Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urska09 IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 In zakaj bi ga bilo treba odvadit? Moj je star 18 mesecev in zvečer pred spanjem dobi flaško mleka, saj je to del rutine pred spanjem - kopanje, pižama in potem flaška, ki jo spije v mojem naročju. Ob njej še vedno velikokrat zaspi ali pa se vsaj toliko umiri, da potem, ko ga odnesem v njegovo sobo, zaspi v nekaj minutah. Spi že od nekdaj celo noč. Jaz ne vidim problema. katy78 jaz pa vidim problem in to v zobkih...da ne govorim o kakavu pred spanjem, katerega navaja v svojem postu katarinaj...punce, pa dejte malo razmislit no, kako take razvade škodijo otrokovim zobkom... In v mleku tudi, seveda. Pedontologinja sama mi je rekla, da je flaša mleka pred spanjem, torej po tem, ko se zobki umijejo, še najmanjše zlo za otrokove zobke. Jaz sem do 4 ali 5 leta ponoči pila kakav, pa sem imela zdrave mlečne zobke in tudi stalne imam boljše od večine ljudi. Joj joj, ja to je pa res razvada, dajte malo pomislit, kaj vse je še razvada, pa otrokom dopuščate, pa kaj vse še ni zdravo, pa ne samo za zobke, pa tudi otrokom dopuščate. Kaj pa včasih, ko niso imeli pojma o tem, da je treba otroku umivati zobke takoj, ko mu zraste prvi zobek? Ja, nekaterim so zobki zgnili, pa še danes marsikateremu mlečni zobki zgnijejo, pa temu ni kriva izključno flaša mleka pred spanjem.
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 2.6.2010 17:43:48 >
|