Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kam gre to vse skupaj??? 15.6.2011 11:14:41
|
|
|
|
Klemy82
|
ja, za crknt.... luna???
|
|
RE: kam gre to vse skupaj??? 15.6.2011 11:53:52
|
|
|
|
mačekmuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 ja, za crknt.... luna??? ne vem, jaz sem tud to pomislila...
|
|
|
|
RE: kam gre to vse skupaj??? 15.6.2011 13:42:31
|
|
|
|
ajataja
|
Ah kaka luna ,ljudje so čist znoreli,oziroma svet
|
|
|
|
RE: kam gre to vse skupaj??? 15.6.2011 14:55:09
|
|
|
|
pikica*
|
Razlika je samo v tem, da se več zadev objavi v časopisih. Ker se to najbolj bere.
|
|
|
|
RE: kam gre to vse skupaj??? 15.6.2011 15:01:28
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Razlika je samo v tem, da se več zadev objavi v časopisih. Ker se to najbolj bere. okej, priznam, da sem pod luninim vplivom - ne dohajam danes, ampak kaj si hotla povedat?
|
|
RE: kam gre to vse skupaj??? 15.6.2011 21:26:48
|
|
|
|
sončnica24
|
Verjetno je htela povedat da se dan danes vse napiše in vse objavi prej pa tega ni bilo in nismo vsega vedli - moja razlaga.
|
|
|
|
RE: kam gre to vse skupaj??? 16.6.2011 7:53:23
|
|
|
|
pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Razlika je samo v tem, da se več zadev objavi v časopisih. Ker se to najbolj bere. okej, priznam, da sem pod luninim vplivom - ne dohajam danes, ampak kaj si hotla povedat? Da se včasih o teh zadevah ni toliko pisalo in da se ni vsake stvari na plano potegnilo, zdaj pa je novinarstvo postalo bolj senzacionalistično in z velikim veseljem objavijo vsako stvar. Potem pa pride še kakšna komercialna TV in zadevo napihne (včasih imam občutek, da berejo forume ), ljudje pa padajo v nezavest, ker vse to več kot očitno nakazuje vsaj na konec sveta. Sem bila zdaj dovolj jasna?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?