|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako zmanjšati željo po otroku???
1.9.2005 11:10:11   
Anonimen
Živjo!

Glede na to, da sem še mlada (20), pa si že ful    želim eno bebiko, me zanima, kako ste se ve zmanjšale to željo?!

Vem, da je še celo življenje pred mano, nekaj faksa, služba... Vendar odkar sem začela brati te forume, sem se nekako bolj zavedala vseh dojenčkov okol sebe, vseh nosečk, ki jih srečam na ulici, vseh vozičkov, igrač... Kmalu bo že eno leto, odkar se mi meša od vseh teh stvari..

Ker pa vem, da bi bilo dobro še malo počakati s tem, vas PROSIM, da mi svetujete kako.. Ker cele dneve razmišljam kok bi bilo super, če bi bila noseča, pa kolk bi bilo potem luštno, ko bi mela bebico. Kako naj pozabim za kakšni dve leti, da to sploh obstaja??!!! Ker moj bo znorel, če bom skos govorila, kaj on misli o tem, kdaj bo pravi čas, kako mu boma dala ime, kakšen voziček boma imela, kako bo opremljena sobica......

PROSIM, ČIM VEČ NASVETOV KAKO POZABITI!!!!!!!!!!

HVALA
  Neposredna povezava do sporočila: 1
1.9.2005 11:19:46   
MarijaPo
Ohoj Biba,

ti se nic ne sekiraj. Jaz bi na tvojem mestu vseeno kar naredila enega otrockota.
Sama nisem nikoli imela zelje po otroku (pa sva na medenih tednih z mozem sklenila, da ga bova imela in upala na hormonalne napade ) in se mi zdi tvoja situacija prav dobrodosla.

Mislim, da je to, da si zelis otroka zelo dobro in da se nikar ne pusti raznim cudnim vrednotam kot: najprej sluzba in faks in stanovanje in ne vem kaj se vse, pol pa otroci. Ce imas otroke (kolikor poznam ljudi) se vse da narest, tudi faks, ce si vsaj malo pridna, ti bo slo.

Uzivaj in se ne daj!

Marija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2005 11:26:08   
Anonimen
O super, za tak vspodbuden odgovor.. Zdej moram samo še lubita prepričat.. Mislim, sej se strinja, sam on pol razmišlja kako bo faks, da bi bilo bolje še malo počakat, dobit službo.. Saj, drugače bi pa on tudi mel eno pikico..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2005 11:42:00   
Klarissa
alo,
moje mnenje: če bi še enkrat bila študentka , bi zanosila, ko sem študirala. zdaj ko sem diplomirala in delam je vse drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2005 12:34:20   
CUKRČEK
Jaz se tud ne bi nazaj držala....če si ga pač želita ga naredita. ČE boš pa čakala pravi trenutek, ko bosta imela vse(hišo, denar, dobro službo...) bo pa prepozno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2005 12:35:50   
ana25
Živjo,

Tudi jaz sem mnenja, da če bi bila še enkrat študentka, bi imela takrat otroka, sicer ne vem kako in kdaj bi končala šolo, vendar menim, da se mi ne bi bilo težko učiti ob otroku, če bi se tako odločila.

slišala pa sem tudi, da dobiš od države veliko finančne pomoči če si študentka mati - samo dobro se je treba pozanimati iz katerih naslovov lahko zaprosiš za pomoč in dodatke.

Jaz mislim, da bosta oba zadovoljna s to odločitvijo, še posebej ko bo otrok na svetu.

pr pridno delat na

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2005 12:41:02   
Anonimen
Problem je le v tem, da moj lubi, pravi, da naj počakava, da bova malo bolj imela vse urejeno.. Zdajle bova tudi obnavljala in zidala stanovanje in pravi, da bi bilo dobro še počakat, da bova lahko skupaj delala, pa tudi zato, ker če bova imela zdajle, on ne bo imel veliko časa za naju, ker bo zidal..

Saj vem, da ima po eni strani prav,... Pa tudi, jaz sem šele 20 let stara, tako, da je res še več kot dovolj časa.. SAM KO NE BI BILA TA ŽELJA TAKO VELIKA.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2005 17:38:16   
joj no
Praviš da je želja še večja odkar prebiraš forum. Torej je rešitev preprosta: dol s foruma pejt. Pa ne da te podim, ampak tko boš najlaži zmanjšala željo po otročku.

