|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako zgostite obrok
12.11.2004 21:30:54   
Moyca_
nekaj me bega. Mojemu malemu nisem nikoli dala zraven mleka rižolino ali keksolino- naj bi bili potem bolj siti?:zmeden::zmeden:
Pa me res zanima kako to delate- mislim v kakšnem razmerju mešate- saj ne naredite pravega rižolina ali keksolina? Daste samo malo v mleko zraven. Ampak koliko? Pa potem normalno teče iz dude (nukove ali Aventove). sem mu že kdaj nameravala narediti pa nisem vedela kako, pa strah me je bilo da se mu bo zaštopalo v cucljo,...
Vprašam da vem, morda še mi prav pride;););)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kako zgostite obrok
12.11.2004 21:37:06   
mala Zala
Za količine ne vem, ker nimam izkušenj s toliko starimi otročki. Kar se pa cuclja tiče pa - poskusi Aventove s spremenljivim pretokom (nam ustrezajo).

LP:kuza:!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kako zgostite obrok
12.11.2004 21:39:30   
Anonimen
Jaz sem mu ene parkrat res nekaj (rižolino ali gresolino) v mleko zamešala, pa je bilo brez veze, vse se je zašilo, ni se dobro zmešalo itd. Sem kar hitro nehala, ker je bilo mleko čisto dovolj, saj je Aptamil 3 že itak bolj gost in lepo diši po vaniliji. Je bilo čisto dovolj, spal je cele noči, bil pa je velik in močan.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kako zgostite obrok
12.11.2004 21:40:42   
Ro-La
Jaz mu nardim Linote "na žlico" goste, ker na flašo noče nič pit razen čaja, vode ali soka. Gostega linota poje skoraj vsega, če mu ga nardim na flašo pa še povohat noče, kaj šele, da bi cuc v usta dal.
Če je bolj sit pa ne vem:zmeden: , se že skor en mesec zbuja ponoči najmanj 5krat, prej pa je osem mesecev prespal noč:((
Uporabljajo pa za te tekoče-goste zadeve Aventov pretočni cucelj, pa gre vredu ven, edino če ne nardiš pregostega pa se zaštopa:)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kako zgostite obrok
12.11.2004 23:22:26   
LEJLA
jaz imam eno merco (od nevem kje:zmeden:in mu dam vsak vecer 4 tiste merce v mlecka...uporabljava pa tudi midva avetov cucelj I, II, III..sem pa pac na zacetku malo eksperimentirala in dala notri toliko rizevih kosmicev, da je lepo teklo cez...to nas 5 mesecnik sedaj papca ze mesec in pol in odkar mu nosek vec nagaja (rahel prehlad) spi skupaj 11 ur (od 8h do 7h)(ze vec kot 14dni)...ce pa je to zaradi kosmicev pa ne vem:zmeden2:

papa:sloncek:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?