Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako zamenjati en mlečni obrok s sadnim 15.11.2005 12:51:43
|
|
|
|
Bučika
|
No,kako?Naša punčka je stara 5,5mesecev in od nekje 4,5 mesecev pomalo jeva sadje oz.kašice.No,zdaj že kar dosti poje in sem mislila,da bo mogoče zanjo dovolj že samo to ,ampak še vedno zahteva mleko.Potem pa se tok naje(sploh nima meje! ), da pol vse ven zmeče.Ne vem kako naj naredim,da bi dopoldanski obrok imela samo še sadje.Saj vem,da se ne mudi,pa vseeno,če sva tako daleč prišli..... Kako ste ve to izvedle?kaj nasvetov in idej bo prav prišlo! Hvala za odgovore in upam,da nama bo kmalu uspelo lp,Bučika
|
|
|
|
RE: kako zamenjati en mlečni obrok s sadnim 15.11.2005 12:58:34
|
|
|
|
ZARA
|
oj... Mogoče bi probala dat vsega po malo?? Manj sadja in manj mleka...mleka ji nikar ne vzemi, sploh, če ga ima rada... Kako misliš ven zmeče?? A pobruha ?? lpk
|
|
RE: kako zamenjati en mlečni obrok s sadnim 15.11.2005 13:15:16
|
|
|
|
Bučika
|
Ja pobruha.Ampak,ubistvu takrat ko ne podre dobro kupčka,ker prej zaspi.Prav imaš,mogoče bi res manj ji dala.Samo koliko naj ji dam mleka?Zdaj popije 180ml,če še kašico prej poje pa tam nekje 150,ampak če bi bilo še, bi pa še jedla.Mali požeruh je!Ampak ni dobro,ker ji potem v trebuščku ni vredu. Ne vem.Mleko ima zelo rada in ji ga ne nameravam odvzeti.Pa še ful se pomiri. Oh ja.
|
|
|
|
RE: kako zamenjati en mlečni obrok s sadnim 15.11.2005 13:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
js mislm če že sadja tolk poje da ga pol vn zmeče da je dost sita od tega. raj počakaj z mlekom kako uro al pa dve po sadnem obroku. in voila imaš samostojen sadni obrok :) mogoče je po takem obroku žejna? dej ji kak čaj al pa vodo čez za popit.
|
|
|
|
RE: kako zamenjati en mlečni obrok s sadnim 15.11.2005 13:20:09
|
|
|
|
ZARA
|
Ja pol je pa verjetno kriv kupček... U mater pa je res požeruščka Ti kr probaj s 100 ml sadja in 100-150ml mleka...pomoje ne bi smela bit lačna?? Nimam prave predstave, ker Zara nikol ni tolk pojedla... lpk
|
|
RE: kako zamenjati en mlečni obrok s sadnim 15.11.2005 13:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
uff men se to zdi ful. men je patronažna rekla da pri 6. mescih naj bi otrok uvajan od 4. mesca pojedu 2 deci. tega sem se nekak držala. ampak tko mejhna pa ni nikol tolk pojedla, pa tut mleka ji pol nism več čez dajala?
|
|
|
|
RE: kako zamenjati en mlečni obrok s sadnim 15.11.2005 14:00:08
|
|
|
|
Lana_s
|
Midve sma tudi začeli nekje pri 4,5 mesecih in ji nikoli nisem dala takoj po sadju še mleka. Jaz jo zjutraj od 7-8 dojim, ob 10h 100ml kašice in ob 12h 200 ml mleka pa to že od začetka, pa nisma imeli težav.
|
|
RE: kako zamenjati en mlečni obrok s sadnim 15.11.2005 16:52:30
|
|
|
|
Bučika
|
Hvala vam za odgovore,potem morava pa res zmanjšati.In res,tudi jaz bom poskusila,da najprej malo sadja poje,čez nekaj časa pa še mleko.Sicer pa...A so pri vas patronažne kar same prišle ali ste jih klicale?Mislim,da bom kar poklicala,ker drugače ne bo nič.Da mi še ona malo svetuje. hvala in lep večer
|
|
|
|
RE: kako zamenjati en mlečni obrok s sadnim 15.11.2005 19:24:43
|
|
|
|
Lana_s
|
Meni je patronažna rekla, da pride, ko bo mala stara nekje 4-5 mesecev. Pa še je ni bilo od takrat
|
|
RE: kako zamenjati en mlečni obrok s sadnim 22.11.2005 22:05:33
|
|
|
|
@
|
Mi tudi damo mlekca kakšno uro po gosti hrani. Čeprav je star že 8 mesecev, mu dam po vsakem obroku. Samo enkrat se je zgodilo, da ni hotel piti, požerušček... :) Moje patronažne tudi ni bilo, mogoče bo prišla svetovat, ko bo naš žabon že somelierja rabil, ne pa patronažne papa, Afna
|
|
|
|
RE: kako zamenjati en mlečni obrok s sadnim 22.11.2005 23:28:13
|
|
|
|
Suzi*
|
Jaz sem pa našega vedno podojila takoj po obroku goste hrane. Se je večkrat tudi ful najedel, ampak bruhal ni nikoli. Ko se mi je zdelo, da pa sadja že dovolj poje (2 dcl) mu pa enostavno nisem več dala dojke po obroku (kljub temu da se je na začetku pritoževal) in sva imela samostojni obrok. Mu pa dajem namesto dojenja za pit vodo, čaj, kompot.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Oblačila za nosečnicemajchKje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)trgovine v slo (
85%)
trgovine v tujini (
8%)
na spletu v slo (
3%)
na spletu v tujini (
4%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!