|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ste vedele
21.2.2008 18:17:13   
Anonimen
kako ste vedele da ste nosečem?
verjetno se to že prej vidi, preden narediš test. Mogoče na počutju, na izcedkih...... kjje?

se mogoče motim?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako ste vedele
21.2.2008 18:22:01   
Netopirčy81
Če slutiš da si noseča, naredi test ja. Tako boš najbolje vedela, aja, pa če ti user posted image  zaostaja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2008 18:23:57   
Anonimen
ja to itak. ne nisem noseča, ampak ko bom me zanima če se prej kaj opazi?

ima katera kakšne izkušnje s tem

(odgovor članu Netopirčy81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2008 19:21:35   
_Miška_
Težko boš vedela preden ti bo test pokazal pozitivno, saj so znaki za M zelo podobni znakom nosečnosti in se ni za zanašat. Jaz pri sebi nisem vedela, oziroma več znakov nosečnosti sem imela takrat ko nisem bila noseča-psiha naredi svoje, ko je želja po nosečnosti zelo velika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2008 19:47:55   
Vrtnica79
No, mene so malce bolele prsi in sem imela bolj napete. Pol sem naredila test in je pokazal pozitivno.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu _Miška_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2008 20:26:49   
Naina
Boleče prsi, trebuh sem imela bolj napihnjen, oblivala me je vročina, vrtelo se mi je. Na avionu pa sem imela en tak feeling kot da imam eno žogico v trebuhu, ki mi pritiska na želodec. Ko sem se vrnila iz potovanja sem naredila test in ugotovila, da sem noseča. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2008 20:28:11   
lelčy
tudi jaz sem imela malo bolj napete prsi, pa bruhala sem vsako jutro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2008 20:29:40   
frutka_
Izredna utrujenost in slabost. Potem test. Najbolj ziher pa sem bila, ko je gin. potrdil.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2008 20:57:35   
Srčekgirll
Men je M zaostajala 5 dni. Najprej sm mislila, da se mi pač spet prestavlja, saj prejšnji mesec mi je zaostala 3 dni. Prsa so me bolela, kot ponavadi pred M, samo malo bolj, zgaga me je pekla, saj prej me ni nikol. Nardila sem test in takrat, za res, prvič ugledala user posted image . Navdušenje je bilo veliko. Drugače pa sm ena iz med tistih srečnic, saj nisem mela nikakršnih nosečniških znakov: user posted image user posted image user posted image slabost,... Sploh se nisem in se še zdaj, počutim noseča, razen tega da mi raste trbuh in sedaj moj user posted image veselo brca in se premika. Drugače pa sem ODLIČNO.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2008 6:11:34   
Lunca1
mene je slabilo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2008 6:33:40   
mika
padla sem v nezavest

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2008 7:28:28   
tasyo
Pekla me je zgaga, ki me ni prej nikoli, pa baje sem imela zvečer napade lakote, sam tega sama nisem opazila...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.2.2008 7:39:57   
waiting
Mene pa zanima ali je mozno, ce bi bila noseca,
da bi mi lahko 22 dan od M na vaginalnem ultrazvoku
ze kaj opazili, da se dogaja tam notri. Glede na to, da mi je omenil
samo da je sluznica lepo odebeljena, sama predvidevam, da je se prezgodaj
samo me vseeno zanima vase mnenje.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.2.2008 9:16:35   
jaša2
ko sem že bla nekaj tednov noseča (pa še nisem vedela, ker test ne pokaže takoj +, ampak lahk šele po nekaj tednih), sem imela ponoči ful krče, kr se maternica širi, al kaj že.  pa trebuh sem imela malo bolj napihnjen kor ponavadi in vem, da sem se takrat ful jezla, da sem se zredila. pa je blo user posted image !!!

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.2.2008 10:12:35   
cv3rklic4
Midva sva to skrbno načrtovala, sicer je ratalo v prvo in sem kar komaj čakala, da pride dan, ko bi naj imela menstruacijo. Itak da je včasih prišla šele naslednji dan, ampak jaz nisem mogla počakat. Na dan, ko bi jo morala dobit sem že delala test in itak da je bil +. Sem se pa celih 14 dni počutila "nosečo"user posted image

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.2.2008 10:20:42   
Naja30
Načrtovala sva prvič in drugič in tretjič. Prvič in drugič sem takoj vedela, ker sem bila omotična, zaspana, kava mi je smrdela... Ampak prvič se je končalo s ss. Tretjič pa nisem imela redne M še po porodu in čeprav sva načrtovala, sem kar "pozabila" na vso zadevo, jo dala na stran (kar ni bilo težko ob 9m hčerki) in tudi znake sem ignorirala. Ko mi je 5,6 dni zamujala M, sem pa le naredila test. In veselje je bilo veliko! user posted image

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.2.2008 11:28:10   
bsasab
Mene so bolele prsa, pa nekak sem cutla in vedla, naredila test in je bil pozitiven, sele kasneje je zacela izostajti M....

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.2.2008 12:51:44   
košuta
Nič posebnih znakov razen povečanega izcedka (občutek kot pri M), pa M ni bilo.
Meni se v 5. tednu na UZ še ni nič videlo, en teden kasneje pa polna vrečkica... 

< Sporočilo je popravil košuta -- 22.2.2008 12:53:13 >

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.2.2008 14:14:30   
ANIME
Moram reči, da ni bilo nobenega znaka, ki bi mi lahko potrdil, da sem noseča. Prvi pravi znak je bil + na testu. Vse ostalo je bilo isto kot pred prihodom user posted image  (tiščanje v trebuhu, večji apetit, boleče prsi,...)
Pa sem bila v postopku umetne oploditve, a vseeno nisem mogla za noben znak reči da zdaj je pa to-to.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.2.2008 15:58:00   
Aurea
-  napete, boleče prsi
- težko sem ležala na trebuhu
- krčenje, kot pred M
- en tak "notranji občutek" user posted image
Test je pri meni pokazal + že zelo zgodaj, 28 dan po M, čeprav so bili moji cikli običajno daljši. In ni se zmotil user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.2.2008 17:48:08   
stunfek
jaz sem tokrat vedela, pa nez nam razložit kako. čutila sem. joškice so me bolele že 5. dan po ovulaciji in me niso nehale bolet. test sem zaradi tega, ker sem sumila, da nama je uspelo delala že 4 dni pred izostankom in ugledala bledo drugo črtico. Če ne bi čutila, kar sem me to ne bi prepričalo ampak vse v paketu pa me je prepričalo, da nama je uspelo. V prejšnji nosečnosti, ki pa se je žel končala s ss pa nisem nič čutila in sem testirala zgolj zaradi firbca :) Zdaj se seveda prepričujem, da bo tokrat gotovo vse v redu, ker sem že takoj čutila :). Vse, samo, da lahko gledam pozitivno na dober zaključek, a ne? user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?