Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako uporabljati baby vac???? 25.7.2008 11:20:22
|
|
|
|
Volga
|
A nima navodil za uporabo?
|
|
|
|
RE: kako uporabljati baby vac???? 25.7.2008 11:23:33
|
|
|
|
*sonchek*
|
Jaz mu najprej zlijem fiziološko notri, potem pa uporabim baby vac - pri nas gre fuuul ven. Poskusi.
|
|
|
|
RE: kako uporabljati baby vac???? 25.7.2008 11:23:40
|
|
|
|
tinkatonka
|
Sestavim baby vac po navodilih, vtaknem v sesalec, posadim otroka na stol in začnem. Aneju to ful paše in če rečem, greva posesat nosek, sam privleče sesalec ven. Ko vtakneš v nos malce "požokam" LEVO DESNO, DA ZAJAMEM VSE "KOTE NOSNE VOTLINE".(ups caps lock....pardon) Če je kaj notri, bo baby vac zihr iz nosa ven potegnil.
|
|
RE: kako uporabljati baby vac???? 25.7.2008 11:24:17
|
|
|
|
erna14
|
ma so,ma saj nardim tko k pise,sam ka pa vem,se mi zdi da ni to to ,zdaj edin ce ne nardim prav al kaj jaz vem
< Sporočilo je popravil erna14 -- 25.7.2008 11:25:38 >
|
|
RE: kako uporabljati baby vac???? 25.7.2008 11:27:21
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Sestavim baby vac po navodilih, vtaknem v sesalec, posadim otroka na stol in začnem. Aneju to ful paše in če rečem, greva posesat nosek, sam privleče sesalec ven. Ko vtakneš v nos malce "požokam" LEVO DESNO, DA ZAJAMEM VSE "KOTE NOSNE VOTLINE".(ups caps lock....pardon) Če je kaj notri, bo baby vac zihr iz nosa ven potegnil. pr nas ne pride skor nc vn razn fizioloska,k pa pucam z pumpico tko k sm prej napisala pa pride vse zeleno se vn....a ti drugo nosnico zatisnes z prstom ali pustis odprto
|
|
RE: kako uporabljati baby vac???? 25.7.2008 11:28:59
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Sestavim baby vac po navodilih, vtaknem v sesalec, posadim otroka na stol in začnem. Aneju to ful paše in če rečem, greva posesat nosek, sam privleče sesalec ven. Ko vtakneš v nos malce "požokam" LEVO DESNO, DA ZAJAMEM VSE "KOTE NOSNE VOTLINE".(ups caps lock....pardon) Če je kaj notri, bo baby vac zihr iz nosa ven potegnil. pr nas ne pride skor nc vn razn fizioloska,k pa pucam z pumpico tko k sm prej napisala pa pride vse zeleno se vn....a ti drugo nosnico zatisnes z prstom ali pustis odprto ja, potem pa pucaj tako, kot si prej. rešeno.
|
|
|
|
RE: kako uporabljati baby vac???? 25.7.2008 11:39:53
|
|
|
|
arielca
|
Pri nas s pumpico ne sčistimo noska, z baby vacom pa spravimo ven celega hudiča. Otrok mora sedeti pokonci, nosnic ni treba zapirati, baby vaca ni treba potiskati v nos. Daj poskusi pri sebi, da vidiš, če sesa. Ker do zdaj še nisem slišala, da ne bi deloval.
|
|
RE: kako uporabljati baby vac???? 25.7.2008 11:42:33
|
|
|
|
tinkatonka
|
.a ti drugo nosnico zatisnes z prstom ali pustis odprto Ne nic ne zapiram druge nosnice.
