Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako v službi praznujete rojstvo otroka 13.10.2005 10:16:23
|
|
|
|
Anonimen
|
NE PRAZNUJEMO V SLUŽBI..NO IZ ŽENSKEGA STALIŠČA GOVORIM, KER SMO TAKRAT PAČ NA PORODNIŠKI. SEM PA SAMA POVABILA SODELAVCE NA DOM POGLEDAT ŠTRUČKO IN SO PRŠLI PA PRNESEL DARILO, JS SEM PA PRIREDILA MINI PIKNIK. NS JE PA ENE 12 VSEH SKUP PA ŠE TO NISO VSI PRŠLI DEC JE PA NESU MAL PIŠKOTOV PA MAL ZA NAZDRAVT TO JE PA TO
|
|
|
|
RE: kako v službi praznujete rojstvo otroka 13.10.2005 10:31:44
|
|
|
|
muki1
|
Evo, moram reči tako, da mi ful praznujemo. Pri prejšnjih sodelavcih, smo šli domov k ateku, prinesli pijačo in zažurali z njim. Ko sem jaz rodila, so prišli k meni domov z harmonikašem in naredili fešto. Zdaj pred nekaj meseci je sodelavec v pisarni postal ati. Smo trije skupaj in se zelo zastopimo, pa sva se s sodelavko z njim veselili že ves čas nosečnosti in vsak dan, če ga 5 minut do sedmih ni bilo v službi, že bili na trnih, kaj če je dan d. No, ko je končno prišel dan D, smo ga pa tak zažurali, da je bil to en mojih najlepših žurov v par letih. Tako da je odgovor; praznujemo zelo. Je pa en sodelavec, ki ni pretirano priljubljen pred tremi leti postal očka, pa smo mu poslali le sms, nismo pa šli čestitat .
|
|
RE: kako v službi praznujete rojstvo otroka 13.10.2005 11:11:55
|
|
|
|
viv_
|
Jaz sem dobila v porodnišnico telegram od mojih najožjih sodelavcev (tistih 3 k smo skupi v pisarni), potem od našega centra, pa od fakultete ... Pa vsi so dali nekaj zraven telegrama. Potem sem pa enkrat pripeljala tamalo pokazat v službo (ko je bila stara kakšen mesec), pa dobila sem darilo - denar v obliki AH.
|
|
|
|
RE: kako v službi praznujete rojstvo otroka 13.10.2005 13:52:42
|
|
|
|
Dejča
|
Na zadnji delovni dan pred porodniško, sem pbl. 20 sodelavcev pogostila na "malici" (vendar v službenih prostorih), oni pa so mi kupili darilo. V porodnišnico so me prišle obiskat najožje sodelavke, od drugih sem dobila telegram in smse - tudi od šefa.
|
|
|
|
RE: kako v službi praznujete rojstvo otroka 13.10.2005 15:26:33
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz sem preko prijateljice poslala pecivo. Potem sva se šli enkrat še pokazat, tisti, s katerimi smo pa bolj prijatli, pa so prišli tudi na dom in prinesli darilo.
|
|
RE: kako v službi praznujete rojstvo otroka 13.10.2005 19:07:41
|
|
|
|
BibaJ
|
V porodnišnico sem dobila telegram z igračo, ko pa je bil mali star nekje 3 tedne, sem jih povabila na malico (narezek, pijača, pecivo). Prinesle so mi darilo-bon za BC. Dobil pa je tudi mož darilo-bon za BC v svoji službi, kar se mi pa zdi nenavadno, ampak lepo. On in še en sodelavec pa sta jih je povabila na kosilo.
|
|
|
|
RE: kako v službi praznujete rojstvo otroka 14.10.2005 19:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
V porodnišnicosem dobila telegrama iz moje šole in moževe firme. Mož je častil sodelavce z narezkom, pijačo in piškote. Jaz sem nesla na šolo nekaj dni po porodu narezke, piškote, pijačo, za "moje" otroke v razredu pa še posebej posladke. Pri ans ni navade, da dobimo darilo. Čeprav so se potem sodelavke, s katerimi se največ družmo prišle uradno na obisk z lepim darilom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ime za fantkamegiTTKatero ime bi izbrali?Matija (
30%)
Uroš (
13%)
Blaž (
30%)
Jure (
27%)
Število vseh glasov: 532Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!