bodoča
|
Moj skoraj 14 mesečnik je do pred nekaj dnevi za večerjo popil flašo AM ob 20.00 (ponavadi je zraven zaspal) in med 23.00 in 24.00 je bil že buden in je hotel spet flašo. Potem se je še ponoči večkrat prebudil, včasih je bilo dovolj malo vode, včasih pa ni pomagalo nič drugega kot flaša. Ti povem, da se mi je včasih že sukalo, tolikokrat na noč sem vstala in ga tolažla. No, par dni nazaj, pa sem se odločila za korenitne sprembe in sicer: - ob 19.00 večerja - GH, - ob 19.30 kopanje in - ob 20.00 se pocartama in ga dam spat. Od kar je tak "režim" mali spi od 20.00 do 7.00 - 7.30 (trkam na les ). Se pa trudim, da se čimbolj držim sak večer iste ure, ok +/- 15 min. Čez dan pa tudi bolj slabo spi, včasih sploh noče in se dere ko ne vem kaj, če ga položim v posteljico, včasih samo malo pojamra in zaspi,... Drugač ga pa za spanje (no razen ko je bil še mali in je imel krčke) nisem nosila, nisem ležala zraven njega, edino neko obdobje je imel, ko sem ga morala po ritki tapkat par minut, da je zaspal. Moj ima rad, da si tetra pleničko k obrazu stisne, pa predvsem more imet mir, ko spi. Zgleda, da je po meni, jaz tudi rabim popoln mir, ko spim. Berem, kako ene berete svojim navihančkom, jaz bi mu tudi rada, ampak, sploh ne zdrži, če ga imam v naročju, bi on kar šel dol in se igrat. Če ga dam v posteljico, pa kar skače in se obrača, vstaja, se igra,... Ma, ko sem zabluzila . No, zdaj grem pa sama sebe uspavat, škoda da me ne more kdo drug . Lahko noč.