Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaksen puder predlagate... 3.4.2007 7:32:02
|
|
|
|
srki
|
Jaz imam Max Factor, ta mi najbolj odgovarja.
|
|
|
|
RE: kaksen puder predlagate... 3.4.2007 7:47:04
|
|
|
|
ery
|
Jaz imam tudi mešano kožo, pa ni je do sedaj najboljši Isa Dora Hydralight, je lahek, ne povzroča mozoljev, pa tudi prekrije doovlj, sedaj za tople dni. Pozimi sem pa imela od ArtDeco, samo je pa bolj gost in prekriven, ampak sem tudi več mozoljev imela.
|
RE: kaksen puder predlagate... 3.4.2007 8:20:02
|
|
|
|
marsovcek
|
Jaz imam tudi od Isa Dore, kupila pa sem ga v Mullerju, stane cca 18 e, je pa super.
|
|
|
|
RE: kaksen puder predlagate... 3.4.2007 8:21:00
|
|
|
|
Magi*
|
trenutno ga imam od Clinique-a (Stay true) za mastno kožo. pa mi je dober, čeprav imam mešano kožo. tudi ni težek, čeprav je na prvi otip tekstura gosta, se pa zelo razmaže in imaš občutek kot, da nič niamš gor. tudi Lancomov mi je bil odber, pa tistega žal več ne delajo. ta nov ima pa drugačne odtenke, bolj oranžne
|
|
RE: kaksen puder predlagate... 3.4.2007 8:27:20
|
|
|
|
zungi
|
jaz trenutno uporabljam tekoči puder in puder v prahu od MARBERT. Tudi sama imam bolj svetlo polt, pa se mi zdi da ima Marbert tudi za svetlo polt dobro izbiro.
|
|
|
|
RE: kaksen puder predlagate... 3.4.2007 8:35:49
|
|
|
|
facka
|
Clinique, dober, lahek, obstojen, drag
|
|
RE: kaksen puder predlagate... 3.4.2007 10:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Edini dost svetel puder ki meni odgovarja je Nivea mat with rice. Najsvetlejši odtenek. Je za mešano do mastno kožo. Drugi so vsi nekaj rozasti ali pa rumeni ali pa preprosto pretemni.
|
|
|
|
RE: kaksen puder predlagate... 3.4.2007 10:41:03
|
|
|
|
Taula
|
Edini dost svetel puder ki meni odgovarja je Nivea mat with rice. Najsvetlejši odtenek. Si mi vzele iz jezika. Meni je ta tudi zakon, ker sem ful bleda.
|
|
RE: kaksen puder predlagate... 3.4.2007 10:56:53
|
|
|
|
filipinka
|
Vichy Normaderm, dobro prekriva, je lahek in mislim, da je en odtenek dokaj svetel in ni roza!
|
|
|
|
RE: kaksen puder predlagate... 3.4.2007 14:33:35
|
|
|
|
tinkamiška
|
Glede na to, da si napisala, da imaš svetlo polt ti predlagam MaxFactor, moraš pa met tekoči puder in ne tisti, ki so tri v enem in potobne stvari. Vedno si daj spodaj za podlago kakšno kremo, ki ni mastna in je dovolj vpojna. Puder pa kupiš tako, da si ga daš na čeljustno kost in se ne sme videti črta med vratom in obrazom. Je pa res, da imajo v naših trgovinah grozne luči Če nimaš mozoljčkov in drugih nepravilnisti, pa si raje kupi obarvano kremo, pride najbolj naravno na obrazu Tinka
|
|
RE: kaksen puder predlagate... 3.4.2007 21:50:19
|
|
|
|
TaisTa
|
Lancome Teint Idole Ultra ima zelo svetel odtenek.
|
|
|
|
RE: kaksen puder predlagate... 3.4.2007 23:04:15
|
|
|
|
ziva_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška Glede na to, da si napisala, da imaš svetlo polt ti predlagam MaxFactor, moraš pa met tekoči puder in ne tisti, ki so tri v enem in potobne stvari. Vedno si daj spodaj za podlago kakšno kremo, ki ni mastna in je dovolj vpojna. Puder pa kupiš tako, da si ga daš na čeljustno kost in se ne sme videti črta med vratom in obrazom. Je pa res, da imajo v naših trgovinah grozne luči Če nimaš mozoljčkov in drugih nepravilnisti, pa si raje kupi obarvano kremo, pride najbolj naravno na obrazu Tinka v bistvu nimam (vec) mozoljev (sem jih imela v nosecnosti). tu in tam (pred menstruacijo) se mi naredi kaksen in potem vedno ostane rdec flek in ker sem bleda se mi ful vidi (vsaj meni se tako zdi ). ja, vedno si dam kremo pod puder in vedno uporabljam tekocega... ja, luči v naših trgovinah pa so res obup
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?