|
|
RE: kako uporabljati baby vac???? 25.7.2008 12:15:23
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: erna14 IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Sestavim baby vac po navodilih, vtaknem v sesalec, posadim otroka na stol in začnem. Aneju to ful paše in če rečem, greva posesat nosek, sam privleče sesalec ven. Ko vtakneš v nos malce "požokam" LEVO DESNO, DA ZAJAMEM VSE "KOTE NOSNE VOTLINE".(ups caps lock....pardon) Če je kaj notri, bo baby vac zihr iz nosa ven potegnil. pr nas ne pride skor nc vn razn fizioloska,k pa pucam z pumpico tko k sm prej napisala pa pride vse zeleno se vn....a ti drugo nosnico zatisnes z prstom ali pustis odprto ja, potem pa pucaj tako, kot si prej. rešeno. hvala,vendar sem baby vac kupila z enim samim namenom" z vecjim efektom ociscem nos,ket pa samo z pumpico in fiziolosko",zato pa sprasujem tukaj za nasvete,ker glede na to kako ga vsi hvalijo prdvidevam da nekaj delam narobe,tko da hvala............
|
|
RE: kako uporabljati baby vac???? 25.7.2008 12:16:44
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: erna14 IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Sestavim baby vac po navodilih, vtaknem v sesalec, posadim otroka na stol in začnem. Aneju to ful paše in če rečem, greva posesat nosek, sam privleče sesalec ven. Ko vtakneš v nos malce "požokam" LEVO DESNO, DA ZAJAMEM VSE "KOTE NOSNE VOTLINE".(ups caps lock....pardon) Če je kaj notri, bo baby vac zihr iz nosa ven potegnil. pr nas ne pride skor nc vn razn fizioloska,k pa pucam z pumpico tko k sm prej napisala pa pride vse zeleno se vn....a ti drugo nosnico zatisnes z prstom ali pustis odprto ja, potem pa pucaj tako, kot si prej. rešeno. hvala,vendar sem baby vac kupila z enim samim namenom" z vecjim efektom ociscem nos,ket pa samo z pumpico in fiziolosko",zato pa sprasujem tukaj za nasvete,ker glede na to kako ga vsi hvalijo prdvidevam da nekaj delam narobe,tko da hvala............ Ja ne no, pa ne za slabo vzet vsega. Samo tako logično se mi je sklepalo vse skupaj. Saj bo šlo, malo potreniraj, pa bo.
|
|
|
|
RE: kako uporabljati baby vac???? 25.7.2008 12:19:41
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: erna14 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: erna14 IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Sestavim baby vac po navodilih, vtaknem v sesalec, posadim otroka na stol in začnem. Aneju to ful paše in če rečem, greva posesat nosek, sam privleče sesalec ven. Ko vtakneš v nos malce "požokam" LEVO DESNO, DA ZAJAMEM VSE "KOTE NOSNE VOTLINE".(ups caps lock....pardon) Če je kaj notri, bo baby vac zihr iz nosa ven potegnil. pr nas ne pride skor nc vn razn fizioloska,k pa pucam z pumpico tko k sm prej napisala pa pride vse zeleno se vn....a ti drugo nosnico zatisnes z prstom ali pustis odprto ja, potem pa pucaj tako, kot si prej. rešeno. hvala,vendar sem baby vac kupila z enim samim namenom" z vecjim efektom ociscem nos,ket pa samo z pumpico in fiziolosko",zato pa sprasujem tukaj za nasvete,ker glede na to kako ga vsi hvalijo prdvidevam da nekaj delam narobe,tko da hvala............ Ja ne no, pa ne za slabo vzet vsega. Samo tako logično se mi je sklepalo vse skupaj. Saj bo šlo, malo potreniraj, pa bo. ni panike,nisem vzela za slabo,hvala vseen za nasvet
|
|
RE: kako uporabljati baby vac???? 25.7.2008 17:41:55
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 mene zanima kako ve uporabljate baby vac,ker pr nas nc ne pride vn,ampak not je pa dost zaloge,ker ko cistim z fiziolosko skozi eno nosnico not in ko skozi drugo nosnico vn prtece je materjala ohooohooo,pr baby vacu pa nc helllp Jets stisnem ene 15 minut prej fiziološko... pol pa gas in "sesat"... mor pa bit nosnica povsem zaprta, da se nardi vakum in pol mal obračam... in ziher, če boš tko nardila, boš vn spravla .
|
|
|
|
RE: kako uporabljati baby vac???? 25.7.2008 22:01:04
|
|
|
|
erna14
|
thx,vsem...bom probavala ni da mi ne rata
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?