|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaksen puder predlagate...
2.4.2007 23:53:58   
ziva_
...za mesano kozo. ker nikakor ne morem najti pravega pudra. probala sem vichy, loreal, manhatan, nivea... sicer se ne pudram vsak dan, povprecno 3x na teden. aja, pa se to. imam zeeeelo svetlo kozo, tako da tudi pravi odtenek tezko najdem.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaksen puder predlagate...
3.4.2007 7:32:02   
srki
Jaz imam Max Factor, ta mi najbolj odgovarja.

(odgovor članu ziva_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2007 7:47:04   
ery
Jaz imam tudi mešano kožo, pa ni je do sedaj najboljši Isa Dora Hydralight, je lahek, ne povzroča mozoljev, pa tudi prekrije doovlj, sedaj za tople dni. Pozimi sem pa imela od ArtDeco, samo je pa bolj gost in prekriven, ampak sem tudi več mozoljev imela. user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2007 8:20:02   
marsovcek
Jaz imam tudi od Isa Dore, kupila pa sem ga v Mullerju, stane cca 18 e, je pa super.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2007 8:21:00   
Magi*
trenutno ga imam od Clinique-a (Stay true) za mastno kožo. pa mi je dober, čeprav imam mešano kožo. tudi ni težek, čeprav je na prvi otip tekstura gosta, se pa zelo razmaže in imaš občutek kot, da nič niamš gor. tudi Lancomov mi je bil odber, pa tistega žal več ne delajo. ta nov ima pa drugačne odtenke, bolj oranžneuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ziva_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2007 8:27:20   
zungi
jaz trenutno uporabljam tekoči puder in puder v prahu od MARBERT. Tudi sama imam bolj svetlo polt, pa se mi zdi da ima Marbert tudi za svetlo polt dobro izbiro.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2007 8:35:49   
facka
Clinique, dober, lahek, obstojen, draguser posted image

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu ziva_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2007 10:25:11   
Anonimen
Edini dost svetel puder ki meni odgovarja je Nivea mat with rice. Najsvetlejši odtenek.
Je za mešano do mastno kožo. Drugi so vsi nekaj rozasti ali pa rumeni ali pa preprosto pretemni.

(odgovor članu facka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2007 10:41:03   
Taula
Edini dost svetel puder ki meni odgovarja je Nivea mat with rice. Najsvetlejši odtenek.

Si mi vzele iz jezika.user posted image
Meni je ta tudi zakon, ker sem ful bleda.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2007 10:56:53   
filipinka
Vichy Normaderm, dobro prekriva, je lahek in mislim, da je en odtenek dokaj svetel in ni roza!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2007 14:33:35   
tinkamiška
Glede na to, da si napisala, da imaš svetlo polt ti predlagam MaxFactor, moraš pa met tekoči puder in ne tisti, ki so tri v enem in potobne stvari. Vedno si daj spodaj za podlago kakšno kremo, ki ni mastna in je dovolj vpojna. Puder pa kupiš tako, da si ga daš na čeljustno kost in se ne sme videti črta med vratom in obrazom. Je pa res, da imajo v  naših trgovinah grozne lučiuser posted image

Če nimaš mozoljčkov in drugih nepravilnisti, pa si raje kupi obarvano kremo, pride najbolj naravno na obrazuuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2007 21:50:19   
TaisTa
Lancome Teint Idole Ultra ima zelo svetel odtenek.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2007 23:04:15   
ziva_
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Glede na to, da si napisala, da imaš svetlo polt ti predlagam MaxFactor, moraš pa met tekoči puder in ne tisti, ki so tri v enem in potobne stvari. Vedno si daj spodaj za podlago kakšno kremo, ki ni mastna in je dovolj vpojna. Puder pa kupiš tako, da si ga daš na čeljustno kost in se ne sme videti črta med vratom in obrazom. Je pa res, da imajo v  naših trgovinah grozne lučiuser posted image

Če nimaš mozoljčkov in drugih nepravilnisti, pa si raje kupi obarvano kremo, pride najbolj naravno na obrazuuser posted image

Tinka

v bistvu nimam (vec) mozoljev (sem jih imela v nosecnosti). tu in tam (pred menstruacijo) se mi naredi kaksen in potem vedno ostane rdec flek in ker sem bleda se mi ful vidi (vsaj meni se tako zdi user posted image ). ja, vedno si dam kremo pod puder in vedno uporabljam tekocega... ja, luči v naših trgovinah pa so res obup user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2007 15:17:02   
tinkamiška
Živa, potem pa bi blo mogoče res najboljše, da si kupiš obarvano kremo, pa ne rabiš še kreme za pod puderuser posted image

Malo pejdi za vzorčke popvrašat, pa boš vidla, katera ti najbolj odgovarja. Jst sem jo mela zdej nazadnje od Nuxe, imam pa zdej od Hauschke in mi je bolj všeč, ampak proizvajalcev teh krem je zdej res veliko in s testerčki lahko ugotoviš katera se ti zdi najboljša.

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ziva_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?