|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam ???
8.4.2005 20:13:27   
chips
Punce kje v Mariboru lahko kupim nosečniške hlače ???
Kavbojke ali pa bolj športne.V Celju ni nobene takšne trgovine ali bom mogla it v BTC pogledat????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kam ???
8.4.2005 20:55:12   
smeja2
preber si tole
lp
smeja

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=30194&msg=275714&idk=85

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kam ???
8.4.2005 20:56:09   
Amoss
Jaz sem si kupila v trgovini la vie,13.000.:zmeden:
Sicer mi ni žal, vendal imaš tudi v trgovini mami in v H&M imaš oddelek za nosečnice, pa tam ni tak pretirano drago.:rozica:

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kam ???
9.4.2005 7:42:12   
Vanček*
Zdravo chips...

lahko pa pokličeš Neckermann na tel. 02/3004555 in si naročiš katalog za dojenčke :duda: in v njem imaš poleg oblekic za naše štručke še nosečniške stvari :nosecka:....

Imaš pa na glavnem trgu v MB tudi trgovino Mamita ali tak nekek poleg one trgovine za zdravo prehrano :zajcek:...tam imajo tudi lepe stvari..:darilo:

Lep in ugoden nakup v tem deževnem jutru ti želim,
Vančo :sloncek:

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kam ???
9.4.2005 14:50:58   
CIPRESA
Jaz pa sem ene 2 meseca nazaj šla v trgovino H&M v CITY PARK, pa sem vprašala za oddelek z nosečniškimi cunjami, pa mi je tam prodajalka rekla da oni pa ne držijo teh oblačil tam?????

Kje pa ste potem vi kupile nosečniška oblačila v H&M-u???

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kam ???
9.4.2005 15:46:30   
PiaM
V Mariboru imajo v H&M noseč.oblačila, Benetton v Gosposki,Aladin mislim da jih po renoviranju v Gosposki več nima, trgovina Ma-Mi v Poštni ulici,Mamita na Glavnem trgu za avtobusno postajo, v bližini With Boya, ter seveda Graz - Seirsberg: H&M ter C&A.LA VIE v Brezju še.
Lep pozdrav:rozica:

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kam ???
9.4.2005 17:10:55   
chips
Sem šla kr v BTC v La Vie dala sem 12.500 sit in so super, nič ne tišči ,nasploh super !!Hvala za nasvete vsem!!!!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kam ???
10.4.2005 8:44:25   
Amoss
Jaz sem tudi kupila tam in so fine.Ampak drugje bi dobila mogoče dvojne za ta denar.Za naslednjo nosečnost pa sem se odločila da bom kr kupila blago in si hlače dala šivat:)-

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......