|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako vam rata
9.7.2005 8:29:39   
barbaw
skrbet za familijo, gospodinjstvo pa se učit zraven??? :zmeden2: Berem poste kako ste naredile ta izpit, pa tisti izpit, maturo, diplomirale,... :bravo: Meni to ne ratuje najbolje. :(( Nekaj sem včeraj poskušala in ko sem imela največji zagon je Jaka začel peti svoje pesmice (uuuuueeeee). To že vem, da ga daje vreme, ampak jaz sem pa danes takoooo utrujena :zaspan:, ker se je Jakovo kislo počutje nadaljevalo celo noč v današnje jutro. Z :love: sva pol noči prebedela. :(( Zdaj pa :muca: kot :angel:, jaz pa bi mogla vse v red spravit. Kdaj se bom pa učila ??? :zmeden: Grem jaz tudi nadoknadit :muca:, ker drugače ne bo nič iz mene.

Pa dobro jutro vsem (upam, da brez dežja)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kako vam rata
9.7.2005 8:37:56   
k1
meni ne rata :((:((:((:((:((

ampak ne zato, ker ne bi doma sfolgala, ampak zato, ker dobim kurjo kožo, ko se samo spomnim, da bi morala naredit izpit. že 2leti mi manjka samo ta do diplome, ampak ko pa vem, da je brezveze da sploh grem, ker bo rezultat tako negativen :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:

ampak kaj dosti mi ne preostane več, nekaj bo treba naredit, drugače mi bojo po porodniški začeli težit v službi :zmeden:

mogoče pa se spravim poleg - kaj vem - po 15.7.?? :)-:)-:)-:)- (saj vem, sem na hece, itak se ne bom :hudicek: ).

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kako vam rata
9.7.2005 8:39:06   
gamini

barbaw, prvi trije meseci z :duda: so najtežji, potem pa kar nekako gre. Mislim, da je kasneje veliko lažje, pa tudi nekako se ti baterije ponovno napolnijo.

Sama sem pri 40-ih (končno) pred zagovorom diplome, me je nekako 3. nosečnost pomladila :)(najmlajša :angel: ima 20 mesecev),drugače pa so tudi dnevi, kot je današnji, ko sem full utrujena in
:zaspan:...

Boš videla, tudi tebi bo šlo:rozica: zate

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kako vam rata
9.7.2005 8:47:30   
Seven*
Kako? Pri meni je na racun diplome mocno trpelo gospodinjstvo. Sem imela bombo v stanovanju. Sesala nisem vec kot teden dni, prahu sploh nisem brisala, veliko mi je pomagal moj dragi. Pisala sem pa ponavadi v vecernih urah na smrt utrujena. Vendar zdaj se po 10 dnevih nisem prisla k sebi.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kako vam rata
9.7.2005 8:48:56   
fipi
Ojla!

Ja, tukaj še ena, ki enostavno ne more več :((:((. Jaz se tudi čudim, kako nekatere pridno študirajo. V sredo imam ustni zagor in zagovor seminarske naloge, pa še nič ne vem. :(:(:(

Že dva tedna nič ne pospravljam, ne čistim ....., opravljam samo nujne stvari kuhanje kosila, in pranje oblačila :ups::ups:. Se bolj posvečam učenju :grrr::grrr:, a prav zadnje dni nisem glih najbolj uspešna. Moj sonček ga nekaj sračka, noče spat in če jaz ni sem naspane, sem za nič:ups::zmeden:.

Učim pa se ravno tako kot ti, po obrokih in kot praviš, ko sem v največjem zagonu, slišim arijo ....

Barbaw ne se sekirat, bo boljše, verjemi mi ;), če ne bomo uspešno opravili izpit prvič, bomo drugič ali pa naslednjič.......

Ko pa sem čisto obupana, pa vzamem v naročje mojega sončka :)- in ga tako močno k sebi stisnem pa je takoj boljše.

