|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako spite?
7.8.2005 10:45:53   
Anonimen
kako spite v postelji s svojim partnerjem? spite objeti? vsak na svoji strani kreveta? s hrbtom naslonjena en na druzga?

js ne prenesem da se me med spanjem kdo dotika, ker drugače ne spim. zato imava vsak svoj kovtr in spiva vsak po svoje :)

lp, lara
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   kako spite?
7.8.2005 10:49:05   
Primoza
Kakor kdaj, prav blizu ne moreva zaradi obračanja, imava enojen jogi in enojno odejo. Ne vem pa če je iz tega vidika način spanja ne vem kako pomemben, važno je, da se človek takrat naspi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kako spite?
7.8.2005 10:49:57   
Magi*
z mojim :love: sva na začetku spala na eni navadni postelji, potem na francoski, zdaj pa na 180cm širine:)-

jaz imam rada v spanju mir in vso udobnost. pa že itak tako slabo spim, da me vsaka malenkost zmoti, pol se pa obračam ko propeler in vstajam - in to sigurno moti tudi mojega :love:.

tako nama je najbolj fino na ogromni postelji, vsak s svojim kovtrom;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kako spite?
7.8.2005 10:50:43   
jazz
Pri nas kr podobno spimo. Človek se mora naspat, a ne? Sploh zdaj, ko itak vstanem ponoči ene trikrat zaradi tamalga. Saj ko je čas za :sloncek::sloncek::sloncek:, se pa lahk naslanjama en na druzga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kako spite?
7.8.2005 10:51:03   
tinaaja
:) tud midva ne moreva spati oz se naspati objeta, tko da vsak na svoj konc in mirno spanje. Se pa proti jutru ponavadi zbudiva mal pred budilko, takrat pa obveszno stiskat :love: ;) pa preden gremo spat tud stiskat :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kako spite?
7.8.2005 10:53:32   
Primoza
Enojni jogi je širok 180 cm, da ne bo nesporazuma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kako spite?
7.8.2005 10:56:30   
Anonimen
Glede na to, da oba zeloo rada spiva (še vedno rabim 10 ur spanja na dan), se na 2m široki postelji zavlečeva vsak na svojo stran. Tako je bilo že od začetka. Saj se imava rada, a spanje je pa le spanje. 9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   kako spite?
7.8.2005 11:21:18   
Marogica
Z možem spiva na postelji 200x200cm "ločeno", torej vsak na svoji polovici, ker se tudi midva naspiva samo tako. Je pa res, da se zvečer dostikrat primeva za roke ali pa tudi sredi noči.
Imava vsak svojo odejo, obrnjena sva pa različno, kako nama trenutno paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kako spite?
7.8.2005 11:21:36   
pika74
Midva dobr spiva.

Postla ni ne vem kaj, ampak spi se pa boljš kot v vsakem hotelu :)
- 2 navadna jogija stlačena skupi
- 2 koutra (vsak mora met svojga, da ni prepira :)-
- oba brez pouštrou8)

več pa ne povem:hudicek:

9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kako spite?
7.8.2005 11:24:49   
lex
Vsak svoj kovter ker drugač ostane brez:)- pa še ta mora bit v vrstem redu ko postiljam: moj spodaj, njegov česz tam ko se dotikata, drugač ostane kar brez in pol je cel:hudicek: No sedaj imamo pa itak tamalega :hudicek: ponoči od treh naprej zraven in sem jaz ponavadi zjutraj cela trda, ker :duda: kar leze za mano: "Kje je moja mami, še v postelji je ne najdem:((" :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kako spite?
7.8.2005 11:59:57   
Pupica
Midva pa od prve noči dalje spiva tesno objeta.:love::love::love:
Za to sva tudi nabavla pojsteljo ki nima "luknje"na sredini:)-
Tako da sva več ali manj na sredini postelje. Pokrita sva z njegovim kovtrom, jaz pa svojega objemam:zmeden:To navado sme pa pobrala med nosečnostjo, ko sem si svoj kovter zvila v rolo in dala med noge in mal še "podkajlala" tm kjer je bilo pač potrebno;)

