KIRA
|
da bi se vam kaj zgodilo??? recimo nesreča (prometna), ali pa kaka neozdravljiva bolezen itd... ne malam vraga na zid, ampak ste že kaj razmislile o tem???? men je en post zadnjič dal mislit, ko je ena mamica oz. nosečka izgubila fanta. pol pa so po več forumih organizirali akcijo in ji pomagali - finančno in drugače... tako mi je žal za otročka, ker ateka ne bo videl... midva z možem sva poskrbela vsaj za najnujnejše - oba imava življenjsko zavarovanje, mož ima še eno nezgodno, pa še štipendijsko za najini punci, čeprav komaj zmoreva obroke, pa sploh niso visoki. ampak ker nikol ne veš, kaj bo, me zanima, če lahko še kaj naredim za prihodnost mojih otrok??? hranilne knjižice imata, pa včasih, kadar imam kak tolar odveč tud kaj položim. priznam , da je to zadnje čase bolj poredko , ampak vsaj nekaj je gor. tud o oporoki sem že razmišljala, ampak dediči itak podedujejo tvojo lastnino - sicer pa hiše nimava vpisane (etažna lastnina), ampak samo parcelo. pa ne vem, če hiša spada zraven - kot nepremičnina??? kaj sem še pozabla? kaj še lahko storim za moji punci, ker večno ne bom živela. upam da vsaj toliko, da ju bom vidla odrast, se poročit, imet lastne otročke in jima po najboljših močeh pomagat. ker pa včasih usoda poseže vmes, bi pa rada še kaj postorila... delnice in skladi žal odpadejo, vsaj trenutno, nisva tako finančno "zmožna", bi pa rada vedela za moje možnosti... (prosim, tukaj je govora o materialnih aspektih, vse ostale "dobrine" se bom potrudila jima dat na pot.. ne me zdaj spet na vešala dajat, ker govorim o financah.) pa tud albumčke (to sem jaz) in slikce imata shranjene "za spomin", pa nekaj otroških cot, pa zibko, knjigico ali dve itd... pa ne zaradi vrednosti, ampak čisto zaradi spominov oz. navezanosti na te reči - s tem jima mislim malo pokazat, ko bosta večje,kako je bilo, ko sta bili majhni.... v bistvu imam namen vsakinaredit eno tako "skrinjo", verjetno plastično, pa jima njune najljubše stvari not zložit, oblekco, igrače, knjigico, posteljnino... tako da bosta imeli za pozneje, mogoče tud za svoje otročke. verjetno bodo s tem povezani tudi spomini, pa bi jima rada tud lepe spomine zapustila. hvala in lep pozdrav!
< Sporočilo je popravil KIRA -- 7.8.2006 14:24:49 >
|