|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako vedeti
1.4.2007 15:25:56   
ninja turtles
pozdravljeni!
Imam eno vprasanje...ko sem bila nazadnje pri ginekologinji sem si vzela tabletke(diane 35).to je že kar nekaj časa nazaj odkar jih imam. Problem pa je v tem, da sem jaz zadnjo tabletko vzela 21.03. in bi mogla M dobiti takoj tretji dan kot do sedaj vendar ni bilo tako. minil je ze vec kot 1 teden in sem M dobila sele danes (1.4.)...meni se to zdi zelo cudno,ker moja teta je bila noseca 3 mesece a je imela normalno M tako kot do sedaj. sedaj ko pa je noseca ze vec kot 4 mesece je pa nima vec user posted image

Prosim ce mi svetujete kako in kaj. Povejte ali menite da je moznost da sem noseca ali ne...???????

Hvala ze vnaprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako vedeti
1.4.2007 15:47:38   
soncece24
Ko jemlješ tabletke se lahko zgodi celo, da "M" kakšen mesec sploh ni, pa je vseeno vse vredu. To itak v bistvu ni M,ker med jemanjem tabletk jajčniki spijo oz. ne delujejo, tako da ne pride do oploditve. Če si redno jemala tabletke skoraj ni šanse, da bi bila noseča, če si v dvomih, pa naredi test in boš mirna user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu ninja turtles)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2007 16:06:21   
hokejistka
Ko sem jaz prenehala z KT, nisem dobila M kar dva meseca. Me je G potolažila, da je to popolnoma normalno. Nič se ne sekiraj.

(odgovor članu ninja turtles)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2007 16:17:54   
ninja turtles
oh hvala vama za odgovore...lepo se mejta se naprej

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?