andrejka82
|
Ne vse tako crno jemat. Sigurno je mozno, da "kuhata" skupaj s kolegom in on laze za njega. Spet drugo pa je, ce bi tvoj res imel kaj z drugo, potem bi si verjetno nabavil drug tel, al pa drugo kartico. Kar je ze ena napisala, za muzikante je tipicen tak stil zivljenja, kaj hoces, partnerica mora imeti zaupanje in ogromno zivcev. Kako pa vidva drugace funkcionirata? Pises, da postane nervozen, ko nanese tema na to, obvezno ne nacenjaj vec teme o tej ta drugi in celi zgodbici, ampak le opazuj obnasanje. Posveti se mu, zapeljuj ga, pripravi romaticno vecerjo, preseneti ga pod rjuhami......zakaj ti to pisem, to je odlicen test ce se bo odzval, ki ti pokaze, al te se ima rad, mu pomenis nekaj,........ al pa zacne negodovat, pa se izgovarjat, da se mu ne da, pa da on ni vec za to, pa pusti me pri miru, no ce bo sledilo tako obnasanje, pa za nic mu vec ni, nonstop gleda le nase, je plamen zal izgorel. Ker sem ze od malega prakticno v krogu samih fantov, prerasla puberteto z njimi, kasneje studijska leta. Marsikaj me je presenetilo, naucila sem se "njihovega jezika", kako oni dozivljajo zensko, zakon... kako razmisljajo o zivljenju, ki ga kroji samo ena zenska itd. Varanje, pa je ena taka stvar, v katero se ne spusti brez razloga niti en vezan moski, ki ima druzino in seveda isto velja za zensko. Obstaja ZAKAJ in obstaja tudi ZATO, za taksna dejanja.
|