Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaksne so zelenjavne juhe 21.1.2008 12:05:17
|
|
|
|
kofetek2010
|
Zelenjavne sem jih kuhala čist različne, odvisno katero zelenjavo sem imela pri roki... npr. korenček, cvetača, brokoli, bučke, grah, fižol, krompir,... kuhala sem v majhni količini vode, tako, da je bilo, ko sem z vilico pretlačila ravno prav gosto. Za izboljšanje okusa sem dodala kislo smetano. Pojedla jo je na žlico.
|
|
|
|
RE: kaksne so zelenjavne juhe 21.1.2008 12:08:27
|
|
|
|
Petraa
|
Naš je star n skoraj 7 mesecev in se davi .Mora biti vse lepo tekočće in ne gosto,prav redko mora biti
|
|
|
|
RE: kaksne so zelenjavne juhe 21.1.2008 12:16:55
|
|
|
|
2 Sraki
|
Če se ti zdi, da so koščki preveliki vzemi enostavno palični mešalec in 1,2,3 je zadeva urejena. Gostoto pa uravnaj sama, saj veš kakšno varianto prebavlja . Če je pregosto in nimaš drugega lahko dodaš enostavno malo vode in bo vseeno dobro. Če pa rabiš zgostit pa dodaš riževe mlete kosmiče in je tud vredu. Riževe kosmiče daš lahko od Milupe, bio varianto, ki se mi zdi prav za juhe najboljša, ker naredi obrok malo močnejši, samega okusa pa ne spremeni.
|
|
|
|
RE: kaksne so zelenjavne juhe 21.1.2008 12:19:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ce prav razumem, so to torej kasice. Hvala za pomoc vsem skupaj
|
|
|
|
RE: kaksne so zelenjavne juhe 21.1.2008 13:01:28
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz zelenjavno juhico tako naredim, da narežen korenček na kolobarje in prepražim na par kapljicah olja, potem lahko zraven še malo prepražiš pora, zaliješ zv vodo in dodaš še drugo zelenjavo. Nato pa samo malo pretlačim z vilico. Lahko pa najprej malo popečeš kocke piščanca, prepražiš korenček zraven in zaliješ z vodo, + ostalo zelenjavo. So take juhice boljše in okusnejše, kot če samo daš kuhat zelenjavo.
|
|
|
|
RE: kaksne so zelenjavne juhe 21.1.2008 13:10:19
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petraa Naš je star n skoraj 7 mesecev in se davi .Mora biti vse lepo tekočće in ne gosto,prav redko mora biti pomoje ni navajen koščka in mu gre na bruhanje, ker mu skoz pasiraš. prej mu boš začela samo pretlačit z vilico, prej se bo naučil. Saj na začetku se vsi "davijo", dokler ne ugotovijo zakaj imajo jezik in dlesni.
|
|
|
|
RE: kaksne so zelenjavne juhe 21.1.2008 13:16:30
|
|
|
|
Petraa
|
Sploh ne pasiram,ampak samo pretlačim z vilico :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?