tolažim, da se pač v danih razmerah max. potrudim, dam vse od sebe, ptoem si nimam kaj očitati... In nekako sfuram čez dan...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?