Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 15.10.2008 18:37:38
|
|
|
|
*Uršula*
|
za trebug pa samo trebušnjaki pa še enkrat trebušnjaki. Pred nekaj leti sem mela iste probleme , potem sem pa uvedla ločevalno dieto, in sem se znebil trbuh pa še kaj zraven. od takrat imam približno isto kg in sem čist zadovolna.
|
|
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 15.10.2008 18:42:53
|
|
|
|
puppa
|
Trebušnjaki men niso pomagali pa prav nič. Sem jih eno leto delal po 60 na dan vsak dan ene 3 al 4 mesece. A misliš, da se je kje poznalo? NIKJER. Še najbolj mi je pomagal tek (ja sej vem, čudno se sliši, ampak je res), ker je preoblikoval celotno moje telo in me tudi trebušček ne sekira več toliko kot včasih.
|
|
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 15.10.2008 18:51:39
|
|
|
|
poli*
|
Blazinice s trebuha se znebiš, če shujšaš nekaj kg. Trebušnjaki bodo poskrbeli samo za lepši videz trebuha (čvrst in bolj raven) in ne za šlaufke.
|
|
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 15.10.2008 21:10:36
|
|
|
|
blaža
|
Pred tremi tedni sem končala 90 dnevno ločevalno in sem šla dol 10 kil in jih imam sedaj 58. Tudi trebušček se je opazno zmanjšal, da bo lepše stal, pa se trudim na ab king proju in orbitreku.
|
|
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 15.10.2008 23:06:42
|
|
|
|
kaya2007
|
Še najbolj mi je pomagal tek (ja sej vem, čudno se sliši, ampak je res), ker je preoblikoval celotno moje telo in me tudi trebušček ne sekira več toliko kot včasih. nič se čudno ne sliši, maščoba s trebuha gre stran le s tekom ali kakšno drugo kardio vajo, zraven je treba delati trebušnjake za učvrstitev, pa malo na hrano popazit (ne preveč ogljikovih hidratov, sladkorja..). madona, v teoriji mi je vse jasno
|
|
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 15.10.2008 23:26:46
|
|
|
|
timoteja
|
Puppa, sorry, tole pa ne verjamem, da si jih delala toliko, tako dolgo časa, pa se ni nikjer poznalo. Meni se pozna, če jih delam en teden po enih 30 na dan oz. večer.
|
|
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 16.10.2008 8:33:06
|
|
|
|
muška
|
Jaz bom pa rekla plavanje, plavanje, plavanje. Pri plavanju dela celo telo, tako da se hitro porazporediš! Jaz sem danes začela z ločevalno, ker sem pridobila 5 kg, žlauh imam tak okrog vampa, da me je sram. S plavanjem pa pričnem, ko me nehajo ledvice bolet, upam, da bo to že jutri !
|
|
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 16.10.2008 8:48:52
|
|
|
|
puppa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timoteja Puppa, sorry, tole pa ne verjamem, da si jih delala toliko, tako dolgo časa, pa se ni nikjer poznalo. Meni se pozna, če jih delam en teden po enih 30 na dan oz. večer. Lej, verjameš kar hočeš. Jaz pa sem (žal) to izkusila na svoji koži. Tako da bo kar res. Je pa res da sem se blazinic okol popka znebila ko sem shujšala za 10 kg. Še vedno sem mela trebušček, ker pač nisem trenirala mišic tam naokoli, ampak OPAZNO manj kot prej. Ampak zadnje čase sem mal pozabila na prehrano, pa se kljub gibanju nabira špehec... jah... na trebuhu kje pa drugje. Pač, ene majo veliko rit, jaz pa bom celo življenje mela bušija. Pač, tako je....
|
|
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 16.10.2008 9:02:32
|
|
|
|
puncica
|
se mi ne da več nonostpo eno in isto pisat mal poišč pa najdeš super nasvete, če pa še vedno ne najdeš pa ti jaz poiščem, ker pisat se mi pa res ne da več, ker me itak noben ne bere kaj mam za povedat. moje mnenje: brez muje se še čevelj ne obuje zdej si pa razlagaj kakor hočeš.
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 16.10.2008 9:04:35
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: puppa Trebušnjaki men niso pomagali pa prav nič. Sem jih eno leto delal po 60 na dan vsak dan ene 3 al 4 mesece. A misliš, da se je kje poznalo? NIKJER. premalo treušnjakov in ja samo s trebušnjaki ne dobiš lepega trebuha, treba je še kaj več, zdrava prehrana in cardio vaje REDNO! Sama delam trebušne na nasledn način (3× na teden): 20 za zgornje t. mišice 20 za stranske levo in desno 60 za spodnje (3 različne vaje) 20 za zgornje in spodnje pa še kombinacija rit+trebuh Ja pa redno sem do prejšnga tedna (ta teden mam pauzo zarad menstre) laufala 3× na teden po 40 min. Trebuh se počasi približuje idealu oz. takega kot ga imam danes še nisem imela, delam pa tako že 5 mescev.
