|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako vsi lažejo!!!
23.10.2006 11:09:11   
sabina
Pred časom sem pisala kako sem po veliko letih spolne prakse prvič doživela orgazem, vendar mi ga  nikakor ne uspe ponoviti. Na srečo temu ni več tako. Z samozad. z vibrat. se v 100 % pripeljem do njega. (pri sexu mi še vedno ne uspe). Jezi  pa me sledeča stvar. Zakaj nekateri "pametnjakoviči" svetujejo kako orgazem ni najbolj pomemben. Če bi ga sama spoznala prej bi imela v preteklosti verjetno veliko večje veselje do sexa.
Mislim, da bi morala vsaka ženska težiti k tem, da ga doživi. Saj mi je kar nerodno priznati, vendar odkar mi "pride" ne mine dan, da se ne samozd. (včasih tudi 2x). Zanima pa me sledeče: zadnjih nekaj dni rabim več časa (tudi do 30 min), da se pripeljem do konca in zdi se mi, da je orgazem nekoliko manj intenziven.
Je problem v psihi (malo manj sem sproščena) ali se je moje telo že preveč navadilo dražljajev?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako vsi lažejo!!!
23.10.2006 11:18:47   
Anonimen
Psiha ima definitivno tudi psiha prispeva k temu. Najboljše je da se sprostiš in se partnerju poskušaš čimbolj prepustiti, pa povej mu kaj ti odgovarja in kaj ne pa ti bo mogoče uspelo. Pravijo tudi da KT zmanjšujejo spolno slo tako da je lahko tudi to krivo.

(odgovor članu sabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2006 12:35:55   
Angellina
Ne ne vibratorju pojenjajo baterije. Vstavi nove, pa boš kot prenovljena. Men se že dva dni smeji. user posted image

(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2006 12:54:46   
sabina
Zdaj pa res ne vem ali me zafrkavaš ali misliš resno? Sem tudi sama opazila, da je z novimi baterijami precej boljše. Ampak, če jih bom tako na hitro menjala bom bankrotirala!

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2006 12:56:29   
Bubamaraa
pol si pa kupi tiste, ki se polnijo in polnilec...saj ni to velik strošek......pride cca. polnilec in baterije 5.000sit...

user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2006 13:04:04   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: sabina

Zdaj pa res ne vem ali me zafrkavaš ali misliš resno? Sem tudi sama opazila, da je z novimi baterijami precej boljše. Ampak, če jih bom tako na hitro menjala bom bankrotirala!

Kaj te bo zafrkavala? Presneto smrtno resno mislim. Na mojem so baterije pojenjale, pojenjale, men je blo pa vse manj do seksa user posted image . Pol sem pa vstavila nove in .... oooo mama miaaaaaaa! Sej pravim, da se mi še kar smeji. Je tak filing kot, da mi prihaja 15 min skup, ko pa pride tisto pravo, se mi pa itak zmeša. Samo to je samo z novimi baterijami. Hja kaj čmo. Tko je.
Drgač pa dejve midve raj Romano poslušat, drgač bove res bankrot. Romana že ve, kam se splača vlagat user posted image .

(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2006 13:06:54   
Bubamaraa
Angellina nč bat, pri dveh vibratorjih v predalu pa ja morm vedeti kako urediti, da me nikoli na cedilu ne pusti......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2006 13:09:41   
G in T
Škoda, ker se ga ne da kar na 220w priklopituser posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2006 13:29:07   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: G in T

Škoda, ker se ga ne da kar na 220w priklopituser posted image user posted image

Ja itak, pa da mi ščegija raznese user posted image

Vivala vibrator!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2006 13:43:31   
Rosada
Ako orgazam trebaš onda je pomemban.Ako ti je dovoljan seks bez ograzma onda ga ne trebaš.Kakav je tvoj muž ljubimac?Ne vjerujem da je dobar jer trebaš vibrator više njego muža.Čudno.

(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2006 13:44:33   
Zahi
http://www.lolitashop.net/trgovina/product_info.php?cPath=31_51&products_id=958

če desc ni to.. potem je tale link pravi za vas, drage dame user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
23.10.2006 13:47:54   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

http://www.lolitashop.net/trgovina/product_info.php?cPath=31_51&products_id=958

če desc ni to.. potem je tale link pravi za vas, drage dame user posted image

user posted image  
Ooooo Zahi, tole je pa nobl!!!