In bohnazaden, da ne bi bil tesno ob men.Pomoje sploh zaspat ne bi mogla:zmeden2::metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kako spite?
7.8.2005 12:16:27   
Anonimen
Stiskala sva se samo prvih 14 dni, ko sva bila že mlada, neumna in zaljubljena. Zdaj se po končanih orgijah spraviva narazen in tako ostaneva do jutra.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   kako spite?
7.8.2005 12:32:49   
SašaR
Poleti vsak po svoje, pozimi objeta!
No ja, sedaj ko sem :nosecka: bova pa verjetno spala vsak na svojem koncu!
LP:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kako spite?
7.8.2005 13:01:32   
petra.horzi
zvečer najprej leživa objeta, ko pa zaspiva oz mal pred tem, se on ponavadi obrne na drugo stran-drugač težko zaspi, jz pa se na trebuh uležem
objeta redko zaspiva, če pa že se kmal potem spraviva posebej
jz tud rabim svoj plac da lohk zaspim
največkrat pa ležibva na boku en za drugim in un k je zadi objema druzga
pol se pa obračava:):)
pa včasih se ponoči objameva pa prepleteva-kakor kdaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kako spite?
7.8.2005 13:11:50   
Tiki
Mivda spiva vsak v svoji sobi :zmeden:, vsak s svojim :duda:, če se hoče vsaj kdo naspati. Še kako leto potrpimo, potem pa bosta upam pikca lahko skupaj v otroški sobi sama spala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kako spite?
7.8.2005 13:48:17   
GoYa
midva na enojnem jogiju in z enim kovtrom
objeta, prepletena ali vsaj dotikat se morava. ponoči, ko se premetava gre vsak na svojo stran, zjutraj pa spet skupaj zavozlana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kako spite?
7.8.2005 15:33:30   
Gina
Midva sva tudi čudna. Točno tako spiva, kot je napisala Goya. Nama to veliko pomeni, se mi zdi, da me je tudi na to ujel. Nikoli več ne bi prenesla nekoga, ki spi obrnjen vso noč stran od mene in se me ne dotakne.
Vem, da nismo vsi taki. To je moj način polnjenja baterij in kadar tega ne dobim, sem sitna, zbudim se neprespana in utrujena. Tudi mojemu to paše. Zame tiščanje ponoči skupaj rula.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kako spite?
7.8.2005 15:43:40   
Mariposa
Midva zaspiva objeta, potem pa se tekom noči prekotaliva vsak na svojo stran. Se pa proti jutru v napolsnu spet stisneva en k drugem:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kako spite?
7.8.2005 17:19:34   
Annny
Midva imava dve odeji, ampak sva itak vedno skupaj pod eno:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kako spite?
7.8.2005 20:34:29   
lin
Zaspiva zmeraj objeta.Pol se pa v spanju ločiva in spi vsak po svoje,no včasih se tudi sredi noči spet objameva če se kateri od naju zbudi:):love::love::love::love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kako spite?
7.8.2005 20:35:22   
ZARA
Horizontalno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
7.8.2005 21:27:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   kako spite?
7.8.2005 21:48:51   
valči
Že dve leti imava "svečo" na sred postelje-sina,ki ga bomo kmalu preselili v svojo sobo:bravo:.Tako da stiskanja ni,se pa z nogami cartava,vsaj nekaj:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   kako spite?
7.8.2005 22:09:02   
Skabi
Na 130 široki postelji se sploh ne moreva zavleči vsaj na svoj konec. Najboljše nama je, ko se jaz s hrbtom tiščim v njegov skoraj :nosecka: trebuh, on pa me fejst objame. Tako sva varna pred celim svetom, razen pred najinima :modri: :modri: .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   kako spite?
7.8.2005 22:30:11   
Anonimen
Moj :love: spi na hrbtu, jaz pa se stisnem k njemu od boka (z njegove desne strani) in dam svojo roko in nogo čez njega - večinoma.
Včasih pa spim na levem boku in se od od zadaj stisne k meni.
Potem pa, ko zaspiva, je pa vedno vse drugače.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?