< Sporočilo je popravil puncica -- 16.10.2008 9:08:01 >
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 16.10.2008 9:39:14
|
|
|
|
5ra_28
|
Po domače ''špehec'' pokuri le kardio vadba. Šele nato začneš z utrjevanjem mišic (trebušnjaki). Če začneš z trebušnjaki, namesto s kardio vadbo, bodo spodaj mišice trde, zgoraj pa bo še vedno ''obloga''.
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 16.10.2008 9:46:52
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: BRINA J. No, moj večni problem je trebuh , blazinice okrog trebuha in prsa. Kako zmanjšat obseg tam , s kako telovadbo in kako prehramo?Imam 75kg, rada bi pa shujšala vsaj 7kg, saj mi uspe spravit 2kg dol, pol pa jih dobim nazaj. Prosim vas za učinkovite nasvete. Abs strats in the kitchen!
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 16.10.2008 12:17:19
|
|
|
|
puppa
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Po domače ''špehec'' pokuri le kardio vadba. Šele nato začneš z utrjevanjem mišic (trebušnjaki). Če začneš z trebušnjaki, namesto s kardio vadbo, bodo spodaj mišice trde, zgoraj pa bo še vedno ''obloga''. In kaj je kardio vadba? Puncica, jaz sicer redko zaidem sem, ampak danes sem pa prebrala kar si napisala. Sam žal ne vem kake so vaje za zgornje, pa spodnje, pa leve pa desne trebušne mišice. Ampak ni panike, bom že našla na netu.
|
|
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 16.10.2008 12:26:03
|
|
|
|
5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: puppa IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Po domače ''špehec'' pokuri le kardio vadba. Šele nato začneš z utrjevanjem mišic (trebušnjaki). Če začneš z trebušnjaki, namesto s kardio vadbo, bodo spodaj mišice trde, zgoraj pa bo še vedno ''obloga''. In kaj je kardio vadba? Kardio vadba je kurjenje maščob, kot so tek, steper, in podobne naprave kjer je poudarek na potenju, ne pa na tistih napravah in TV shopa in podobnih, da vadiš mišice in kao gledaš TV zraven, pa kao 'brez napora hujšaš'. TO NE. Ker kot je ena napisala, brez muje se še čevelj ne obuje. Kar se pa tiče različnih trebušnjakov, pa se vleži na tla, pa različno trup, na stran, sam mal, mal višje, pa noge v zrak in podobno, pa boš videla, da te trebušne mišice na različnih mestih bolijo. Ker trebušne mišice so različne (diagonalne, zgornje, spodnje itd..)
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 16.10.2008 12:29:26
|
|
|
|
puppa
|
Hvala za razlago meni nevednici
|
|
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 16.10.2008 13:43:03
|
|
|
|
kokoska007
|
IZVIRNO SPOROČILO: BRINA J. No, moj večni problem je trebuh , blazinice okrog trebuha PILATES - ker učvrsti trebušne mišice, ves čas vadbe se pravilno diha in ima napet trebuh. če to delaš 2x tedensko je kar učinkovito. poleg tega se lepo držiš tudi v avtu med vožnjo, pa za mizo.... ampak od pilatesa ne boš shujšala. za shujšanje je zg. opisana kardio vadba.
< Sporočilo je popravil kokoska007 -- 16.10.2008 13:47:00 >
|
|
|
|
RE: kako spravit trebuh dol? 16.10.2008 14:50:21
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 IZVIRNO SPOROČILO: puppa IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Po domače ''špehec'' pokuri le kardio vadba. Šele nato začneš z utrjevanjem mišic (trebušnjaki). Če začneš z trebušnjaki, namesto s kardio vadbo, bodo spodaj mišice trde, zgoraj pa bo še vedno ''obloga''. In kaj je kardio vadba? Kardio vadba je kurjenje maščob, kot so tek, steper, in podobne naprave kjer je poudarek na potenju, ne pa na tistih napravah in TV shopa in podobnih, da vadiš mišice in kao gledaš TV zraven, pa kao 'brez napora hujšaš'. TO NE. Ker kot je ena napisala, brez muje se še čevelj ne obuje. Se strinjam kot sem tudi rekla da je poleg trebušnih treba delat kardiovaje to so vaje kjer se ti srčni utrip poveča (kolesarjenje, laufanje, različne mašine kot so orbitrek, tekaška steza, una mašina za veslat ko jo imajo v fitnesih, skakanje s kolebnico, lovljenje otrok , utrip mora biti v rangu 65-85% maksimalnega srčnega utripa: max. srčni utrip = 210 - (starost x 0,65) To pomeni da ko laufaš orbitrekaš,... se lahko še normalno pogovarjaš in nisi totalno zadihana. Takrat se kurijo maščobe in da trebuh oblikuješ je potrebno skurit maščobe zraven utrdit mišice in se pravilno prehranjevat in to je po moje edini in pravilni način. Vaje za trebušne mišice je pa dala Jančika gor evo tukaj: KLIK
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?