|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako v službi praznujete rojstvo otroka
13.10.2005 10:14:30   
ninci
Za eno projektno nalogo imamo naslov kako praznujete rojstvo otroka v službi, ali gre to kar tako mimo vas ali pa se naredi velika fešta, se kupi darilo ali ne...kako se potem sodelavci obnašajo do tistega ki je otroka dobil ...

MI prosim pomagate z čim več podatki!

Hvala!!!!!!!!

lp
Nina

...it's a wonderfull wonderfull life no need to cry...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako v službi praznujete rojstvo otroka
13.10.2005 10:16:23   
Anonimen
NE PRAZNUJEMO V SLUŽBI..NO IZ ŽENSKEGA STALIŠČA GOVORIM, KER SMO TAKRAT PAČ NA PORODNIŠKI. SEM PA SAMA POVABILA SODELAVCE NA DOM POGLEDAT ŠTRUČKO IN SO PRŠLI PA PRNESEL DARILO, JS SEM PA PRIREDILA MINI PIKNIK. NS JE PA ENE 12 VSEH SKUP PA ŠE TO NISO VSI PRŠLI

DEC JE PA NESU MAL PIŠKOTOV PA MAL ZA NAZDRAVT TO JE PA TO

(odgovor članu ninci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2005 10:31:44   
muki1
Evo, moram reči tako, da mi ful praznujemo. Pri prejšnjih sodelavcih, smo šli domov k ateku, prinesli pijačo in zažurali z njim. Ko sem jaz rodila, so prišli k meni domov z harmonikašem in naredili fešto.
Zdaj pred nekaj meseci je sodelavec v pisarni postal ati. Smo trije skupaj in se zelo zastopimo, pa sva se s sodelavko z njim veselili že ves čas nosečnosti in vsak dan, če ga 5 minut do sedmih ni bilo v službi, že bili na trnih, kaj če je dan d.
No, ko je končno prišel dan D, smo ga pa tak zažurali, da je bil to en mojih najlepših žurov v par letih.
Tako da je odgovor; praznujemo zelo.
Je pa en sodelavec, ki ni pretirano priljubljen pred tremi leti postal očka, pa smo mu poslali le sms, nismo pa šli čestitat user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2005 11:11:55   
viv_
Jaz sem dobila v porodnišnico telegram od mojih najožjih sodelavcev (tistih 3 k smo skupi v pisarni), potem od našega centra, pa od fakultete ... Pa vsi so dali nekaj zraven telegrama. Potem sem pa enkrat pripeljala tamalo pokazat v službo (ko je bila stara kakšen mesec), pa dobila sem darilo - denar v obliki AH.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2005 13:52:42   
Dejča
Na zadnji delovni dan pred porodniško, sem pbl. 20 sodelavcev pogostila na "malici" (vendar v službenih prostorih), oni pa so mi kupili darilo. V porodnišnico so me prišle obiskat najožje sodelavke, od drugih sem dobila telegram in smse - tudi od šefa.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2005 15:26:33   
Jessy
Jaz sem preko prijateljice poslala pecivo. Potem sva se šli enkrat še pokazat, tisti, s katerimi smo pa bolj prijatli, pa so prišli tudi na dom in prinesli darilo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2005 19:07:41   
BibaJ
V porodnišnico sem dobila telegram z igračo, ko pa je bil mali star nekje 3 tedne, sem jih povabila na malico (narezek, pijača, pecivo). Prinesle so mi darilo-bon za BC.
Dobil pa je tudi mož darilo-bon za BC v svoji službi, kar se mi pa zdi nenavadno, ampak lepo. On in še en sodelavec pa sta jih je povabila na kosilo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2005 9:52:43   
Pajaca
Pri nas je pa tko. Zadnji dan službe pač prneseš par tortic v službo, da se posloviš. Pri tamali sem dobila telegram z igračo v porodnišnico, ko je imela cca 1mesec sva šli v službo, nesli tortice (to je pr nas klasika za vse stvari) pa je dobila nekaj oblekc. To je to.

(odgovor članu BibaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.10.2005 19:15:45   
Anonimen
V porodnišnicosem dobila telegrama iz moje šole in moževe firme. Mož je častil sodelavce z narezkom, pijačo in piškote.
Jaz sem nesla na šolo nekaj dni po porodu narezke, piškote, pijačo, za "moje" otroke v razredu pa še posebej posladke.
Pri ans ni navade, da dobimo darilo. Čeprav so se potem sodelavke, s katerimi se največ družmo prišle uradno na obisk z lepim darilom.user posted image

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ime za fantka
megiTT

Katero ime bi izbrali?

Matija (30%)

Uroš (13%)

Blaž (30%)

Jure (27%)

Število vseh glasov: 532

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!