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.10.2006 14:01:35   
Zahi
užgi na 220V.. pa non-stop akcija.. dec je čist irelevanten.. 

Neposredna povezava do sporočila: 13
23.10.2006 14:14:34   
G in T
Zahi, , hehe, sploh nisem vedela, da obstajajo na elektriko, jao samo drag pa je!!!!user posted image user posted image

Kwa Anđelina, si ga boš nabaula???user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil G in T -- 23.10.2006 14:15:31 >

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.10.2006 14:21:07   
Angellina
Zakaj, a bi rada dala pol zraven?

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.10.2006 14:24:17   
Udb
user posted image user posted image user posted image Sem šla še jaz pogledat kolk stane! user posted image Ne, ne - to je pa mal preveč!! 

Neposredna povezava do sporočila: 16
23.10.2006 14:26:02   
Bubamaraa
Sam je res kr drag.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.10.2006 14:30:08   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

Sam je res kr drag.......user posted image user posted image user posted image

matr.. dajete ceno na orgazme?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
23.10.2006 14:34:41   
Bubamaraa
Zahi zakaj bi plačevala za nekaj, kar imam lahk zastonj ??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.10.2006 14:59:45   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

Zahi zakaj bi plačevala za nekaj, kar imam lahk zastonj ??? user posted image user posted image user posted image

to je men jasno user posted image sam preber poste od punc zgoraj user posted image

tisto "zastojn" ne dela... treba kupit novo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
23.10.2006 17:23:03   
G in T
Sam pa ne lažem. Meni dosti bolj intenzivno pride med sexom, kot pa takrat ko desanka šiba na polno. Tehničnih pripomočkov se pa raje izogibam. Še posebno pa si pripomčkov na elektriko ne bi upal uporabljati, ker te lahko kaj strese, ko to najmanj žričakuješ. Potem, je šele močan orgazem. user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.10.2006 9:57:00   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: G in T

Sam pa ne lažem. Meni dosti bolj intenzivno pride med sexom, kot pa takrat ko desanka šiba na polno.

Ni primerjave, ne. Sicer pa dokler ne probaš, ne veš...
Ajajaj kaj vse sem zamujala!!! user posted image user posted image

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.10.2006 10:58:24   
Zahi
drage dame.. lahko pa pomešate spolne pripomočke in tiče vaših dragih..

Durex je dal na trg obroček na baterijo.. katerega moški natakne na svojega tiča spodaj.. deluje na bateriji (mini).. in ko vam ga zasadi do konca, se ta zadevica dotika vaših klitorisov.. in s tem vibrira še vse ostalo.. zadevca stane cca. 2 tisočaka (kjerkoli).. probajte..

Neposredna povezava do sporočila: 23
24.10.2006 11:59:37   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

drage dame.. lahko pa pomešate spolne pripomočke in tiče vaših dragih..

Durex je dal na trg obroček na baterijo.. katerega moški natakne na svojega tiča spodaj.. deluje na bateriji (mini).. in ko vam ga zasadi do konca, se ta zadevica dotika vaših klitorisov.. in s tem vibrira še vse ostalo.. zadevca stane cca. 2 tisočaka (kjerkoli).. probajte..

ok

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.10.2006 14:04:16   
Sita
Nekje sem prebrala, da se tistim, ki redno uporabljajo vibrator zmanjša občutljivost in potem manj občutijo in imajo lahko pri spolnih odnosih teževe doživeti orgazem zaradi zmanjšane občutljivosti.

Jaz ne vem, ker še nikdar v življenju nisem uporabljala kakšnega pripomočka in tudi nikoli nimam želje ne potrebe po samozadovoljevanju. Morda zato, ker se redno ljubim s partnerjem in mi med ljubljenjem izredno intenzivno pride (samo enkrat, a zelo močno in dolgo traja), da imam kar za nekaj časa mir - dejansko sploh ne rabim kak teden, samo kaj, ko naju vrže v ljubljenje čim sva skupaj - čim se dotakneva in vohava drug drugega. Pa ne iz potrebe, ampak zato, ker je privlak tako močan kot kak magnet.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?