Čao, pa lep vikend, kljub slabemu vremenu

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kako vam rata
9.7.2005 9:19:43   
PETRUŠKA-1
Ojla,

sej so tudi taki dnevi ko ne veš kaj bi, kako naprej. Diplomo sem pisala pred porodom in tri mesece po porodu, dobila zanjo nagrado fakultete. Ko je bil najmlajši star 4 m, sem se vpisala na podiplomca. Sej je pestro, ampak ta teden sem imela zadnji izpit, pa sem si kar oddahnila.

Najhujše mi je bilo takrat ko sta tamala dva zbolela, jaz pa sem morala na izpit.

Ampak smo vse preživeli. Če bi se morala ponovno odločiti, bi se odločila še enkrat.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kako vam rata
9.7.2005 9:21:43   
Seven*
Petruska, kaj si pa studirala?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kako vam rata
9.7.2005 9:30:49   
PETRUŠKA-1
Ekonomijo, zakaj? :zmeden2:

Jah, moram priznat, da je tudi mi pri mni trpelo gospodinjstvo. Sesal je mož, kuhali so pa povečini drugi, pa na bon se tud nismo branili it jest.

Ja, pa tudi to velja zapisati, da nisem nikjer v službi, torej samo skrb za otroke, pa šolo, ups pa za moža seveda. Najbolj pa mi je šlo pri študiju na živce, da so venomer zahtevali ene seminarske, ja pa na izpit tudi niso pozabili.

Kaj pa ostale študirate?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kako vam rata
9.7.2005 9:50:42   
Dadi
Hm...pri meni je najbolj trpel možek:love:....Sem v času izpitov preselila k mami, da je pomagala pri čuvanju male pupe jaz pa sem študirala. Možek je pa seveda v službo hodil in ni mogel biti skoz z nama. No ampak je itak samostojen tako da mu ni nič velikega falilo. Skuhal si je sam, opral, itd.
Sem pa se tudi bala enega izpita in sem ga šla 5-krat delat...ampak sem ga naredila ker me ni ustavil ta 4-kratni poraz. Tako da sem z letošnjim junijem zaključila z izpiti. Diplomo bom pa pisala po porodu... Brez mame in tašče bi bilo veliko težje študirati.Sem obema hvaležna.:rozica:

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kako vam rata
9.7.2005 10:05:58   
NinKa
Pri nas pa, ne vem če kdo kaj trpi zaradi izpitov, ker enostavno drugače ne gre, kot da vse sama naredim.

Sem pa tut sama začela prakticirat to kar je že ena napisala. Ker mam ponavadi izpite v roku enega tedna, se s tamalim odpravima k babici in sva cel teden tam. Jaz mam mir, mali je vesel, da je pri babici, .....možek pa je v službi. Saj zna vse sam postorit, tak da se ne sekiram.

Drugače pa je težko, ko si zvečer čist hin, pa ....saj sem še mlada.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kako vam rata
9.7.2005 11:46:41   
iva01
sej pr men prvih 5 mesecev ni blo časa niti pomislit na izpite sedaj pa počasi en za drugim, pa gre nekak čeprav je včasih tako vse našponano da ni cajta niti za RR, kar se tiče spanca max 5 ur če sr nik ponoči ne zbudi, tako da se mi zdi da da bom kr med hojo mal zadremala, sam kaj češ sedaj je izpitno obdobje bom septembra spet mal počivala.:ups:

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kako vam rata
9.7.2005 16:13:59   
mammy26
da te malo potolažim. Ob treh otrocih tudi meni ne uspeva študij najbolje. Moj tretji letnik faksa še kar čaka name, pa me verjetno še tudi bo, kakšno leto. A se ne obremenjujem najbolj s tem, ker bom že. Letos kakšen izpit ali dva... pa bom prilezla do konca. Drugače pa, delam kadar je mir v hiši, torej zgodaj zjutraj ali pozno zvečer.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......