Mesečnica
|
Večinoma ti svetujejo banjico z ravnim dnom, jaz pa imam drugačno izkušnjo. Imamo banjico z oporo, pa se nam je super obnesla. Narejena je tako, da z ene strani mali v njej leži (nekje do 6. meseca), z druge pa sedi (nekje od 6. meseca do 1 leta). Meni je všeč, ker mi že od začetka otroka ni bilo treba držati prav vsako sekundo, ko je bil v banjici, ko pa je bil malo večji, je bilo pa še sploh fino, da mu je banjica sama dajala oporo. Naš je res užival! Sem ga pa vedno v banjico dala skupaj s tetra plenico in to plenico potem tudi med kopanjem pustila v banjici, pa mu ni nič drselo. Zdaj, ko je star pol leta, je običajno v banjici najprej tako, da leži, potem pa ga dam na drugo stran, da še malo sedi. Ko bo to banjico prerastel, bom pa res kupila eno čisto navadno, z ravnim dnom, največjo, kar jih bom dobila, ker imamo žal tako majhno stanovanje, da imamo v kopalnici samo tuš. Aja, pa jaz imam banjico kar na jedilni mizi. Spodaj dam penasto podlogo, da ne drsi. Če je mož doma, mi banjico on napolni z vodo in potem tudi vodo odnese odlit, drugače pa vodo prinesem v škafu, banjica pa ga potem počaka, da pride domov in jo sprazni.
|