Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako ste oz. boste praznovale 30 rojstni dan 4.3.2008 12:18:52
|
|
|
|
frutka_
|
Ker bom za svojo 30-ko švicala v porodnišnici jo bom prestavila za nedoločen čas. Sicer pa ne vem od kod si, da bi lahko svetovala fajn plac. Meni so najljubše piknik variante v vseh variacijah. Z muziko, ognjemetom, odbojko, bazenom, pijačko, jedačo,... Ker si omejeno glede vremenskih neprilik bi jaz družbo kam povabila. Na kmečkega ali pa v kakšno gostilno na večerjo, na kakšne koktejlčke v fini lokal....
|
|
|
|
RE: kako ste oz. boste praznovale 30 rojstni dan 4.3.2008 12:37:49
|
|
|
|
muki1
|
Uh, jaz sem se ga nažrla na naši terasi v krogu nekaj najljubših mi ljudi in sem na koncu imela en izpad, potem sem šla bruhat in spat .
|
|
RE: kako ste oz. boste praznovale 30 rojstni dan 4.3.2008 12:39:29
|
|
|
|
Volga
|
Jaz se ga pa sploh ne spomnim. Verjetno ni bil nič kaj posebnega.
|
|
|
|
RE: kako ste oz. boste praznovale 30 rojstni dan 4.3.2008 13:45:22
|
|
|
|
Naja30
|
No jaz bom tudi nekje na pol poti v Rim ko me bo prehitela 30-ka. Če ne že tak, pa z velikim trebuhom komaj premikajoče se. Tako da za enkrat bomo šli družinsko z mojimi in njegovimi starši na kosilo, ko pa vse odrodim in oddojim, pa bo sledil kakšen fajn žur, piknik varianta.
|
|
|
|
RE: kako ste oz. boste praznovale 30 rojstni dan 4.3.2008 13:48:36
|
|
|
|
amalija
|
Mi2 s prijateljico bova šli na vikend razvajanje v toplice
|
|
|
|
RE: kako ste oz. boste praznovale 30 rojstni dan 4.3.2008 13:59:48
|
|
|
|
tajtaja
|
Jaz upam, da bom štirideset praznovala bolj pametno, ker trideset je vse nekaj v megli....pa le zakaj .
|
|
RE: kako ste oz. boste praznovale 30 rojstni dan 4.3.2008 14:02:26
|
|
|
|
sayuri
|
Najprej sem razmišljala o vabilu najbližjih v gledališče. Potem pa kart nisem dovolj dobila . Na koncu sem povabila ožje sorodnike (mama, ata, tast, tašča, bratje, sestre, pa od moža sestra) v mehiško restavracijo na kosilo. Bilo je po mojem okusu, ker ne maram žurk, plesov, harmonke, pijančevanja, norenja in podobno.....
|
|
|
|
RE: kako ste oz. boste praznovale 30 rojstni dan 4.3.2008 15:56:54
|
|
|
|
JanaB
|
Tri prijateljice smo skupaj organizirale piknik v neki koči na dolenjskem. Rojstne dneve imamo raztresene čez celo leto ampak praznovanje smo naredila v juniju, ko je vreme super za take zadeve. Imamo veliko skupnih prijateljev tako, da je bil en velik žur.
|
|
|
|
RE: kako ste oz. boste praznovale 30 rojstni dan 5.3.2008 12:41:22
|
|
|
|
NATAŠI
|
ko so imele moje kolegice 30 smo šle na bowlling in je bilo super .. meni pa še manjka tako da svoje izkušnje še nimam
|
|
|
|
RE: kako ste oz. boste praznovale 30 rojstni dan 6.3.2008 18:49:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
Midva pa imava letos oba z možem 30.Midva boma en drugemu pripravila presenečenje,jaz bom prva na vrtsi ker ima moj aprila.moj pa zame junija. Jaz sem naredila vabila jih bom razposlala,rezervirala plac v gostilni kajti v stanovanju ni dovolj placa.Povabila bom le njegove brate,sestro z družinami ter njegovo mamo pa svoje starše in naj bo skupno 19.Za hrano sme se zmenile juhe,plošče,priloge,kava in torto z velikim ognjemetom.Mož bo na jutro ko bomo špli na kosilo le zvedel,da gremo pred gostilno ga bodo ostali vsi pričakali.Ko pa vstopimo v gostilno ga bo na mizi čakala 30.vrtnic,torta z ognjemetom in darilo zlarta verižica in novi mobil telefon.To bo moje presenečenje za moževih 30.let. Kaj bo pa on meni pripravil pa vam povem junija.jaz si želim ali zlato ogrlico ali pa razvajanje za vikend paket v kakih toplicah.Pa nobeno praznovanje,samo ziher se potem ne bo pustil in in mi presenečenje vrnil v dobri meri. LP
< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 6.3.2008 18:50:15 >
|
|
RE: kako ste oz. boste praznovale 30 rojstni dan 6.3.2008 18:52:08
|
|
|
|
Anonimen
|
30. rojstni dan je bil najhujši dan do sedaj v mojem življenju in je edini do sedaj, ki ga nisem praznovala, vse kar sem imela od tistega dne je bilo polno .
|
|
|
|
RE: kako ste oz. boste praznovale 30 rojstni dan 7.3.2008 5:48:36
|
|
|
|
m76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 30. rojstni dan je bil najhujši dan do sedaj v mojem življenju in je edini do sedaj, ki ga nisem praznovala, vse kar sem imela od tistega dne je bilo polno . Moj tudi. Teden pred mojim 30 roj.dnevom mi je umrl oče.
|
|
|
|
RE: kako ste oz. boste praznovale 30 rojstni dan 5.1.2009 21:31:10
|
|
|
|
suzanica
|
jaz sem ga preživela na operacijski mizi. posledice prooda.
|
|
|
|
RE: kako ste oz. boste praznovale 30 rojstni dan 9.1.2009 3:17:26
|
|
|
|
mojca345
|
pod deko na postelji z dragim....a ni to najlepš ? men je to esencialni del odnosa......ne mislim seksa....crklanje.... ...pa besede......
|
|
|
|
RE: kako ste oz. boste praznovale 30 rojstni dan 9.1.2009 9:41:07
|
|
|
|
botrca
|
Lani sem imela 30 r.d. ampak ga nisem nič praznovala, ker smo na tisti dan pokopali mojo teto, svak je imel na tisti dan prometno nesrečo in mojemu možu je umrl stric. Noseča ( v 7. mesecu) sem vse to presenetljivo dobro prenesla.
|
| Stran: [1] |
Vzgoiteljice v vrtcuAdminAli ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcuda, nimam nobenih propomb (
71%)
ne (
8%)
pričakovala bi boljšo (
12%)
boljše ne bi mogla pričakovati (
9%)
Število vseh glasov: 182Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!