|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako uspavati 9 mesčnika
26.6.2006 15:10:59   
janina
Pozdravljene!

Imam eno vprašanjce,kako uspavate svoje otročke?Moj fantek se je vse do sedaj uspaval ob branju pravljic ali petju pesmic.Zadnjih 14 dni pa to nikakor ne gre,ker se mi v postelji non stop dviguje,obrača ... v glavnem vse mu je zabavno,da le ni treba zaspati.

Hvala in lep pozdravček!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako uspavati 9 mesčnika
26.6.2006 15:19:47   
Anonimen
Jaz ga pustim na sedežni, da se igra zraven mene in pleza po meni, dokler ni tako zmatran, da skoraj sam zaspi, če pa je tečen, pa mu naredim flaško toplega mleka in ga tudi to uspava. Čeprav mu zdaj, ko je vroče, toplo mleko tako ne pašeuser posted image .

Pa obvezno mu pojem zraven (če se ne igrava) Nina nina nana, Maxiju se aja,...Pesmico, ki sem si jo sama izmislila, in mu jo pojem že od rojstva, ta mu tudi pomaga zaspati.

(odgovor članu janina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2006 15:22:43   
Anonimen
moja se pri tej starosti še ni dvigovala pa tut k se je skor pred spanjem ni tega počela. js sem ji po večernem ritualu kopanju in oblačenju v pižamo dala flašo mleka al pa čokolinota v spalnici kjer je bla že skor tema, jo položila v pojstlo in šla vn. zdej k je 2 let stara morm pa z njo it spat user posted image  sploh k spi na navadni postli in če ji ni do spanja pride v dnevno??!!

(odgovor članu janina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2006 19:58:04   
ALINA55
Enako je pri nas. Najbolj divji je ravno takrat, ko je čas za spanje. Včasih je sam zaspal v posteljici ob petju pesmi ali ob poslušanju pojoče zvezdice. Ko ga pa zadnji mesec položim v posteljo pa se v trenutku prime za ograjo in stoji ali kleči ter me gleda in se mi smeji, če pa ga ne vzamem ven pa je vse bolj divji. Jaz mu predvajam uspavanke in ga malo ponosim seveda dvignjenega pokončno, ker ležati niti pod razno več noče. Ko zaspi ga dam v posteljo in če imam srečo se ne zbudi in postopek ponovi. Ampak ne vem, kaj bom, ko bo še večji in težji. Star pa bo devet mesecev.
Če ima katera kak predlog bom z veseljem poskusila.

(odgovor članu janina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2006 22:35:32   
pimi
Naši tudi še dva dni manjka do devet mesecev in imamo zadnjih štirinajst dni prave muke za spanje. user posted image Mogoče jih muči vročina. Prej mi je že ob sedmih zaspala poleg flaške, če pa slučajno ne pa nekje ob osmih ob flaški čaja. Zdaj pa nič od tega več ne deluje in zaspi šele ob desetih po skoraj dveh urah premetavanja, obračanja, sedenja in norenja. Tako kot si napisala - vse drugo je bolj zanimivo. Mi pa zato podnevi več spi. Če pa je ne umijem nekje med sedmo in osmo uro pa je vik in krik, kot da je nevem kako zaspana. Ko bi vsaj lahko bili še zunaj ali se kje potepali sedaj ko je čez dan tako vroče in je skoraj nemogoče bit zunaj.
Upam le, da bo to obdobje kmalu minilo.

(odgovor članu janina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
29.6.2006 23:57:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2006 7:40:01   
diva 4
Veš ,pravega odgovora ti ne znam dat, ker imam tudi jaz ta problem Ana je zdaj stara 3 leta , pa so jo že v porodnišnici sestre na rokah uspavaleuser posted image .Doma je sledilo isto do skoraj dveh let.Sem zvečer sedla na kavč , jo vzela v naročje in je tako zaspala.Pol sem pa nehala , ker sem bila že visoko noseča in v mojem naročju več ni bilo prostorauser posted image .Pa smo morali z njo it spat.To pa še vedno traja.Davida pa od prvega dne dam v posteljico ,dam lupčka ,zaželim lahko noč in grem iz sobe user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2006 7:48:37   
Marogica
Pa saj to je normalno, da ne more kar obležati v postelji in zaspati. Vsaj jaz sem to vzela kot nekaj normalnega pri našima dvema. Sem šla 2x, 3x in ga položila, če pa je hotel sedeti ali stati, sem ga pa pustila. Čez nekaj časa je zaspal. Včasih tudi sedeuser posted image . SEm ga položila v ležeči položaj in konec.
Najbolje je, da greš iz sobe ven, ga pustiš, da se še "zabava", potem pa se bo počasi umiril in zaspal.

(odgovor članu janina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

novorojenček
Lelly28 RR

S katero velikostjo bodijev / pajackov ste začeli, ko so se rodili vaši otroci?

44 ali 50 (40%)

56 (48%)

62 (12%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!