Sploh glede na druge želje k jih mata še poleg tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.9.2005 17:41:59   
soncece24
ma to se jaz tudi že kako leto sprašujem, tak da ti ne znam svetovat. danes so pač taki časi, da moraš včasih željo malo potlačit, ker pač ne gre...

za vse bodo prišli boljši časi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.9.2005 17:48:38   
Marina_
Baguska tebe pa očitno zelo jezi tale nova RR.Na tem forumu je veliko uporabnikov in ima lahko vsak svoje mnenje.Pa le strpno .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.9.2005 18:06:10   
joj no
Kaj sm pa narobe rekla??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.9.2005 18:07:28   
joj no
No, to me pa res zanima..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.9.2005 18:36:07   
Marina_
Ej baguska ne se jezit no.To škodi lepoti veš
Res pa je da smo danes tukaj na RR-ju vsi "novi" in neučakani.
Upam da bodo tvojo težavico z registracijo uspešno in čimprej uredili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.9.2005 7:45:18   
Biba12 tudi jaz sem stara 20 let in si zelo želim ene majhne pikice vendar sem se odločila da bova vseeno počakala še slabo leto saj za junij načrtujema poroko in bi rada da bi na poroki lahko brez skrbi uživala. Vendar če pa bi se slučajno že prej zgodilo tudi nebi bila žalostna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.9.2005 20:04:49   
stuhica
Punca če si to želiš Go For IT je pa res da je željo po otročku lahko zelo močna. No ja moja je sigurno ker komej čakam da mineta še dva meseca da lahko spet začnem delat na tem da zanosim po IMN!

Zddej morm pa ful pazit no ja upam da bo uspelo in da se bom decembra lahk vpisala kot srečka nosečka!

Pa še to A parter si želi otročka al ne, fan bi blo da sta oba zato ?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.9.2005 23:31:01   
Annny
Jaz ti lahko povem iz lastne izkušnje..zanosila sem pri 21ih, nenačrtovano, o otrocih nisem imela pojma in pravzaprav tudi nobene želje ne..Pa je potem prišlo kar samo od sebe, ko sem ga videla na ultrazvoku.. Faks počasi končujem, tako da počasi bo. Moja pikica je stara skoraj 11 mesecev in je res krasna punčka.
Če bi ti lahko dala pameten nasvet, bi bil to- da, prosim, raje še malo počakaj..kaka 3 leta. Jaz mislim, da ti bo lažje, če boš zaključila šolo.
Vem, da je veliko predhodnic pisalo drugače..'če bi bila še enkrat študentka, bi zanosila'.
Žal verjetno nobena od teh otroka in študija ni hkrati 'dala skozi'..ni lahko, verjemi. Jaz se sicer nikoli ne pritožujem in svojega otročka sem iskreno vesela in jo imam rada bolj kot vse na svetu....ampak, če bi se odločala in planirala otroka, bi malo počakala.

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.9.2005 10:37:46   
sonca
Iz lastnih izkušenj ti povem da eno je želja po otroku eno pa je da ga narediš.Sem nenačrtovano zanosila pred 4 meseci- sledil je ss, zdaj pa ne gre in ne gre zanositi in dosti je takih. Zna se zgoditi da vama kakšno leto ne bo uspelo in potem boš imela otroka ravno takrat kot si ga želiš. Vendar se ne gre na to zanašati-lahko da boš zanosila takoj. Kateri letnik pa si? Jaz grem zdaj v zadnjega in če mi slučajno zdaj uspe zanositi, mi bo ostalo le par izpitov in diploma- to še gre ven. Če pa si začela s faksom pa bo malo težje.
Vseeno, želim ti pravilno odločitev!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.9.2005 11:37:41   
sarajjjj
Lep pozdrav vsem... Sicer sem nova med vami ampak forum spremljam ze dlje casa.Punce super ste
Sama imam tudi veliko zeljo po otrocku pa moz tudi, oba sva cist nora nanje, komaj cakam,da bova svojega imela tako,da kakorkoli se bos odlocila te podpiram.Ti sama pri sebi najbolj ves.
Sicer sem pa mal starejsa 26 moz pa 27.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.9.2005 11:59:23   
k1
no, za moje pojme si še mlada za bebiko, ampak če si tako zelo želiš? zakaj pa ne? pišem le zato, ker sem videla, da gradita oz. bosta gradila in se vama zdi, da za bebiko ni ravno primeren čas za to - tudi mi gradimo, pa zadeva laufa. res je nekoliko odrekanj, pa malo manj časa za druženje ampak vse se da, če se hoče.

pa poročaj, kakšen bo končni izid tega razmišljanja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?