Bejba
|
Jaz sem tudi imela obakrat CR, razlika med našima pobalinoma pa je 18 mesecev. Ja, jaz sem drugič malo zaj......, ker sem bila tako vesela ta večjega ko je prišel na obisk v porodnišnico, da ko je stekel k meni, sem ga avtomatsko dvignila k sebi in objela . Uf, me je tako vtrgalo, da sem mislila, da me je na pol prelomilo. Potem sem se doma tudi premalo pazila. Ta večjega sem kljub prepovedi še vedno dvigovala, kjer je pač bilo potrebno - na stolček, v banjico, na previjalno,.... in posledično se mi je vnel šiv . Ni bilo neke hude katastrofe, dobila sem neko kremo, pa je bilo hitro boljše. Bi bilo pa lahko veliko, veliko huje, posebej, če bi se notranji šiv kaj poškodoval. Tako, da le previdno, da ne bo večjih posledic. Kar se tiče pripravljanja ta velikega na porod, smo delali podobno kot ostali. Se o tem pogovarjali, je božal trebušček in podobno. Ampak je bil še premajhen, da bi res razumel kaj se dogaja in tudi pretiranega ljubosumja ni bilo čutiti, ker sem se trudila, da sem se ta večjemu ful posvečala, ko sem le imela čas. Se pa ljubosumje kaže sedaj, ko sta stara 3 leta in 1,5 leta. In sicer je ljubosumen ta mali. Noro, ta večjega se še dotaknit ne smem, že cvili zraven in se oklepa moje noge . Ma bo že. Prvih sto let je težko, potem se pa človk navadi . Aja, pa vso srečo ! LP; Bejba