Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo Pa sta delala oba? Poznam eno,ki pride samo v nedeljo malo prečekirat,on pa dela na mrtvo. Daj še enkrat pomisli, prosim. Če nekje živiš, imaš otroke in rihtaš bajto na drugi lokaciji, mora življenje na prvi lokaciji prav tako teči kolikor toliko normalno. Kdo kuha, pere, nakupuje, pelje otroke v vrtec/šolo in še vse, kar spada k običajnemu življenju? Verjetno pridni palčki ponoči, ko nihče ne gleda, ne. In ne govorim na pamet, ker sva midva trenutno v taki situaciji. Če nočem, da otroka odraščata pri drugih ljudeh, sem pač z njima, mož pa dela na hiši. Ko se delajo umazana dela, nimata otroka tam kaj iskat, sploh ne pozimi, ko je mrzlo in se niti ne moreta cel dan preganjati zunaj. In tudi meni ni lahko, ves čas sem sama z njima, za bajto pa počnem "nevidne" stvari - ja, tudi take so. Recimo cel dopoldan laufaš in telefoniraš okrog kot bumber, ker ne dobiš zadeve, ki se jo nujno rabi. In ko mož to stvar montira, je on delal, jaz pa ne? Ne bi rekla. Točno to sem se vprašala. Jaz ne vem no punce, a nikol ne poštudirate, da je nekaj drugega zadaj, da se recimo pri njih tako zida? Postavite se v to situacijo. In kot je rekla Jančika, če hoče nekdo vsaj malo videt svoje otroke, pa malo prišparat in pomagat pri zidarskih delih, potem je tako. In prav je tako.
|